Revalideren na een beroerte (CVA) in Uden

Als u wilt revalideren na een beroerte (Cerebro Vasculair Accident) is daar bij onze praktijk in het Retraitehuis in Uden de mogelijkheid voor. Revalideren na een beroerte is vaak nodig om de gevolgen en verdere achteruitgang zoveel mogelijk te beperken. Onze praktijk in Uden bevindt zich in het Retraitehuis. Waar we gebruik maken van twee behandelkamers, een oefenruimte, verschillende attributen en een tuin waardoor we indien nodig buiten kunnen oefenen. Ook komen wij indien nodig bij u aan huis (met verwijzing van arts of specialist).

Wil jij herstellen na een beroerte (CVA)?

Wat is een beroerte?

Een beroerte is de verzamelnaam voor een herseninfarct en een hersenbloeding. Bij deze aandoening werkt plotseling een deel van de hersenen niet meer. Na een beroerte kunt u verschillende problemen in uw dagelijkse leven ondervinden. Voorbeelden hiervan zijn:

• verminderde evenwichtsreacties
• verhoogde weerstand van spierspanning
• spierzwakte en verlies van willekeurige bewegingen
• verminderde rompstabiliteit
• uw conditie / uithoudingsvermogen kan verminderd zijn
• structurele vermoeidheid.

Moet u revalideren na een beroerte?

Het natuurlijk herstel vindt voornamelijk in de eerste 3 maanden na een beroerte plaats. Daarom is het van belang om zo snel mogelijk te starten met revalideren. Dit betekent niet dat er na deze tijd geen verbetering meer kan optreden en dat fysiotherapie geen verbetering kan bieden. Fysiotherapie kan ook in een later stadium uitkomst bieden, zodat het functioneren in uw dagelijkse leven makkelijker zal verlopen.

Kortom, voor het revalideren na een beroerte bent u bij ons aan het juiste adres.

Afspraak maken?
Wil uw gaan revalideren bij Fysiotherapie4all Uden of heeft u vragen over het revalideren na een beroerte? Neem dan contact op met ons door te bellen naar 076-5657133 of door een e-mail te sturen naar info@backend.fysio4all.t2m.dev

Zoek praktijk

Maak hier direct een afspraak bij een praktijk bij jou in de buurt.

Woon je te ver weg?

Wij kunnen je op afstand verder helpen om pijnvrij te worden.

Boek - De Oplossing Voor Pijn

Ontdek hoe alle (pijn)klachten op te lossen zijn! NU gratis verzending

Onze reviews

Via de Feedback Company

Bij welke fysiotherapeut je ook terecht komt, wij bieden jou de hoogste service en kwaliteit. Wij garanderen je altijd een fysiotherapie in de buurt die voldoet aan onze kwaliteitsnorm.

4.6 / 5 uit 800 reviews

Anoniem

  5 / 5

24-06-22

Had het het gevoel dat de therapeut precies begreep wat er aan de hand was en het resultaat was er ook naar.

Lees meer

Anoniem

  5 / 5

23-06-22

Snel afspraak gemaakt, goede en juiste uitleg

Lees meer

Anoniem

  5 / 5

23-06-22

Duidelijkheid, directheid en deskundigheid van Bram. Geen nonsens en hij weet duidelijk waar hij het over heeft en wat hij doet.

Lees meer