Behandelingen aan huis

Fysiotherapie4all komt ook bij u thuis! Bent u slecht ter been, net geopereerd of is er een andere reden waarom u niet naar de praktijk kan komen? Dan komen wij bij u aan huis voor de behandelingen. Wel op voorwaarde dat u een verwijzing van een huisarts of specialist heeft voor fysiotherapiebehandelingen aan huis. Deze verwijzing hebben we nodig om de kosten van de behandelingen te kunnen declareren bij de zorgverzekeraar. Voor een aan huis behandeling wordt er door de zorgverzekeraar een toeslag gerekend. Afhankelijk van of u aanvullend verzekerd bent, zal dit bedrag wel/niet (volledig) vergoed worden.

Onze fysiotherapeuten komen bij u aan huis!

Er zijn verschillende situaties waarbij een behandeling aan huis nodig kan zijn. Enkele voorbeelden hiervan zijn:

  • In de eerste weken na een operatie (bijvoorbeeld bij een nieuwe heup, knie prothese  om uw knieklachten te verhelpen of na een operatie bij bijvoorbeeld een hernia van de lage rug)
  • Na een beroerte/CVA
  • Wanneer u fysiek gezien niet in staat bent naar de praktijk te komen (bijvoorbeeld omdat u slecht ter been bent of omdat er een valrisico is)
  • Wanneer u door andere redenen (bijvoorbeeld dementie) niet in staat bent naar de praktijk te komen

Onze fysiotherapeuten nemen zelf de benodigde spullen mee (zoals tape, massage-olie, vragenlijsten etc.). De fysiotherapeut werkt er indien mogelijk samen met u naartoe om de behandeling uiteindelijk voort te zetten in de praktijk. In sommige situaties zal dit echter niet mogelijk zijn en zal de fysiotherapeut, zolang er een indicatie voor fysiotherapie is, aan huis blijven komen.

Wilt u gebruik maken van onze aan huis behandelingen of heeft u hier vragen over? Neem dan gerust contact met ons op!

Zoek praktijk

Maak hier direct een afspraak bij een praktijk bij jou in de buurt.

Woon je te ver weg?

Wij kunnen je op afstand verder helpen om pijnvrij te worden.

Boek - De Oplossing Voor Pijn

Ontdek hoe alle (pijn)klachten op te lossen zijn! NU gratis verzending

Onze reviews

Via de Feedback Company

Bij welke fysiotherapeut je ook terecht komt, wij bieden jou de hoogste service en kwaliteit. Wij garanderen je altijd een fysiotherapie in de buurt die voldoet aan onze kwaliteitsnorm.

4.6 / 5 uit 797 reviews

Mieke coolen

  4.5 / 5

18-06-22

Ben er zeer tevreden over mijn man gaat nu ook

Lees meer

Anoniem

  5 / 5

18-06-22

Jordy heeft veel kennis in huis. Hij verteld duidelijk wat zijn diagnose is, de te bewandelen weg en wat wel- en niet te doen gedurende de behandel- en herstelperiode. Hij is een topper!

Lees meer

Anoniem

  4.5 / 5

15-06-22

Dat is nu weer beter ben geworden En de behandelingen goed geholpen hebben.

Lees meer