Praktijk

Fysiotherapie Ooij

De specialisten van fysiotherapie Ooij zijn uniek in het verhelpen van jouw pijnklachten.

  • Je kunt binnen 24 uur bij ons terecht
  • Wij hebben contacten met alle zorgverzekeraars

Adres

Fysiotherapie Ooij
Hezelstraat 12a
6576 JN Ooij

Openingstijden

  • Maandag tot en met vrijdag 08:00 tot 18:00

Heb je een vraag?

Bel ons

De werkwijze van Fysiotherapie Ooij

Meer over fysiotherapie Ooij

Fysio Braam in Ooij is gevestigd in schoonheidssalon Beautiq. De behandelruimte en kamer is ruim en volledig vernieuw in 2019. In deze praktijk wordt vooral gebruik gemaakt van de ‘hands on’ methode. Dit wil zeggen dat in deze praktijk vooral gewerkt wordt aan jou klachten door middel van triggerpoint behandelingen, dry needling of massage technieken. Fysio Braam staat daarom ook vooral bekend om zijn triggerpoint aanpak en heeft hiermee al menig (top) sporter geholpen. Met alle zorgverzekeraars in 2020 heeft Fysiotherapie 4 All contracten. Fysio Braam is een franchise van Fysiotherapie 4 All dit betekent dat Fysio Braam dezelfde declaratie systeem gebruikt dan die van Fysiotherapie 4 All.

Fysiotherapeuten

Jordi Braam

Ik ben Jordi Braam, 28 jaar en woon zelf in Bemmel. Ik ben fysiotherapeut geworden omdat ik na een voetbal carrière van 6 seizoenen (NEC Nijmegen en TOP OSS) mijn enkel brak tijdens een wedstrijd met NEC. Mijn droom spatte uiteen maar de liefde naar het spelletje nooit. Ik ben direct begonnen met mijn opleiding fysiotherapie nadat ik al verschillende cursussen gevolgd had tijdens mijn carrière: Fitnesstrainer A & B, Bootcamp Trainer, Leefstijlcoach en Sportmassage. In 4 jaar afgestudeerd en direct begonnen met werken in een fysiotherapie praktijk in Nijmegen. Daarnaast mijn 2 sportmassage praktijken zo ingericht dat ik er zowel in kan voor fysiotherapie als voor sportmassage behandelingen. Sinds september werkzaam in het mooie team van Fysiotherapie 4 All op de locatie in Oss. En sinds januari 2020 mijn 2 franchise fysiotherapiepraktijken zowel in Haalderen als in Ooij (bij Nijmegen).

Specialismen

Fysiotherapie
Dry needling therapie
Sportfysiotherapie
Triggerpoint therapie
Revalidatie

Onze specialismen

Fysiotherapie

Dry needling therapie

Sportfysiotherapie

Triggerpoint therapie

Revalidatie

Onze reviews

Via de Feedback Company

Bij welke fysiotherapeut je ook terecht komt, wij bieden jou de hoogste service en kwaliteit. Wij garanderen je altijd een fysiotherapie in de buurt die voldoet aan onze kwaliteitsnorm.

4.6 / 5 uit 866 reviews

Brody merkx

  5 / 5

30-09-22

Erg vakkundig, denkt mee, ik heb ruim 10 fysio’s, podotherapeuten, bewewingsspecialisten gehad en geert is daadwerkelijk 10x effectiever, ik rijdt ruim 45 minuten naar de praktijk toe vanuit den bosch omdat dit voor mij gewoon het beste werkt.

Lees meer

Anoniem

  4.5 / 5

29-09-22

Heel Professioneel qua fysiotherapie maar ook op persoonlijk vlak kan ik alleen maar positieve punten vinden.

Lees meer

Anoniem

  5 / 5

29-09-22

Legt duidelijk uit, neemt je serieus en denkt mee

Lees meer