Praktijk

Fysio Kinderpraktijk

De specialisten van Fysio Kinderpraktijk helpen jou om van je pijnklachten af te komen.

  • Je kunt binnen 24 uur bij ons terecht
  • Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars

Adres

Fysio Kinderpraktijk
Oosterstraat 100
4812 VD Breda

Openingstijden

  • Maandag, woensdag en vrijdag geopend: 13:00 - 18:00
  • Dinsdag, donderdag, zaterdag en zondag: gesloten

Heb je een vraag?

Bel ons

Meer informatie over Fysio Kinderpraktijk

Bij fysiopraktijk Kinderpraktijk Breda zijn we gespecialiseerd in fysiotherapie voor kinderen van alle leeftijden. Van nul tot achttien jaar, van schrijfproblemen tot houdingstherapie - bij ons ben je aan het goede adres. Voor de begeleiding van baby’s komen we graag bij je thuis. Onze kinderfysiotherapeuten zoeken samen naar de oorzaak van je problemen, en werken samen met jou aan een oplossing. Na een intake en een onderzoek maken we een behandelplan, dat helemaal aansluit bij jouw klachten en wensen. Dankzij onze jarenlange ervaring met fysiotherapie bij kinderen vinden we voor elke uitdaging een passende oplossing. Zo kun je snel weer de hele dag bewegen, en zoveel sporten en spelen als je wilt. Met onze speciale oefeningen en tips brengen we je snel weer in beweging!

Fysiotherapeuten

Thérèse Hermans

Na het uitlaten van de hond, mijn kopje koffie en de krant kom ik altijd op de fiets naar de praktijk, of ga ik op huisbezoek. Onderweg denk ik dan alvast aan de spelletjes die ik die dag wil spelen en de oefeningen die ik met iedereen ga doen. Ook therapie kan leuk zijn! Ik weet extra veel van de ontwikkeling van baby’s en heb veel ervaring met kinderen met een handicap of een ontwikkelingsstoornis. Vooral kinderen die snel overprikkeld raken kan ik goed helpen. het liefst werk ik goed samen met mijn collega’s, de ouders, andere hulpverleners en de school. Zo kom je samen tot een mooie oplossing.’ Specialismen: Fysiotherapie, kinderfysiotherapie, sensorische integratie

Specialismen

Fysiotherapie

Onze specialismen

Fysiotherapie

Onze reviews

Via de Feedback Company

Bij welke fysiotherapeut je ook terecht komt, wij bieden jou de hoogste service en kwaliteit. Wij garanderen je altijd een fysiotherapie in de buurt die voldoet aan onze kwaliteitsnorm.

9.1/10 uit 153 reviews

Marga

  10/10

Hij legt alles goed duidelijk uit. Hij heeft een rustige uitstraling en komt niet gejaagd over, waardoor dat je je op je gemak voelt bij hem. Verder geeft hij je de...

Lees meer

Marcel

  10/10

Behandeld met het doel zsm zonder klachten met goed resultaat

Lees meer

Gwendo

  10/10

Hij neemt de tijd er voor. Hij is zeer geintresseerd over mij en de klacht. Voel me op me gemak zeer snel. En de sessies helpen hij weet het ook goed te doen.

Lees meer