Praktijk

Fysiotherapie Drunen

De specialisten van fysiotherapie Drunen helpen jouw om van je pijnklachten af te komen.

  • Je kunt binnen 24 uur bij ons terecht
  • Wij hebben contacten met alle zorgverzekeraars

Adres

Fysiotherapie Drunen
James Wattlaan 9
5151 DP Drunen

Openingstijden

  • Maandag t/m vrijdag 8:00 - 18:00

Heb je een vraag?

Bel ons

Meer over fysiotherapie Drunen

Onze fysiotherapeuten in Drunen werken in een professionele en inspirerende omgeving. Hier zijn alle specialisaties verenigd staat de cliënt centraal. Onze fysiotherapeuten beschikken over verschillende specialismen en hebben een groot netwerk in de medische zorg. Tevens beschikken we over korte lijnen met medisch specialisten en andere hulpverleners die wij kunnen inschakelen en zo nodig naar kunnen doorverwijzen. De korte lijnen tussen de sportinstructeurs in het sportcentrum en de fysiotherapeuten zorgen voor een vloeiende overgang van patiënt naar cliënt. Beiden mogen van ons verwachten dat de kwaliteit en het aanbod zijn afgestemd op de hulpvraag en dat er een constructieve samenwerking is met de beschikbare disciplines zowel binnen als buiten ons sportcentrum. Wilt u een afspraak maken bij fysiotherapie Drunen? Wij staan garant voor de beste zorg.

Fysiotherapeuten

Coen Freriks

Bij fysiotherapie Drunen is Coen Freriks, werkzaam als hoofd fysiotherapeut. Na zijn hbo-opleiding tot fysiotherapeut aan de Avans Hogeschool in Breda te hebben afgerond heeft hij inmiddels vele jaren ervaring opgedaan in het werkveld. “ik doe dit werk met veel plezier. Daarnaast blijft mijn interesse binnen het vak nog steeds groeien en hoop ik komend jaar de master Sportfysiotherapie in Utrecht af te ronden” Hij is meestal te vinden in de oefenzaal van Medifit-Fysiotherapie4all, schroom niet hem aan te spreken wanneer u vragen heeft. Hij denkt graag met u mee!

Specialismen

Dry needling therapie
Sportfysiotherapie
Fysiotherapie
Revalidatie
Triggerpoint therapie

Onze specialismen

Dry needling therapie

Sportfysiotherapie

Fysiotherapie

Revalidatie

Triggerpoint therapie

Onze reviews

Via de Feedback Company

Bij welke fysiotherapeut je ook terecht komt, wij bieden jou de hoogste service en kwaliteit. Wij garanderen je altijd een fysiotherapie in de buurt die voldoet aan onze kwaliteitsnorm.

9.1/10 uit 153 reviews

Marga

  10/10

Hij legt alles goed duidelijk uit. Hij heeft een rustige uitstraling en komt niet gejaagd over, waardoor dat je je op je gemak voelt bij hem. Verder geeft hij je de...

Lees meer

Marcel

  10/10

Behandeld met het doel zsm zonder klachten met goed resultaat

Lees meer

Gwendo

  10/10

Hij neemt de tijd er voor. Hij is zeer geintresseerd over mij en de klacht. Voel me op me gemak zeer snel. En de sessies helpen hij weet het ook goed te doen.

Lees meer