Praktijk

Fysiotherapie Ede

De specialisten van fysiotherapie Ede zijn uniek in het verhelpen van jouw pijnklachten.

  • Je kunt binnen 24 uur bij ons terecht
  • Wij hebben contacten met alle zorgverzekeraars

Adres

Fysiotherapie Ede
Grotestraat 61
6711 AJ Ede

Openingstijden

  • Maandag tot en met vrijdag 08:00 tot 18:00

Heb je een vraag?

Bel ons

Meer informatie over Fysiotherapie Ede

Fysiotherapie Ede biedt fysiotherapie in Ede en de regio. Fysiotherapie4All Ede is gevestigd binnen Basic-Fit Ede centrum. Wanneer je een afspraak wilt maken voor fysiotherapie hoeft je geen lid te zijn van het sportcentrum. Dit houdt in dat je samen met de fysiotherapeut begeleid zou kunnen worden in de fitnesszaal zonder extra kosten.

Fysiotherapeuten

Bram Leijssenaar

Bram Leijssenaar is in 2012 afgestudeerd als fysiotherapeut, met specialisatie in de sport, aan de Hanzehogeschool in Groningen. Bram is gespecialiseerd in sportspecifieke revalidatie (zowel breedte als topsport), krachttraining, training in groepsverband en individuele begeleiding. Naast dit alles heeft Bram meerdere cursussen gevolgd, waaronder, triggerpoint de-activatie, manuele therapie en medical taping. Naast in de fysiotherapie, werkt Bram sinds 2008 intensief in de topsport. Dit doet hij als coach van volleybalteams in de eredivisie en nationale (junioren/senioren) teams. Zijn passie ligt vooral bij de (top)sportfysiotherapie, maar ook voor de algemene fysiotherapie kun je bij Bram in Ede terecht.

Specialismen

Manueel therapie
Revalidatie
Sportfysiotherapie
Triggerpoint therapie
Fysiotherapie
Dry needling therapie

Onze specialismen

Manueel therapie

Revalidatie

Sportfysiotherapie

Triggerpoint therapie

Fysiotherapie

Dry needling therapie

Onze reviews

Via de Feedback Company

Bij welke fysiotherapeut je ook terecht komt, wij bieden jou de hoogste service en kwaliteit. Wij garanderen je altijd een fysiotherapie in de buurt die voldoet aan onze kwaliteitsnorm.

9.1/10 uit 153 reviews

Marga

  10/10

Hij legt alles goed duidelijk uit. Hij heeft een rustige uitstraling en komt niet gejaagd over, waardoor dat je je op je gemak voelt bij hem. Verder geeft hij je de...

Lees meer

Marcel

  10/10

Behandeld met het doel zsm zonder klachten met goed resultaat

Lees meer

Gwendo

  10/10

Hij neemt de tijd er voor. Hij is zeer geintresseerd over mij en de klacht. Voel me op me gemak zeer snel. En de sessies helpen hij weet het ook goed te doen.

Lees meer