Liesklachten

Wat is de oorzaken van liesklachten?

Er zijn verschillende oorzaken voor een overbelasting van deze spieren. De meest voorkomende oorzaak is dat men deze spiergroep overmatig is gaan gebruiken door herhaaldelijk aanspannen bij bijvoorbeeld sporten waarbij veel aangezet en afgeremd wordt tijdens rennen. Ook factoren als een beenlengteverschil, stijve gewrichten van rug of heup, verkorte spieren van heup en/of bovenbeen of bijvoorbeeld slecht schoeisel kunnen de klachten veroorzaken en/of in stand houden.

Wat is de behandeling?

Fysiotherapie kan het herstelproces van liesklachten versnellen. De therapeuten van Fysiotherapie4all zullen eerst de oorzaak van uw liesklachten onderzoeken en daar vervolgens een passende behandeling op afstemmen. Lees meer over heupklachten of knieklachten.

Bekijk hier een onderzoek over liesklachten.

Maikel Korbmacher

Fysiotherapeut & Pijnspecialist

Al meer dan 15 jaar ben ik Fysiotherapeut en pijnspecialist. Ik heb vele boeken gelezen, artikelen geschreven en trainingen ontwikkeld om mensen klachtenvrij te krijgen. Ik geloof dat iedereen klachtenvrij kan worden ongeacht wat de oorzaak is van jouw (pijn)klachten. Ik heb al honderden mensen effectief behandeld middels mijn/onze visie (Pijn Reset Methode). Inmiddels is Fysiotherapie4all een van de grootste en bekendste organisatie op het gebied van Fysieke en Mentale klachten in Nederland.

Zoek praktijk

Maak hier direct een afspraak bij een praktijk bij jou in de buurt.

Woon je te ver weg?

Wij kunnen je op afstand verder helpen om pijnvrij te worden.

Boek - De Oplossing Voor Pijn

Ontdek hoe alle (pijn)klachten op te lossen zijn! NU gratis verzending

Onze reviews

Via de Feedback Company

Bij welke fysiotherapeut je ook terecht komt, wij bieden jou de hoogste service en kwaliteit. Wij garanderen je altijd een fysiotherapie in de buurt die voldoet aan onze kwaliteitsnorm.

4.5 / 5 uit 1129 reviews

Anoniem

  4.5 / 5

20-06-24

Vriendelijk, denkt mee, deskundig, flexibel.

Lees meer

Anoniem

  4.5 / 5

18-06-24

Als een bekende of ik een goede fijne fysiotherapeut weet

Lees meer

Anoniem

  5 / 5

06-06-24

Goede behandeling en snel terecht kunnen

Lees meer