Praktijk

Fysiotherapie Crossfit Dordrecht

De specialisten van Fysiotherapie Crossfit Dordrecht helpen jou om van je pijnklachten af te komen.

  • Je kunt binnen 24 uur bij ons terecht
  • Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars

Adres

Fysiotherapie Crossfit Dordrecht
Ambachtstraat 2A
3319 CA Dordrecht

Openingstijden

  • Maandag: gesloten
  • Dinsdag: 20:15 - 21:00
  • Woensdag: gesloten
  • Donderdag: gesloten
  • Vrijdag: 16:00 - 17:00
  • Zaterdag en zondag: gesloten

Heb je een vraag?

Bel ons

Meer over EHC Fysio Crossfit Dordrecht

Fysiotherapiepraktijk EHC Fysio Crossfit Dordrecht is expert op het gebied van manuele therapie, dry needling en sportfysiotherapie. De praktijk is gevestigd in het pand van de crossfit, en door de nauwe samenwerking met Crossfit Dordrecht kunnen we de leden snel en adequaat van met hun klachten helpen. Dankzij onze kennis van manuele therapie zien we het lichaam als één geheel, en dat in combinatie met dry needling is een zeer effectieve behandelmethode om je van fysieke klachten af te helpen. Dit werkt ook goed bij sportgerelateerde klachten, zodat je weer snel pijnvrij kunt bewegen. Al tijdens de eerst afspraak proberen we meteen een zo goed mogelijk beeld te krijgen van je klachten, hun oorzaken en een mogelijke behandeling.

Fysiotherapeuten

Vera Willemse

‘Er bestaat niets mooiers dan mensen weer op de been krijgen na een klacht of operatie. Je merkt tenslotte pas wat je mist als bewegen niet meer lukt. Dit werk is enorm dankbaar, en daar krijgen wij als therapeuten ook ontzettend veel energie van! Ik vind het prachtig om te zien dat mensen na een behandeling weer zonder klachten kunnen doen wat ze willen. Van hardlopen en fitnessen, tot het kunnen verzorgen van een familielid of weer kunnen omkijken tijdens het fietsen.’

Specialismen

Fysiotherapie
Dry needling therapie
Manueel therapie
Revalidatie
Triggerpoint therapie
Sportfysiotherapie

Onze specialismen

Fysiotherapie

Dry needling therapie

Manueel therapie

Revalidatie

Triggerpoint therapie

Sportfysiotherapie

Onze reviews

Via de Feedback Company

Bij welke fysiotherapeut je ook terecht komt, wij bieden jou de hoogste service en kwaliteit. Wij garanderen je altijd een fysiotherapie in de buurt die voldoet aan onze kwaliteitsnorm.

9.1/10 uit 153 reviews

Marga

  10/10

Hij legt alles goed duidelijk uit. Hij heeft een rustige uitstraling en komt niet gejaagd over, waardoor dat je je op je gemak voelt bij hem. Verder geeft hij je de...

Lees meer

Marcel

  10/10

Behandeld met het doel zsm zonder klachten met goed resultaat

Lees meer

Gwendo

  10/10

Hij neemt de tijd er voor. Hij is zeer geintresseerd over mij en de klacht. Voel me op me gemak zeer snel. En de sessies helpen hij weet het ook goed te doen.

Lees meer