Revalidatie in Oss

Onze vestiging in Oss is gevestigd in een fitnesscentrum van Basic-Fit. Dit biedt vele voordelen. Eén daarvan is dat men kan revalideren in deze fitnessruimte wanneer u zich aanmeldt bij Fysiotherapie4all. Heeft u een (sport)blessure, ongeval of operatie gehad? En wilt u uw conditie verbeteren? Maak dan kennis met revalidatie bij Fysiotherapie4all.

Revalideren in Oss onder perfecte omstandigheden

Wat is het?

Uw algemene conditie of fitheid kan door verschillende oorzaken tijdelijk verlaagd zijn. Voorbeelden hiervan zijn sportblessures, een ongeval of een operatie. Dingen die normaal geen probleem voor u waren, kunt u nu niet of maar gedeeltelijk uitvoeren. De belastbaarheid (wat uw lichaam aan kan) is tijdelijk te laag. In dit geval zou u kunnen revalideren bij Fysiotherapie4all. U gaat onder begeleiding van een therapeut trainen om zo uw persoonlijke doel te bereiken. Hierbij zal de therapeut u coachen en uw voortgang in kaart brengen. Ook zal hij of zij samen met u uw grenzen verleggen, maar u ook afremmen waar nodig.

Wanneer wordt het toegepast?

Enkele voorbeelden van situaties waarin u zich zou kunnen aanmelden voor revalidatie:
– U heeft recent een auto-ongeluk gehad en sindsdien last van nekklachten.
– U heeft recent een voorste kruisbandreconstructie ondergaan en u wilt uiteindelijk weer drie keer per week op amateur- of topsportniveau kunnen trainen.
– U heeft een liesblessure gehad en u wilt weer klachtenvrij kunnen werken.
– U bent gevallen met de fiets en u heeft een sleutelbeenbreuk opgelopen, maar u wilt zo snel mogelijk weer pijnvrij kunnen functioneren tijdens uw dagelijkse bezigheden.
– Etc.

Afspraak maken voor revalidatie in Oss?

Wilt u een afspraak maken voor revalidatie in Oss? Of heeft nog vragen? Neem dan contact op met ons door te bellen naar 0412-404035 of 076-5657133 of stuur een e-mail naar info@backend.fysio4all.t2m.dev.

Zoek praktijk

Maak hier direct een afspraak bij een praktijk bij jou in de buurt.

Woon je te ver weg?

Wij kunnen je op afstand verder helpen om pijnvrij te worden.

Boek - De Oplossing Voor Pijn

Ontdek hoe alle (pijn)klachten op te lossen zijn! NU gratis verzending

Onze reviews

Via de Feedback Company

Bij welke fysiotherapeut je ook terecht komt, wij bieden jou de hoogste service en kwaliteit. Wij garanderen je altijd een fysiotherapie in de buurt die voldoet aan onze kwaliteitsnorm.

4.6 / 5 uit 797 reviews

Mieke coolen

  4.5 / 5

18-06-22

Ben er zeer tevreden over mijn man gaat nu ook

Lees meer

Anoniem

  5 / 5

18-06-22

Jordy heeft veel kennis in huis. Hij verteld duidelijk wat zijn diagnose is, de te bewandelen weg en wat wel- en niet te doen gedurende de behandel- en herstelperiode. Hij is een topper!

Lees meer

Anoniem

  4.5 / 5

15-06-22

Dat is nu weer beter ben geworden En de behandelingen goed geholpen hebben.

Lees meer