Fysiotherapie in Uden bij de ziekte van Parkinson

Als je fysiotherapie wilt gericht op de ziekte van Parkinson, is daar in onze praktijk in Uden de mogelijkheid voor. Fysiotherapie gericht op de gevolgen van de ziekte van Parkinson is vaak nodig om achteruitgang in uw dagelijkse leven zo veel mogelijk te beperken. Onze praktijk in Uden bevindt zich in het Retraitehuis. Waar we gebruik maken van twee behandelkamers, een oefenruimte, verschillende attributen en een tuin waardoor we indien nodig buiten kunnen oefenen. Ook komen wij indien nodig bij u aan huis (met verwijzing van arts of specialist).

Revalideren in Uden voor de ziekte van Parkinson

Wat is het?

De ziekte van Parkinson is een aandoening waarbij bepaalde hersencellen afsterven. Hierdoor kunt u verschillende problemen in uw dagelijkse leven ondervinden. Voorbeelden hiervan zijn:

• bewegingsbeperkingen
• moeite met staan en lopen
• verminderd uithoudingsvermogen
• verminderde kracht
• houdings- en balansproblemen

Wat kan fysiotherapie hierin betekenen?

Door middel van een vraaggesprek (anamnese) en een onderzoek wordt nagegaan wat de problemen zijn die u ondervindt tijdens uw dagelijkse leven. Aan de hand daarvan kunnen we specifiek oefenen gericht op het verbeteren van uw klachten. Naast het verbeteren van uw uithoudingsvermogen, lenigheid, kracht, houding en balans vinden wij het belangrijk dat u zo lang mogelijk zelfstandig blijft of eventueel met hulp kunt functioneren in uw thuissituatie. Denk hierbij aan het oefenen met het opstaan, gaan zitten en eventueel het gebruik van een loophulpmiddel.

Kortom, voor fysiotherapie gericht op de gevolgen van de ziekte van Parkinson bent u bij ons aan het juiste adres.

Parkinson fysiotherapie UdenAfspraak maken?

Wilt u fysiotherapie gericht op de ziekte van Parkinson in Uden of heeft u vragen over de therapie? Neem dan contact op met ons door te bellen naar 076-5657133 of door een e-mail te sturen naar info@backend.fysio4all.t2m.dev.

Zoek praktijk

Maak hier direct een afspraak bij een praktijk bij jou in de buurt.

Woon je te ver weg?

Wij kunnen je op afstand verder helpen om pijnvrij te worden.

Boek - De Oplossing Voor Pijn

Ontdek hoe alle (pijn)klachten op te lossen zijn! NU gratis verzending

Onze reviews

Via de Feedback Company

Bij welke fysiotherapeut je ook terecht komt, wij bieden jou de hoogste service en kwaliteit. Wij garanderen je altijd een fysiotherapie in de buurt die voldoet aan onze kwaliteitsnorm.

4.6 / 5 uit 834 reviews

Anoniem

  5 / 5

13-08-22

Hij neemt me altijd serieus en heeft tot nu toe goed geholpen.

Lees meer

Anoniem

  5 / 5

12-08-22

Mijn fysiotherapeut staat altijd voor mij klaar

Lees meer

Anoniem

  4.5 / 5

11-08-22

Serieus en deskundig

Lees meer