Jouw lichaam kan op een 100% natuurlijke manier herstellen!

Het 6 domeinen model bestaat uit: slapen, het immuunsysteem, stress, ademhaling, voeding en beweging. Bij veel mensen met pijnklachten zijn deze domeinen uit balans. Hierdoor ontstaan verstoringen in je intern milieu. Dit zorgt voor chronische pijn. Doordat we symptoom bestrijdend te werk gaan, lossen we niet het echte probleem op.

In de Pijn Reset Methode komende de 6 domeinen aan bod en wordt hier meer uitleg over gegeven.

Slaap is belangrijk om je zenuwstelsel rust te geven. Het immuunsysteem zoals je darmen heeft een hele grote invloed op chronische pijnklachten. Stress heeft een grote invloed door bijvoorbeeld trauma’s en persoonskenmerken. Ook is de ademhaling vaak verstoord bij chronische pijnklachten. Bepaalde vetten kunnen ook pijn dempen, daarom is voeding zo belangrijk. Bewegen onderdrukt het pijnsysteem

Maikel Korbmacher

Fysiotherapeut & Pijnspecialist

Al meer dan 15 jaar ben ik Fysiotherapeut en pijnspecialist. Ik heb vele boeken gelezen, artikelen geschreven en trainingen ontwikkeld om mensen klachtenvrij te krijgen. Ik geloof dat iedereen klachtenvrij kan worden ongeacht wat de oorzaak is van jouw (pijn)klachten. Ik heb al honderden mensen effectief behandeld middels mijn/onze visie (Pijn Reset Methode). Inmiddels is Fysiotherapie4all een van de grootste en bekendste organisatie op het gebied van Fysieke en Mentale klachten in Nederland.

Zoek praktijk

Maak hier direct een afspraak bij een praktijk bij jou in de buurt.

Woon je te ver weg?

Wij kunnen je op afstand verder helpen om pijnvrij te worden.

Boek - De Oplossing Voor Pijn

Ontdek hoe alle (pijn)klachten op te lossen zijn! NU gratis verzending

Onze reviews

Via de Feedback Company

Bij welke fysiotherapeut je ook terecht komt, wij bieden jou de hoogste service en kwaliteit. Wij garanderen je altijd een fysiotherapie in de buurt die voldoet aan onze kwaliteitsnorm.

4.5 / 5 uit 1084 reviews

Anoniem

  5 / 5

26-11-23

Duidelijkheid, eerlijkheid, professioneel en vakbekwaam.

Lees meer

Anoniem

  4.5 / 5

25-11-23

Fijne begeleiding. Duidelijke communicatie. Snel actie en daardoor snel resultaat.

Lees meer

Anoniem

  5 / 5

22-11-23

De behandeling heeft me zover wel geholpen, maar omdat mijn enkel dik en pijnlijk was, heb ik besloten om weer voor 4 weken in de gips te gaan. Totaal met tussenpozen 19 weken in de gips was ik er klaar mee. Heb enige dage de [...]

Lees meer