Revalidatie in Uden

Revalidatie Uden

Bij Fysiotherapie4all Uden kunt u terecht voor verschillende therapievormen. Eén daarvan is revalidatie na een (sport)blessure, ongeval of operatie. Bij onze vestiging in Uden maakt men gebruik van de ruime en veelzijdige fitnesszaal en attributen van Basic-Fit. Dit biedt u de kans om specifiek en gevarieerd te trainen.

Maak direct jouw afspraak in Uden!

Wat houdt de revalidatie in Uden in?

Na een sportblessure, ongeval of operatie is de belastbaarheid van (een deel van) het lichaam verlaagd. Dit betekent dat uw lichaam minder belasting aan kan dan voorheen. Om deze belastbaarheid te vergroten, kan men onder begeleiding van een fysiotherapeut trainen. De fysiotherapeut zal samen met u doelen opstellen en een persoonlijk trainingsschema maken. Deze zal bestaan uit specifieke oefeningen om u uiteindelijk weer volledig inzetbaar te maken. De fysiotherapeut zal u tijdens dit proces nauwlettend in de gaten houden en uw voortgang evalueren met evaluatiemomenten.

Wanneer wordt revalidatie toegepast?

U kunt revalideren bij Fysiotherapie4all wanneer u geblesseerd bent geweest en begeleiding wil bij het opvoeren van de trainingsfrequentie en/of trainingsintensiteit, wanneer u recent geopereerd bent en de volledige functie van uw lichaam weer terug wil krijgen, maar ook wanneer u een ongeval of ander letsel heeft gehad, waardoor u beperkt bent in uw dagelijks functioneren.

Afspraak maken?

Wilt u een afspraak maken voor revalidatie in Uden? Neem dan contact op met ons door te bellen naar 0412-404035 of 076-5657133 of door een e-mail te sturen naar info@fysiotherapie4all.nl.

Zoek praktijk

Maak hier direct een afspraak bij een praktijk bij jou in de buurt.

Woon je te ver weg?

Wij kunnen je op afstand verder helpen om pijnvrij te worden.

Boek - De Oplossing Voor Pijn

Ontdek hoe alle (pijn)klachten op te lossen zijn! NU gratis verzending

Onze reviews

Via de Feedback Company

Bij welke fysiotherapeut je ook terecht komt, wij bieden jou de hoogste service en kwaliteit. Wij garanderen je altijd een fysiotherapie in de buurt die voldoet aan onze kwaliteitsnorm.

4.5 / 5 uit 1120 reviews

Anoniem

  4.5 / 5

19-05-24

Goede behandeling, goede begeleiding en goede adviezen. Vroeg ook een vollega mee te kijken en deze heeft verschillende technieken gebruikt. Helaas met weinig vooruitgang, op haar advies heb ik een afspraak gemaakt bij een therapeut die gespecialiseerd is in dat gebied

Lees meer

Anoniem

  5 / 5

18-05-24

Deskundig, effectief en aardig!

Lees meer

Anoniem

  5 / 5

07-05-24

Doet het goed

Lees meer