Fysiotherapie bij festilent in Zeeland

Sinds drie seizoenen is Fysiotherapeut Timo Arts werkzaam bij Festilent. Hij houdt zich voornamelijk bezig met fysiotherapie en verzorging, maar verzorgt ook de hersteltraining op het veld. Dit met als doel iedereen zo snel mogelijk weer fit te krijgen. Door de nieuwe ruimte zijn er meer mogelijkheden op het gebied van onderzoek en behandeling en is er sprake van meer privacy.

Veilig en gezond het seizoen doorkomen? Vanaf dit seizoen is er fysiotherapie voor iedereen!

Timo werkt bij Fysiotherapie4All in Berghem en Uden en biedt daarlangs dus ook fysiotherapie aan op de club in Zeeland. Hij is hier iedere dinsdag avond aanwezig vanaf 18:30 tot 21:00 uur. Op de donderdagavond en zondagmiddag is Kees Jans verantwoordelijk voor de verzorging. Op de dinsdagavond wordt er gebruik gemaakt van een inloopspreekuur.

Tussen 18:30 en 19:00 kunnen alle jeugdspelers langskomen voor vragen, onderzoek of behandeling. Tussen 19:00 en 19:30 zal dit zijn voor de herenselectie en overige herenteams en tussen 19:30 en 20:00 voor de damesselectie en overige damesteams. Het overige uur besteed ik aan complexere of langdurige onderzoeken en/of behandelingen. Wanneer ik te kort kom op het gebied van faciliteiten kan er makkelijk doorverwezen worden naar één van de locaties van Fysiotherapie4All. Op beide locaties kan gebruik gemaakt worden van een uitgebreid fitnesscentrum. Wanneer mensen geholpen willen worden bij Festilent of in de praktijk in Berghem of Uden dan kan contact opgenomen worden via mail of telefoon.

Timo Arts
Tel: 06-43178527
E-mail: arts.timo@gmail.com

Fysiotherapie4All
Tel: 076-5657133 (Breda, algemeen)
Tel: 0412-404035 (Berghem, algemeen)
E-mail: info@fysiotherapie4all.nl
Website: www.fysiotherapie4all.nl

Contactgegevens
FYSIOTHERAPIE4ALL Locatie Berghem
Koolzaadweg 1, 5351 LP Berghem
FYSIOTHERAPIE4ALL Locatie Uden
Sint Janstraat 40, 5401 BB Uden

Zoek praktijk

Maak hier direct een afspraak bij een praktijk bij jou in de buurt.

Woon je te ver weg?

Wij kunnen je op afstand verder helpen om pijnvrij te worden.

Boek - De Oplossing Voor Pijn

Ontdek hoe alle (pijn)klachten op te lossen zijn! NU gratis verzending

Onze reviews

Via de Feedback Company

Bij welke fysiotherapeut je ook terecht komt, wij bieden jou de hoogste service en kwaliteit. Wij garanderen je altijd een fysiotherapie in de buurt die voldoet aan onze kwaliteitsnorm.

4.5 / 5 uit 1120 reviews

Anoniem

  4.5 / 5

19-05-24

Goede behandeling, goede begeleiding en goede adviezen. Vroeg ook een vollega mee te kijken en deze heeft verschillende technieken gebruikt. Helaas met weinig vooruitgang, op haar advies heb ik een afspraak gemaakt bij een therapeut die gespecialiseerd is in dat gebied

Lees meer

Anoniem

  5 / 5

18-05-24

Deskundig, effectief en aardig!

Lees meer

Anoniem

  5 / 5

07-05-24

Doet het goed

Lees meer