Revalidatie in Berghem

Maak nu jouw afspraak in Berghem!

Wat houdt de revalidatie in Berghem in?

Het doel van revalideren is om weer op een gewenst conditioneel niveau te komen om uw persoonlijke doelen te bereiken. Een persoonlijk doel kan zijn het spelen van een volledige sportwedstrijd, het rennen van een halve marathon, maar ook het kunnen functioneren tijdens een volledige werkdag of het kunnen traplopen in huis kunnen doelen zijn. Bij Fysiotherapie4all bespreekt u uw persoonlijke doel en hulpvraag met de therapeut om zo tot een trainingsprogramma te komen.
Aanvankelijk is uw belastbaarheid (wat u aankan) nog laag, maar door middel van een gecontroleerde en gedoseerde opbouw zal deze langzaam toenemen. De therapeut zal u in dit proces begeleiden en uw voortgang evalueren met tussentijdse meetmomenten. Bij de vestiging in Berghem kan men beschikken over de ruimte fitnesszaal van Fitness4all. Hierbij zijn er genoeg apparatuur en attributen aanwezig om gevarieerd te trainen. Het gebruik van de fitnesszaal heeft, buiten de kosten van uw fysiotherapiebehandeling om, geen extra kosten.

Wanneer wordt het toegepast?

Er zijn verschillende situaties waarbij u kunt starten met een revalidatietraject. Bent u bijvoorbeeld geblesseerd (geweest) en wilt u uw sportactiviteiten weer hervatten, maar weet u niet zo goed hoe? Dan kan revalideren bij Fysiotherapie4all uitkomst bieden. Zo kunt u onder begeleiding de belasting op uw lichaam opvoeren. Ook als u geopereerd bent aan bijvoorbeeld;

  • knie prothese
  • heup prothese
  • voorste kruisband reconstructie
  • mesnicus operatie
  • etc

Ook wanneer u een ander ongeval heeft gehad, kunt u bij ons terecht om zo de volledige functie van uw lichaam weer terug te krijgen. Wanneer u twijfelt of revalideren voor u de juiste optie is, neem dan gerust contact op met één van onze therapeuten.

Afspraak maken?

Wilt u een afspraak maken voor een intake of heeft u vragen over het revalideren bij Fysiotherapie4all? Bel dan naar 0412-404035 of 076-5657133 of stuur een e-mail naar info@fysiotherapie4all.nl.

Zoek praktijk

Maak hier direct een afspraak bij een praktijk bij jou in de buurt.

Woon je te ver weg?

Wij kunnen je op afstand verder helpen om pijnvrij te worden.

Boek - De Oplossing Voor Pijn

Ontdek hoe alle (pijn)klachten op te lossen zijn! NU gratis verzending

Onze reviews

Via de Feedback Company

Bij welke fysiotherapeut je ook terecht komt, wij bieden jou de hoogste service en kwaliteit. Wij garanderen je altijd een fysiotherapie in de buurt die voldoet aan onze kwaliteitsnorm.

4.5 / 5 uit 1128 reviews

Anoniem

  4.5 / 5

18-06-24

Als een bekende of ik een goede fijne fysiotherapeut weet

Lees meer

Anoniem

  5 / 5

06-06-24

Goede behandeling en snel terecht kunnen

Lees meer

Annet van Leur

  4.5 / 5

31-05-24

Suzanne is heel begrijpend en geeft duidelijke antwoorden. Ze heeft heel veel kracht in haar handen wat een goed (soms heel pijnlijk) gevoegde. Daarnaast is ze lekker sociaal en hebben we tijdens de behandelingen ook leuke gesprekken gehad.

Lees meer