Praktijk

Fysiotherapie Hoogezand

De specialisten van fysiotherapie Hoogezand zijn uniek in het verhelpen van jouw pijnklachten.

  • Je kunt binnen 24 uur bij ons terecht
  • Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars

Adres

Fysiotherapie Hoogezand
Heveapad 181
9601 KW Hoogezand

Openingstijden

  • Maandag 08:30 - 19:30
  • Donderdag 09:00 - 20:00

Heb je een vraag?

06-25068869

De werkwijze van Fysiotherapie Hoogezand

Meer over fysiotherapie Hoogezand

Fysiotherapie4all Hoogezand is gevestigd op Heveapad 181 in het gezelligste Squash- en Golf centrum van de provincie Groningen. De praktijk ligt 15 minuten rijden vanaf Groningen en Veendam. Je kan parkeren op de parkeerplaats van het squashcentrum. De behandelkamer bevindt zich op de eerste verdieping van het centrum, via de blauwe trap kom je bij de voordeur. Buiten openingstijden van het centrum wordt u binnengelaten via een automatische deuropeningssysteem, druk op de bel en dan laat uw fysiotherapeut u binnen. Bent u slecht ter been, geef dit van te voren aan en dan laat de fysiotherapeut u binnen via de service ingang, er is ook een behandelkamer op de begane grond.

Fysiotherapeuten

Renger van Dijk

Renger van Dijk is in 2003 afgestudeerd als fysiotherapeut in Groningen. Naast fysiotherapeut, is Renger al bijna 30 jaar fitness- en groepslesinstructeur. Hij verschillende unieke bijscholingen gevolgd zoals: sport revalidatie trainer, dorn therapie(zachte manuele technieken), dry needling for pain management, fascie- en orgaan fascie therapie(behandelen van het bindweefsel in het lichaam), orthopedische revalidatie methode met de aanvullingen littekentherapie, scoliose therapie en hoofd- en nekpijn. De afgelopen jaren heeft hij zich gespecialiseerd als leefstijlcoach(6 domeinen en physis specialist) en heeft hij zich verdiept in het oplossen van chronische klachten via de triggerpoint reset methode. Hij kijkt naar het lichaam als één geheel en niet alleen naar de locatie van de klacht of pijn, hij gaat op zoek naar de oorzaak van de klacht en helpt jou blijvend van jouw klachten af.

Specialismen

Dry needling therapie
Fysiotherapie
Manueel therapie
Sportfysiotherapie
Triggerpoint therapie

Veel gestelde vragen

Ja, geen zorgen. Fysiotherapie Hoogezand heeft met alle zorgverzekeraars contracten afgesloten. Zo bent u altijd verzekerd dat al u behandelingen vergoed worden vanuit uw aanvullend pakket. Mocht u geen aanvullende verzekering hebben betaald u onze eigen gehanteerde tarieven.
Wij staan garant voor kwalitatieve zorg die afgestemd is op de wensen en behoefte van de patiënt. Fysiotherapie4all is CKR (centraal kwaliteit register) en BIC geregistreerd. Zo garanderen we de beste zorg voor u als patiënt.
Ja, Fysiotherapie4all Hoogezand is geopend op maandag en woensdagavond.
Wij geloven dat iedereen pijnvrij kan worden ongeacht de blessure of aandoening iemand heeft. Hiervoor moet je alleen met een brede visie naar pijnklachten kijken. Binnen onze praktijk behandelen we pijn middels het 6 domeinen-model. Dit model heeft als doel het zelfherstellend vermogen van het lichaam aan te spreken. Dus wij behandelen u niet alleen fysiek maar coachen u ook zodat u zelf de controle krijgt op uw pijnklachten.
Ja, wij beschikken of een fitnessruimte en geloven naast coachen op mindset en gezonde leefstijl in een actieve aanpak van lichamelijke klachten. Onze fysiotherapeut is opgeleid tot sport- en revalidatie trainer, heeft de opleiding sportfysiotherapie gedaan en heeft 27 jaar ervaring als fitness- en krachttrainer.
Jazeker, wij onze therapeuten zijn gespecialiseerd in dry needling. Fysiotherapie4all is gespecialiseerd in het onderzoeken en behandelen van triggerpoints. Deze triggerpoints zijn het beste te behandelen middels dry needling, omdat we met een naald echt de kern van het probleem kunnen aanpakken. Wanneer we dit manueel met onze handen doe is dit in veel gevallen minder effectief.
Naast spieren, botten, organen en zenuwweefsel is fascia ook een onderdeel in het lichaam. Fascia is een bindweefsel structuur die alle structuren in het lichaam met elkaar verbindt en zorgt dat de verschillende structuren ten opzichte van elkaar kunnen bewegen. Als er verklevingen ontstaan in de fascia, dan geeft dit pijnklachten en/of blessures. Om fascia soepel te houden is bewegen belangrijk, een goede leefstijl en het verminderen van stress. Daarnaast kunnen er ook verklevingen ontstaan door blessures, operaties of ziektes, door middel van fascia release technieken en adviezen, kunnen wij die verklevingen oplossen en kunt u weer de dingen doen die u het liefste doet.

Onze specialismen

Dry needling therapie

Fysiotherapie

Manueel therapie

Sportfysiotherapie

Triggerpoint therapie

Onze reviews

Via de Feedback Company

Bij welke fysiotherapeut je ook terecht komt, wij bieden jou de hoogste service en kwaliteit. Wij garanderen je altijd een fysiotherapie in de buurt die voldoet aan onze kwaliteitsnorm.

4.5 / 5 uit 1084 reviews

Anoniem

  5 / 5

26-11-23

Duidelijkheid, eerlijkheid, professioneel en vakbekwaam.

Lees meer

Anoniem

  4.5 / 5

25-11-23

Fijne begeleiding. Duidelijke communicatie. Snel actie en daardoor snel resultaat.

Lees meer

Anoniem

  5 / 5

22-11-23

De behandeling heeft me zover wel geholpen, maar omdat mijn enkel dik en pijnlijk was, heb ik besloten om weer voor 4 weken in de gips te gaan. Totaal met tussenpozen 19 weken in de gips was ik er klaar mee. Heb enige dage de [...]

Lees meer