Doe mee aan het onderzoek over nekpijn!

Wakker geworden met een stijve nek? Nekpijn zonder duidelijke oorzaak? Nekpijn die toeneemt bij beweging? Hoofdpijnklachten?

Herkent u zich in bovenstaande klachten? Wij bieden u nu de kans om zich te laten behandelen en tevens tegelijk deel te nemen aan een onderzoek. Wij gaan twee bestaande behandelingen van nekpijn toetsen op effectiviteit.

‘Ontdek de oorzaak van jou nekpijn!’

Wat houdt het in?

Een stijgende trend in de fysiotherapie is het gebruik van dry-needling voor de behandeling van triggerpoints oftewel ‘knopen’ in onze spieren. Wij gaan de effectiviteit meten van deze behandeling en de manuele triggerpointbehandeling door middel van het meten van de pijnafname gedurende de behandeling.

Hoe wordt dit onderzoek uitgevoerd?

Gedurende 1 sessie per week voor een periode van 6 weken wordt uw nek onderzocht. Alle bevindingen worden genoteerd en er worden 2 of 3 vragenlijsten afgenomen. Deze stappen herhalen we elke behandeling. Indien u binnen 6 weken hersteld bent, wordt de behandeling eerder afgesloten.

Wilt u meer informatie, of wilt u meedoen? Geef u nu op via info@backend.fysio4all.t2m.dev of laat uw reactie achter onder dit bericht. Er wordt dan samen met de fysiotherapeut gekeken naar uw klachten en van daaruit wordt bepaald of u mee kan doen met het onderzoek.

Locatie onderzoek: Fysiotherapie4all Uden

Zoek praktijk

Maak hier direct een afspraak bij een praktijk bij jou in de buurt.

Woon je te ver weg?

Wij kunnen je op afstand verder helpen om pijnvrij te worden.

Boek - De Oplossing Voor Pijn

Ontdek hoe alle (pijn)klachten op te lossen zijn! NU gratis verzending

Onze reviews

Via de Feedback Company

Bij welke fysiotherapeut je ook terecht komt, wij bieden jou de hoogste service en kwaliteit. Wij garanderen je altijd een fysiotherapie in de buurt die voldoet aan onze kwaliteitsnorm.

4.6 / 5 uit 797 reviews

Mieke coolen

  4.5 / 5

18-06-22

Ben er zeer tevreden over mijn man gaat nu ook

Lees meer

Anoniem

  5 / 5

18-06-22

Jordy heeft veel kennis in huis. Hij verteld duidelijk wat zijn diagnose is, de te bewandelen weg en wat wel- en niet te doen gedurende de behandel- en herstelperiode. Hij is een topper!

Lees meer

Anoniem

  4.5 / 5

15-06-22

Dat is nu weer beter ben geworden En de behandelingen goed geholpen hebben.

Lees meer