Praktijk

Fysiotherapie Limmen

De specialisten van fysiotherapie Limmen zijn uniek in het verhelpen van jouw pijnklachten.

  • Je kunt binnen 24 uur bij ons terecht
  • Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars

Adres

Fysiotherapie Limmen
Rijksweg 53
1906 BD Limmen

Openingstijden

  • Maandag tot en met vrijdag 08:00 tot 18:00

Heb je een vraag?

Bel ons

De werkwijze van Fysiotherapie Limmen

Meer over fysiotherapie Limmen

Fysiotherapie praktijk Full of Health Limmen (partner van Fysiotherapie4all) werkt samen met sportschool full of Life in hetzelfde pand. Om gebruik te maken van de fysiotherapie is het niet nodig om lid te zijn van de sportschool. Doordat de fysiotherapie Limmen gevestigd is in de sportschool hebben wij als groot voordeel dat er veel ruimte en faciliteiten beschikbaar zijn. Door onze ruime openingstijden 7.00 tot 22.00 uur in het weekend tot 14.00 uur en wanneer nodig aan huis. Wij hanteren korte wachttijden. Daarnaast is de overgang van begeleiding naar zelfstandig sporten makkelijk gemaakt. Wij vinden een duidelijke diagnosestelling noodzakelijk om van daaruit te werken aan uw persoonlijke wensen. Door middel van een persoonlijke aanpak het bevorderen van gezond bewegingsgedrag, om optimaal te functioneren en persoonlijke doelen te bereiken.

Fysiotherapeuten

Jérôme de Rijke

Jérôme de Rijke is in 2014 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool van Utrecht. In de afgelopen jaren heeft hij zich ontwikkelt in de (top)sport revalidatie waarin hij werkzaam is geweest in de hoofdklasse hockey, bij AH&BC en daarna als hoofdfysiotherapeut van Dames 1 bij Larensche mixed hockey club. Jérôme heeft de specialisatie Dry Needling in 2016 afgerond. Verder is hij een zeer sterke allround fysiotherapeut met ruime kennis over orthopedische revalidatie trajecten, knieklachten en lage rugklachten. Sinds eind 2017 is Jérôme het team van Full of Life Health gaan versterken in Limmen en Alkmaar.

Specialismen

Geriatrie fysiotherapie
Manueel therapie
Sportfysiotherapie

Onze specialismen

Geriatrie fysiotherapie

Manueel therapie

Sportfysiotherapie

Onze reviews

Via de Feedback Company

Bij welke fysiotherapeut je ook terecht komt, wij bieden jou de hoogste service en kwaliteit. Wij garanderen je altijd een fysiotherapie in de buurt die voldoet aan onze kwaliteitsnorm.

4.5 / 5 uit 1121 reviews

Anoniem

  4.5 / 5

19-05-24

Goede behandeling, goede begeleiding en goede adviezen. Vroeg ook een vollega mee te kijken en deze heeft verschillende technieken gebruikt. Helaas met weinig vooruitgang, op haar advies heb ik een afspraak gemaakt bij een therapeut die gespecialiseerd is in dat gebied

Lees meer

Anoniem

  5 / 5

18-05-24

Deskundig, effectief en aardig!

Lees meer

Anoniem

  5 / 5

07-05-24

Doet het goed

Lees meer