Praktijk

Fysiotherapie Bemmel

De specialisten van fysiotherapie Bemmel helpen jouw om van je pijnklachten af te komen.

  • Je kunt binnen 24 uur bij ons terecht
  • Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars

Adres

Fysiotherapie Bemmel
Markt 47
6681 AG Bemmel

Openingstijden

  • Maandag tot en met vrijdag 08:00 tot 18:00

Heb je een vraag?

Bel ons

De werkwijze van Fysiotherapie Bemmel

Meer over fysiotherapie Bemmel

Fysiotherapie Bemmel is gevestigd in een sportcentrum 'Anytime fitness'. We hebben een geheel nieuwe behandelruimte en is van alle gemakken voorzien. In deze praktijk wordt vooral gebruik gemaakt van de ‘hands on’ methode. Dit wil zeggen dat in deze praktijk vooral gewerkt wordt aan jou klachten door middel van triggerpoint behandelingen, dry-needling of massage technieken. Fysio Braam staat daarom ook vooral bekend om zijn triggerpoint aanpak en heeft hiermee al menig (top) sporter geholpen. Fysio Braam heeft contracten met alle zorgverzekeraars. Met alle zorgverzekeraars in 2020 heeft Fysiotherapie4All contracten. Fysio Braam is een franchise van Fysiotherapie4All dit betekent dat Fysio Braam dezelfde declaratie systeem gebruikt dan die van Fysiotherapie4All.

Fysiotherapeuten

Jordi Braam

Ik ben Jordi Braam, 28 jaar en woon zelf in Bemmel. Ik ben fysiotherapeut geworden omdat ik na een voetbal carrière van 6 seizoenen (NEC Nijmegen en TOP OSS) mijn enkel brak tijdens een wedstrijd met NEC. Mijn droom spatte uiteen maar de liefde naar het spelletje nooit. Ik ben direct begonnen met mijn opleiding fysiotherapie nadat ik al verschillende cursussen gevolgd had tijdens mijn carrière: Fitnesstrainer A & B, Bootcamp Trainer, Leefstijlcoach en Sportmassage. In 4 jaar afgestudeerd en direct begonnen met werken in een fysiotherapie praktijk in Nijmegen. Daarnaast mijn 2 sportmassage praktijken zo ingericht dat ik er zowel in kan voor fysiotherapie als voor sportmassage behandelingen. Sinds september werkzaam in het mooie team van Fysiotherapie 4 All op de locatie in Oss. En sinds januari 2020 mijn 2 franchise fysiotherapiepraktijken zowel in Haalderen als in Ooij (bij Nijmegen).

Specialismen

Fysiotherapie
Dry needling therapie
Triggerpoint therapie
Sportfysiotherapie
Revalidatie

Onze specialismen

Fysiotherapie

Dry needling therapie

Triggerpoint therapie

Sportfysiotherapie

Revalidatie

Onze reviews

Via de Feedback Company

Bij welke fysiotherapeut je ook terecht komt, wij bieden jou de hoogste service en kwaliteit. Wij garanderen je altijd een fysiotherapie in de buurt die voldoet aan onze kwaliteitsnorm.

4.5 / 5 uit 1046 reviews

Claire smith

  5 / 5

22-09-23

Hij begrijpt mij met 3 woorden al. Hij kent mij door en door en past het revalidatie traject aan mij aan.

Lees meer

Anoniem

  4.5 / 5

21-09-23

Duidelijkheid en ervaring.

Lees meer

Anoniem

  5 / 5

20-09-23

ik heb gewoon uw vraagen beaantwoord en als alles is prima gelopen ik heb 10 gegeven anders was het minder :)

Lees meer