Praktijk

Fysiotherapie Limmen

De specialisten van fysiotherapie Limmen zijn uniek in het verhelpen van jouw pijnklachten.

  • Je kunt binnen 24 uur bij ons terecht
  • Wij hebben contacten met alle zorgverzekeraars

Adres

Fysiotherapie Limmen
Rijksweg 53
1906 BD Limmen

Openingstijden

  • Maandag tot en met vrijdag 08:00 tot 18:00

Heb je een vraag?

Bel ons

Meer over fysiotherapie Limmen

Fysiotherapie praktijk Full of Health Limmen (partner van Fysiotherapie4all) werkt samen met sportschool full of Life in hetzelfde pand. Om gebruik te maken van de fysiotherapie is het niet nodig om lid te zijn van de sportschool. Doordat de fysiotherapie Limmen gevestigd is in de sportschool hebben wij als groot voordeel dat er veel ruimte en faciliteiten beschikbaar zijn. Door onze ruime openingstijden 7.00 tot 22.00 uur in het weekend tot 14.00 uur en wanneer nodig aan huis. Wij hanteren korte wachttijden. Daarnaast is de overgang van begeleiding naar zelfstandig sporten makkelijk gemaakt. Wij vinden een duidelijke diagnosestelling noodzakelijk om van daaruit te werken aan uw persoonlijke wensen. Door middel van een persoonlijke aanpak het bevorderen van gezond bewegingsgedrag, om optimaal te functioneren en persoonlijke doelen te bereiken.

Fysiotherapeuten

Lars Pouw

Lars Pouw is in 2016 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool van Amsterdam. Hierna heeft hij gewerkt bij onder andere revalidatiecentrum Heliomare op de polikliniek te Wijk aan Zee, hier heeft hij onder andere veel gewerkt met chronische pijnklachten, dystrofie en orthopedische revalidatietrajecten. Daarnaast heeft hij één seizoen de verzorging en fysiotherapie verzorgd bij een plaatselijke voetbalclub. Lars is begin 2017 begonnen met werken voor Full of Life health, eerst op de locatie in Diemen en tegenwoordig op de locatie Limmen en Alkmaar. Naast zijn interesse in Chronische pijnklachten en orthopedische klachten liggen zijn interesses op het gebied van ouderen en sportspecifieke klachten. Daarnaast is hij op dit moment bezig met oriëntatie op een specialisme.

Specialismen

Geriatrie fysiotherapie
Manueel therapie
Sportfysiotherapie

Jérôme de Rijke

Jérôme de Rijke is in 2014 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool van Utrecht. In de afgelopen jaren heeft hij zich ontwikkelt in de (top)sport revalidatie waarin hij werkzaam is geweest in de hoofdklasse hockey, bij AH&BC en daarna als hoofdfysiotherapeut van Dames 1 bij Larensche mixed hockey club. Jérôme heeft de specialisatie Dry Needling in 2016 afgerond. Verder is hij een zeer sterke allround fysiotherapeut met ruime kennis over orthopedische revalidatie trajecten, knieklachten en lage rugklachten. Sinds eind 2017 is Jérôme het team van Full of Life Health gaan versterken in Limmen en Alkmaar.

Specialismen

Geriatrie fysiotherapie
Manueel therapie
Sportfysiotherapie

Onze specialismen

Geriatrie fysiotherapie

Manueel therapie

Sportfysiotherapie

Onze reviews

Via de Feedback Company

Bij welke fysiotherapeut je ook terecht komt, wij bieden jou de hoogste service en kwaliteit. Wij garanderen je altijd een fysiotherapie in de buurt die voldoet aan onze kwaliteitsnorm.

4.5 / 5 uit 607 reviews

Xandra Voets

  5 / 5

20-10-21

Het heeft mijn leven veranderd! Ik vind het geweldig wat ik geleerd heb tijdens deze behandeling

Lees meer

Anoniem

  5 / 5

19-10-21

Deskundig, doeltreffende behandeling, prettige omgang

Lees meer

Anoniem

  5 / 5

19-10-21

energiek, bekwaam en makkelijk/prettig in de omgang

Lees meer