VACATURE PR en MARKETING COMMUNICATIE MEDEWERKER

 

Kom jij bij ons werken en kun jij onze business laten groeien?

Wij zijn twee bedrijven genaamd Fitness4all en Fysiotherapie4all. Wij hebben twee vestigingen van Fitness4all en zes vestigingen van Fysiotherapie4all die zich bevinden binnen sportcentra’s. Wij zijn opzoek naar iemand die onze business zowel online als offline kan laten groeien.

Jij zal ons team komen versterken en met name bezig zijn met strategieën bedenken en marketinguitingen op zowel online als offline gebied, zoals:

 • Het bedenken, opzetten en optimaliseren van Facebookcampagnes voor zowel de fysiotherapie als voor de sportschool.
 • Het verzinnen, maken en delen van leuke content op de social media platformen.
 • Het analyseren & optimaliseren van Google Adwords campagnes.
 • Het bedenken en maken van reclame uitingen voor zowel de fysiotherapiepraktijken als voor de sportschool.
 • Daarnaast zal jij veel verantwoordelijkheid hebben in het opzetten en uitvoeren van ons nieuw product; ‘Partner Fysiotherapie4all’! Uitleg volgt hierover wanneer jij bij ons op gesprek bent.
 • Het onderhouden en optimaliseren van de website van Fysiotherapie4all en Fitness4all

Fysiotherapie4all is online al een van de grootste fysiotherapie websites van Nederland. Naast dit zijn we ook offline een succesvol bedrijf. Op onze sportschool Fitness4all in Berghem hangt een leuke sfeer en wordt er op een ontspannen manier hard gewerkt aan ons bedrijf.

Wat vinden wij belangrijk?

We vinden het belangrijk dat iedereen in ons team de vrijheid en mogelijkheid heeft zich te ontwikkelen op de gebieden waar hij/zij dat wil. Wat we van jou verwachten;

 • Enthousiast, leergierig en een zelfstandige werkhouding
 • Veel interesse hebt op het gebied van marketing, online marketing en Social Media marketing (waaronder Facebookmarketing).
 • Ervaring op het gebied van online marketing is geen pre, maar wel leuk meegenomen.
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal.
 • Vrolijk, energiek en oprecht geïnteresseerd in anderen.
 • Bent woonachtig in Oss of nabije omgeving.

Wat wij in jou zoeken:

 • Leergierig en zelfstandig persoon die veel wil leren op het gebied van marketing, online marketing en social media marketing.
 • Enige kennis/ervaring in het opzetten en uitvoeren van emailfunnels en Facebookcampagnes.
 • Enige kennis/ervaring op het gebied van SEO en SEA. Heb jij geen ervaring of denk jij niet voldoende kennis te hebben. Wij kunnen jou hierover meer leren en natuurlijk veel begeleiden.
 • Creatief en verantwoordelijke mindset
 • Teamplayer

Heb jij van de bovengenoemde onderdelen nog niet alle kennis in huis? Dan is dit geen probleem. Onze marketing communicatie medewerker gaat jou dan begeleiden om van jouw een expert te maken.

Laat ons weten dat je bestaat!

Kortom, wil jij jezelf ontwikkelen op het gebied van PR & Marketing communicatie in een snel groeiend bedrijf met een platte organisatie? Stuur dan jouw sollicitatie naar ons toe en wie weet zal jij gaan samenwerken met onze online marketing expert. Ook als je nog niet overal de kennis voor in huis hebt!

Mail even je CV + motivatie naar maikel@backend.fysiotherapie4all.nl of bel ons op 06-21515958 om af te stemmen of we iets voor elkaar kunnen betekenen.

Zoek praktijk

Maak hier direct een afspraak bij een praktijk bij jou in de buurt.

Woon je te ver weg?

Wij kunnen je op afstand verder helpen om pijnvrij te worden.

Boek - De Oplossing Voor Pijn

Ontdek hoe alle (pijn)klachten op te lossen zijn! NU gratis verzending

Onze reviews

Via de Feedback Company

Bij welke fysiotherapeut je ook terecht komt, wij bieden jou de hoogste service en kwaliteit. Wij garanderen je altijd een fysiotherapie in de buurt die voldoet aan onze kwaliteitsnorm.

4.5 / 5 uit 1128 reviews

Anoniem

  4.5 / 5

18-06-24

Als een bekende of ik een goede fijne fysiotherapeut weet

Lees meer

Anoniem

  5 / 5

06-06-24

Goede behandeling en snel terecht kunnen

Lees meer

Annet van Leur

  4.5 / 5

31-05-24

Suzanne is heel begrijpend en geeft duidelijke antwoorden. Ze heeft heel veel kracht in haar handen wat een goed (soms heel pijnlijk) gevoegde. Daarnaast is ze lekker sociaal en hebben we tijdens de behandelingen ook leuke gesprekken gehad.

Lees meer