Retraitehuis Uden werkt samen met fysiotherapie4all!

Fysiotherapie4all Uden is gaan samenwerken met het Retraitehuis op de volkelseweg 30 in Uden. Het retraitehuis is een woonzorgcentrum met verpleeghuis waar fysiotherapie4all begeleiding biedt in het revalidatieproces van de bewoners. Naast de bewoners van het retraitehuis biedt fysiotherapie4all ook voor u de mogelijkheid tot fysiotherapie in deze praktijk. Ook is fysiotherapie aan huis mogelijk indien gewenst (met verwijzing van huisarts of specialist).

Fysiotherapie4all wil kwalitatief goede behandelingen aanbieden, die specifiek zijn afgestemd op de wensen, behoeften en omstandigheden van de patiënt. Dit zowel voor behandelingen in de praktijk als bij u aan huis.

U kunt hier terecht voor revalidatie van orthopedische klachten zoals schouder-, knie- en rugklachten etc. Maar ook om te revalideren na een beroerte, dementie, de ziekte van Parkinson, een heupprothese of voor valpreventie.

Het retraitehuis beschikt over twee behandelkamers en een oefenruimte waardoor Fysiotherapie4all optimale behandelingen/zorg kan leven. Ook beschikt het retraitehuis over een gesloten tuin, waar indien nodig de mogelijkheid is om buiten te oefenen.

Lees meer over fysiotherapie Uden

Zoek praktijk

Maak hier direct een afspraak bij een praktijk bij jou in de buurt.

Woon je te ver weg?

Wij kunnen je op afstand verder helpen om pijnvrij te worden.

Boek - De Oplossing Voor Pijn

Ontdek hoe alle (pijn)klachten op te lossen zijn! NU gratis verzending

Onze reviews

Via de Feedback Company

Bij welke fysiotherapeut je ook terecht komt, wij bieden jou de hoogste service en kwaliteit. Wij garanderen je altijd een fysiotherapie in de buurt die voldoet aan onze kwaliteitsnorm.

4.6 / 5 uit 800 reviews

Anoniem

  5 / 5

24-06-22

Had het het gevoel dat de therapeut precies begreep wat er aan de hand was en het resultaat was er ook naar.

Lees meer

Anoniem

  5 / 5

23-06-22

Snel afspraak gemaakt, goede en juiste uitleg

Lees meer

Anoniem

  5 / 5

23-06-22

Duidelijkheid, directheid en deskundigheid van Bram. Geen nonsens en hij weet duidelijk waar hij het over heeft en wat hij doet.

Lees meer