Praktijk

Fysiotherapie Wormerveer

Wilskracht beweegt je naar herstel.

De betrokken fysiotherapie in de Zaanstreek, met een specialisatie in orthopedie en sport.

Adres

Fysiotherapie Wormerveer
Zaandijkerweg 4
1521 AX Wormerveer

Openingstijden

  • Maandag: 08:00 – 20:00
  • Dinsdag: 08:00 – 20:00
  • Woensdag: 08:00 – 20:00
  • Donderdag: 08:00 – 18:00
  • Vrijdag: 08:00 – 18:00
  • Zaterdag: gesloten
  • Zondag: gesloten

Heb je een vraag?

0756224274

De werkwijze van Fysiotherapie Wormerveer

Meer over Wilskracht Fysiotherapie in Wormerveer

Wilskracht in Wormerveer is al vele jaren de aangewezen fysiotherapie in de omgeving Assendelft, Zaandijk en Wormerveer. Wilskracht combineert fysiotherapie, manuele therapie en dry needling in een effectieve aanpak bij fysieke klachten. Sinds jaar en dag weten ook veel cliënten buiten Assendelft, Wormerveer en Zaandijk de fysiotherapie te vinden, dankzij haar focus op orthopedie én haar nauwe contacten in de sportwereld We begrijpen dat pijn of klachten bij bewegen (erg) vervelend zijn. Zeker als ze je belemmeren in de leuke en belangrijke zaken van het leven: werk, sport of de zorg voor jezelf en anderen. Je wilt zo snel en goed mogelijk van je klachten af. En daar zoek jij passende hulp bij. Geen stress, wij helpen.

Fysiotherapeuten

Steven Wilbrink

Fysiotherapeut, manuele therapeut, dry-needling therapeut (BIG-registratie 49048771604) Steven Wilbrink (‘75) heeft in 1998 zijn opleiding Fysiotherapie afgerond. Omdat hij zijn kennis verder wilde verdiepen is hij de opleiding Orthopedische Manuele Therapie gaan volgen. Hij heeft deze opleiding in 2004 met succes afgerond. Nadien heeft hij zich ook de techniek van dry-needling eigen gemaakt. Steven is namens Wilskracht fysiotherapeut bij Dames Eredivisievoetbalclub VV Alkmaar en Topklasse volleybalvereniging VV Zaanstad.

Specialismen

Fysiotherapie
Manueel therapie
Dry needling therapie
Sportfysiotherapie

Peter Middeljans, MSc

Fysiotherapeut, manuele therapeut, dry-needling therapeut (BIG-registratie 99061791004) Peter Middeljans (‘83) is fysiotherapeut sinds 2004. Sinds 2016 is hij Master of Science in de manuele therapie. Met de jaren heeft Peter een breed scala aan cursussen gevolgd waaronder dry-needling. Naast zijn werk in de praktijk neemt Peter zitting in het Spoedzorgnet van het Amsterdam UMC, het Netwerk Trauma Revalidatie Amsterdam, en is hij (bestuurs)lid van het Zaanse Reuma- en Artrose Netwerk. Vóór Wilskracht is Peter werkzaam geweest in een praktijk in Landsmeer/Amsterdam Noord en aansluitend binnen een revalidatieteam voor behandeling van chronische pijnklachten. Steven en Peter vormen bij Wilskracht een maatschap.

Specialismen

Fysiotherapie
Manueel therapie
Dry needling therapie
Sportfysiotherapie

Dwin Brouwer

Fysiotherapeut (BIG-registratie 29922463204) Dwin Brouwer (’91) heeft zijn opleiding fysiotherapie afgerond in 2017 en heeft daarna werkervaring opgebouwd in een praktijk in Barneveld. Ook speelde Dwin daar op Eredivisieniveau volleybal. Dwin heeft dus affiniteit met (top)sport. De liefde bracht hem naar de Zaanstreek, waar hij al enige tijd woont met zijn vrouw en (sinds kort) hun zoontje. Wij zijn blij dat we Dwin konden prikkelen om bij Wilskracht te komen werken. Per augustus 2020 is dat een feit. Dwin gaat samen met Steven zijn talenten inzetten bij VV Alkmaar (Dames Eredivisie-voetbal) en VV Zaanstad (Topdivisie-volleybal) en is werkzaam als fysiotherapeut in onze praktijk. Dwin neemt deel aan het schoudernetwerk Zaanstreek.

Specialismen

Fysiotherapie
Manueel therapie
Dry needling therapie
Sportfysiotherapie

Daniëlle Lingius

Assistente/ Office Manager Daniëlle is uw eerste aanspreekpunt bij Wilskracht. Belt u tussen 8.00-12.00 uur op maandag, dinsdag, donderdag of vrijdag dan krijgt u haar aan de lijn. Zij kan afspraken voor u maken of verzetten. Bij haar kunt u eveneens vragen stellen over de behandeling. Daniëlle is onze steun en toeverlaat op het gebied van administratie- en praktijkorganisatie, en soms ook daarbuiten. Behalve in de praktijk, zou u Daniëlle tegen kunnen komen op de tennisbaan in Krommenie. Wanneer ze haar tegenstander alle hoeken van het veld heeft laten zien, geeft ze graag ons visitekaartje af. U bent gewaarschuwd. Kijk tot slot niet vreemd op wanneer u haar treft als paraveterinair in de dierenartsenpraktijk in Krommenie, want dat is haar tweede baan.

Specialismen

Fysiotherapie
Manueel therapie
Dry needling therapie
Sportfysiotherapie

Onze specialismen

Fysiotherapie

Manueel therapie

Dry needling therapie

Sportfysiotherapie

Onze reviews

Via de Feedback Company

Bij welke fysiotherapeut je ook terecht komt, wij bieden jou de hoogste service en kwaliteit. Wij garanderen je altijd een fysiotherapie in de buurt die voldoet aan onze kwaliteitsnorm.

4.5 / 5 uit 970 reviews

Anoniem

  4.5 / 5

13-03-23

Bij mensen met dezelfde klachten.

Lees meer

Anoniem

  5 / 5

12-03-23

Serieuze benadering, concrete uitleg en goed overleg

Lees meer

Frank Vos

  4.5 / 5

11-03-23

Sociale vaardigheden, communicatie, afspraken nakomen, snel handelen

Lees meer