Infectie

Wat zijn de oorzaken van een infectie?

Virussen, bacteriën, schimmels en parasieten die binnendringen in het lichaam, kunnen infecties veroorzaken. Deze micro-organismen kunnen het lichaam binnendringen door direct en niet-direct contact van het lichaam met deze organismen.

Wat zijn de tekens & symptomen?

Ten gevolge van dit verschijnsel kan je lichaam een ontstekingsreactie beginnen om de ziekteverwekkers aan te vallen en op te ruimen. Dit kan onopgemerkt verlopen, maar bij een ernstige vorm kan men koorts krijgen.
Wanneer het om een plaatselijke infectie gaat, in bijvoorbeeld het kniegewricht, zal de knie warm aanvoelen, dik en rood worden.

Wat is de behandeling?

Bij een verdenking van een infectie wordt aangeraden contact op te nemen met de huisarts. Die kan de ernst van de infectie inschatten en eventueel medicatie voorschrijven.

Zoek praktijk

Maak hier direct een afspraak bij een praktijk bij jou in de buurt.

Woon je te ver weg?

Wij kunnen je op afstand verder helpen om pijnvrij te worden.

Boek - De Oplossing Voor Pijn

Ontdek hoe alle (pijn)klachten op te lossen zijn! NU gratis verzending

Onze reviews

Via de Feedback Company

Bij welke fysiotherapeut je ook terecht komt, wij bieden jou de hoogste service en kwaliteit. Wij garanderen je altijd een fysiotherapie in de buurt die voldoet aan onze kwaliteitsnorm.

4.5 / 5 uit 1120 reviews

Anoniem

  4.5 / 5

19-05-24

Goede behandeling, goede begeleiding en goede adviezen. Vroeg ook een vollega mee te kijken en deze heeft verschillende technieken gebruikt. Helaas met weinig vooruitgang, op haar advies heb ik een afspraak gemaakt bij een therapeut die gespecialiseerd is in dat gebied

Lees meer

Anoniem

  5 / 5

18-05-24

Deskundig, effectief en aardig!

Lees meer

Anoniem

  5 / 5

07-05-24

Doet het goed

Lees meer