Partner praktijk

Fysiotherapie Haalderen

De specialisten van fysiotherapie Haalderen helpen jouw om van je pijnklachten af te komen.
Let op: We zitten voortaan in Bemmel. Zie link voor het adres…

  • Je kunt binnen 24 uur bij ons terecht
  • Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars

Adres

Fysiotherapie Haalderen
Huchtstraat 47
6685 AG Haalderen

Openingstijden

  • Maandag tot en met vrijdag 08:00 tot 18:00

Heb je een vraag?

Bel ons

De werkwijze van Fysiotherapie Haalderen

Meer over fysiotherapie Haalderen

Fysiotherapie Haalderen is gevestigd op een nieuwe locatie (Fysiotherapie Bemmel). De behandelruimte is in maart 2020 volledig gerenoveerd en van alle gemakken voorzien. In deze praktijk wordt vooral gebruik gemaakt van de ‘hands on’ methode. Dit wil zeggen dat in deze praktijk vooral gewerkt wordt aan jou klachten door middel van triggerpoint behandelingen, dry-needling of massage technieken. Fysio Braam staat daarom ook vooral bekend om zijn triggerpoint aanpak en heeft hiermee al menig (top) sporter geholpen. Fysio Braam heeft contracten met alle zorgverzekeraars. Met alle zorgverzekeraars in 2020 heeft Fysiotherapie4All contracten. Fysio Braam is een franchise van Fysiotherapie4All dit betekent dat Fysio Braam dezelfde declaratie systeem gebruikt dan die van Fysiotherapie4All.

Fysiotherapeuten

Jordi Braam

Ik ben Jordi Braam, 28 jaar en woon zelf in Bemmel. Ik ben fysiotherapeut geworden omdat ik na een voetbal carrière van 6 seizoenen (NEC Nijmegen en TOP OSS) mijn enkel brak tijdens een wedstrijd met NEC. Mijn droom spatte uiteen maar de liefde naar het spelletje nooit. Ik ben direct begonnen met mijn opleiding fysiotherapie nadat ik al verschillende cursussen gevolgd had tijdens mijn carrière: Fitnesstrainer A & B, Bootcamp Trainer, Leefstijlcoach en Sportmassage. In 4 jaar afgestudeerd en direct begonnen met werken in een fysiotherapie praktijk in Nijmegen. Daarnaast mijn 2 sportmassage praktijken zo ingericht dat ik er zowel in kan voor fysiotherapie als voor sportmassage behandelingen. Sinds september werkzaam in het mooie team van Fysiotherapie 4 All op de locatie in Oss. En sinds januari 2020 mijn 2 franchise fysiotherapiepraktijken zowel in Haalderen als in Ooij (bij Nijmegen).

Specialismen

Fysiotherapie
Revalidatie
Triggerpoint therapie

Veelgestelde vragen

Fysiotherapie Haalderen is een trotse partner van Fysiotherapie4all. Dit partnerschap betekent dat de praktijk zelfstandig de praktijkvoering, telefonie en declaraties beheert. Ze zijn dus volledig verantwoordelijk voor hun eigen operaties. Wij van Fysiotherapie4all verzorgen de vermelding op onze website en zorgen ervoor dat ze werken volgens onze visie. Daarnaast bieden wij waardevolle adviezen voor de patiënt om zo de best mogelijke zorg te garanderen.

Onze specialismen

Fysiotherapie

Dry needling therapie

Triggerpoint therapie

Sportfysiotherapie

Revalidatie

Onze reviews

Via de Feedback Company

Bij welke fysiotherapeut je ook terecht komt, wij bieden jou de hoogste service en kwaliteit. Wij garanderen je altijd een fysiotherapie in de buurt die voldoet aan onze kwaliteitsnorm.

4.5 / 5 uit 1129 reviews

Anoniem

  4.5 / 5

20-06-24

Vriendelijk, denkt mee, deskundig, flexibel.

Lees meer

Anoniem

  4.5 / 5

18-06-24

Als een bekende of ik een goede fijne fysiotherapeut weet

Lees meer

Anoniem

  5 / 5

06-06-24

Goede behandeling en snel terecht kunnen

Lees meer