Manuele therapie in Oss

Wat is het?

Heeft u één of meerdere gewrichten die niet goed kunnen bewegen en ervaart u hier klachten door? Wellicht is manuele therapie iets voor u! Onze manueel therapeuten behandelen klachten die veroorzaakt worden door het minder goed functioneren van één of enkele gewrichten. Zo kunnen klachten aan armen en/of benen of klachten aan uw wervelkolom vaak goed behandeld worden met deze therapie.

Maak nu één afspraak in Oss!

Hoe ziet een behandeling eruit?

Er zijn tientallen klachten waarbij u een afspraak zou kunnen maken bij één van onze manueel therapeuten. Enkele voorbeelden van dit soort klachten zijn:

Vaak wordt manuele therapie ook wel ‘kraken’ genoemd. Hier worden de manipulatietechnieken bedoeld. Dit zijn technieken om de beweeglijkheid van een gewricht te vergroten. Door het gewrichtje in de uiterste stand te zetten en vervolgens een snelle en korte impuls te geven, wordt de bewegingsbeperking opgeheven. Naast manipulaties gebruikt een manueel therapeut ook mobilisaties. Hierbij beweegt de therapeut het gewricht herhaaldelijk in de beperkte bewegingsrichting. Naast deze technieken wordt ook vaak aandacht besteed aan uw houding tijdens uw dagelijkse activiteiten. Vaak ligt hierin ook (deels) een oorzaak van uw klachten. Na een behandeling met manuele therapie ervaart men vaak al snel pijnafname en toename van beweeglijkheid.

Denkt u dat manuele therapie zinvol is voor uw klacht? Meld u dan aan voor een intake! De therapeut zal een vraaggesprek en onderzoek doen om te kijken of hij of zij iets voor u kan betekenen.

Afspraak maken?

Bel naar 0412-404035 of 076-5657133 of stuur een e-mail naar info@fysiotherapie4all.nl.

Zoek praktijk

Maak hier direct een afspraak bij een praktijk bij jou in de buurt.

Woon je te ver weg?

Wij kunnen je op afstand verder helpen om pijnvrij te worden.

Boek - De Oplossing Voor Pijn

Ontdek hoe alle (pijn)klachten op te lossen zijn! NU gratis verzending

Onze reviews

Via de Feedback Company

Bij welke fysiotherapeut je ook terecht komt, wij bieden jou de hoogste service en kwaliteit. Wij garanderen je altijd een fysiotherapie in de buurt die voldoet aan onze kwaliteitsnorm.

4.5 / 5 uit 1135 reviews

Anoniem

  5 / 5

14-07-24

Rustige uitstraling, serieus, luistert naar de klacht en oprecht meedenkt. Met een goed eindresultaat

Lees meer

Anoniem

  4.5 / 5

13-07-24

Gaf goede uitleg en nam de blessure serieus, goede behandeling. Ik had niet verwacht dat er dry needling toegepast zou worden. voor mijn gevoel gaf dit wel toegevoegde waarde aan de behandeling. Het is nog afwachten hoe het gaat met tennissen, maar ik ben positief [...]

Lees meer

Anoniem

  4.5 / 5

11-07-24

Goed bezig met hun vak

Lees meer