Jouw lichaam kan op een 100% natuurlijke manier herstellen!

Iedereen kan op een 100% natuurlijke manier pijnvrij worden. Dit is de visie waar wij mee werken. Dankzij het 6 domeinen model kan iedereen pijnvrij worden. Je moet aan de juiste tandwieltjes draaien.

Het 6 domeinen model bestaat uit: slapen, het immuunsysteem, stress, ademhaling, voeding en beweging. Bij veel mensen met pijnklachten zijn deze domeinen uit balans. Hierdoor ontstaan verstoringen in je intern milieu. Dit zorgt voor chronische pijn. Doordat we symptoom bestrijdend te werk gaan, lossen we niet het echte probleem op.

In de Pijn Reset Methode komende de 6 domeinen aan bod en wordt hier meer uitleg over gegeven.

Slaap is belangrijk om je zenuwstelsel rust te geven. Het immuunsysteem zoals je darmen heeft een hele grote invloed op chronische pijnklachten. Stress heeft een grote invloed door bijvoorbeeld trauma’s en persoonskenmerken. Ook is de ademhaling vaak verstoord bij chronische pijnklachten. Bepaalde vetten kunnen ook pijn dempen, daarom is voeding zo belangrijk. Bewegen onderdrukt het pijnsysteem

Maikel Korbmacher

Fysiotherapeut & Pijnspecialist

Al meer dan 12 jaar ben ik Fysiotherapeut en pijnspecialist. Ik heb vele boeken gelezen, artikelen geschreven en trainingen ontwikkeld om mensen pijnvrij te krijgen. Ik geloof dat iedereen pijnvrij kan worden ongeacht wat de oorzaak is van jouw pijnklachten. Ik heb al honderden mensen effectief behandeld middels mijn/onze visie (Pijn Reset Methode). Inmiddels is Fysiotherapie4all een van de grootste en bekendste organisatie op het gebied van PIJN in Nederland.

Zoek praktijk

Maak hier direct een afspraak bij een praktijk bij jou in de buurt.

Woon je te ver weg?

Wij kunnen je op afstand verder helpen om pijnvrij te worden.

Boek - De Oplossing Voor Pijn

Ontdek hoe alle (pijn)klachten op te lossen zijn! NU gratis verzending

Onze reviews

Via de Feedback Company

Bij welke fysiotherapeut je ook terecht komt, wij bieden jou de hoogste service en kwaliteit. Wij garanderen je altijd een fysiotherapie in de buurt die voldoet aan onze kwaliteitsnorm.

4.6 / 5 uit 898 reviews

Anoniem

  4.5 / 5

28-11-22

Goede hulp gegeven Goed inzicht

Lees meer

Anoniem

  4.5 / 5

26-11-22

Alles bij elkaar. De deskundigheid, de vriendelijkheid, de aandacht. Ik ben zeer tevreden

Lees meer

Anoniem

  4.5 / 5

24-11-22

Persoonlijk advies en goede aanpak en uitleg

Lees meer