Retraitehuis Uden werkt samen met fysiotherapie4all!

Fysiotherapie4all wil kwalitatief goede behandelingen aanbieden, die specifiek zijn afgestemd op de wensen, behoeften en omstandigheden van de patiënt. Dit zowel voor behandelingen in de praktijk als bij u aan huis.

U kunt hier terecht voor revalidatie van orthopedische klachten zoals schouder-, knie- en rugklachten etc. Maar ook om te revalideren na een beroerte, dementie, de ziekte van Parkinson, een heupprothese of voor valpreventie.

Het retraitehuis beschikt over twee behandelkamers en een oefenruimte waardoor Fysiotherapie4all optimale behandelingen/zorg kan leven. Ook beschikt het retraitehuis over een gesloten tuin, waar indien nodig de mogelijkheid is om buiten te oefenen.

Lees meer over fysiotherapie Uden

Zoek praktijk

Maak hier direct een afspraak bij een praktijk bij jou in de buurt.

Woon je te ver weg?

Wij kunnen je op afstand verder helpen om pijnvrij te worden.

Boek - De Oplossing Voor Pijn

Ontdek hoe alle (pijn)klachten op te lossen zijn! NU gratis verzending

Onze reviews

Via de Feedback Company

Bij welke fysiotherapeut je ook terecht komt, wij bieden jou de hoogste service en kwaliteit. Wij garanderen je altijd een fysiotherapie in de buurt die voldoet aan onze kwaliteitsnorm.

4.5 / 5 uit 1120 reviews

Anoniem

  4.5 / 5

19-05-24

Goede behandeling, goede begeleiding en goede adviezen. Vroeg ook een vollega mee te kijken en deze heeft verschillende technieken gebruikt. Helaas met weinig vooruitgang, op haar advies heb ik een afspraak gemaakt bij een therapeut die gespecialiseerd is in dat gebied

Lees meer

Anoniem

  5 / 5

18-05-24

Deskundig, effectief en aardig!

Lees meer

Anoniem

  5 / 5

07-05-24

Doet het goed

Lees meer