Een nieuw ontworpen handschoen tegen een ski-duim

Maak direct een afspraak!

Deze blessure wordt ook wel een ski-duim genoemd, omdat het regelmatig bij skiërs gezien wordt. Wanneer men bij skiën op de hand valt, kan de duim met harde kracht naar buiten worden geduwd waardoor er letsel aan het desbetreffende gewrichtsbandje van de duim optreedt. Men ziet het ook bij keepers bij balsporten wanneer zij een bal hard tegen hun duim hebben gekregen. Ook herhaaldelijke rek op dit bandje, door bijvoorbeeld gamen, kan deze klachten veroorzaken.

Gelukkig lijkt er nu een oplossing te zijn voor de ski-duim ten gevolge van een val tijdens het skiën: een stevige duimbeschermer die ervoor zorgt dat de duim niet naar buiten klapt tijdens een val.
De duimbeschermer is ontworpen door een chirurg die zelf in het verleden een ski-duim heeft gehad. Het is een leren beschermer die je over je skihandschoen kan dragen. Men kan de duim nog wel bewegen, maar tijdens een val voorkomt deze handschoen dat de duim naar buiten klapt. De meest gunstige anatomische positie van de duim blijft behouden en men kan hiermee een ski-duim voorkomen.

Zoek praktijk

Maak hier direct een afspraak bij een praktijk bij jou in de buurt.

Woon je te ver weg?

Wij kunnen je op afstand verder helpen om pijnvrij te worden.

Boek - De Oplossing Voor Pijn

Ontdek hoe alle (pijn)klachten op te lossen zijn! NU gratis verzending

Onze reviews

Via de Feedback Company

Bij welke fysiotherapeut je ook terecht komt, wij bieden jou de hoogste service en kwaliteit. Wij garanderen je altijd een fysiotherapie in de buurt die voldoet aan onze kwaliteitsnorm.

4.5 / 5 uit 1135 reviews

Anoniem

  5 / 5

14-07-24

Rustige uitstraling, serieus, luistert naar de klacht en oprecht meedenkt. Met een goed eindresultaat

Lees meer

Anoniem

  4.5 / 5

13-07-24

Gaf goede uitleg en nam de blessure serieus, goede behandeling. Ik had niet verwacht dat er dry needling toegepast zou worden. voor mijn gevoel gaf dit wel toegevoegde waarde aan de behandeling. Het is nog afwachten hoe het gaat met tennissen, maar ik ben positief [...]

Lees meer

Anoniem

  4.5 / 5

11-07-24

Goed bezig met hun vak

Lees meer