Franchise praktijk

Fysiotherapie Oss

De specialisten van fysiotherapie Oss zijn uniek in het verhelpen van jouw pijnklachten.

  • Je kunt binnen 24 uur bij ons terecht
  • Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars

Adres

Fysiotherapie Oss
Euterpelaan 19
5344 CA Oss

Openingstijden

  • Maandag tot en met vrijdag 08:00 tot 18:00

Heb je een vraag?

Bel ons

De werkwijze van Fysiotherapie Oss

Meer over fysiotherapie Oss

Fysiotherapie4All biedt fysiotherapie aan in Oss en de regio. Bij fysiotherapie Oss zijn ‘kwaliteit’ en ‘specificiteit’ twee belangrijke begrippen. Wij bieden kwalitatief goede behandelingen aan, die specifiek zijn afgestemd op de wensen, behoeften en omstandigheden van de patiënt. Ook voor top- en amateursporters bieden wij de mogelijkheid om op topniveau en onder sportspecifieke omstandigheden te revalideren. Zodoende kunnen patiënten met bijvoorbeeld voorste kruisband letsel, hernia, heup prothese, etc. postoperatief onder begeleiding van een fysiotherapeut op een juiste manier revalideren.

Fysiotherapeuten

Jordi Braam

Ik ben Jordi Braam, 27 jaar en woon in Bemmel. Ik ben nu sinds 1 september werkzaam bij Fysiotherapie4all op de locatie in Oss. Voordat ik mijn passie vond in fysiotherapie, ben ik profvoetballer geweest bij NEC Nijmegen en FC Oss (nu Top Oss). Door een blessure ben ik gedwongen moeten stoppen, maar ik heb de sport nooit achter me kunnen laten, daarom maak ik ook onderdeel uit van de medische staf van het nationale voetbalteam van Afghanistan. Naast mijn werkzaamheden voor fysiotherapie4all en Afghanistan ben ik ook werkzaam voor mijn eigen fysiotherapiepraktijken in Haalderen en in Ooij. Nu jullie dit allemaal weten van mij, ben ik erg benieuwd naar jullie klachten en mogelijk kan ik deze verhelpen met mijn expertises. Ik ben te vinden in Oss op de maandag woensdag en vrijdag. Tot dan!

Specialismen

Fysiotherapie
Revalidatie
Triggerpoint therapie
Sportfysiotherapie

Raymon van Hal

Raymon van Hal is afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Voor de opleiding tot fysiotherapeut heeft hij het CIOS afgerond in Arnhem. Naast fysiotherapie is hij nog steeds actief als personal trainer en is hij bekend met fitvak A en B. Hierdoor heeft hij ervaring in coachen, voeding, revalideren en trainen. Naast zijn studie heeft hij zich gespecialiseerd in looptraining, Medical Taping, sportmassage en Dry Needling. Vanaf 2021 is Raymon werkzaam bij Fysiotherapie4All in Oss. Waarmee kan Raymon u helpen?

Specialismen

Fysiotherapie
Revalidatie
Triggerpoint therapie
Sportfysiotherapie

Veelgestelde vragen

Natuurlijk is Fysiotherapie Oss toegankelijk voor alle klachten en blessures. Er zijn verschillende therapeuten die verschillende expertises hebben zodat we iedere klachten effectief kunnen behandelen. Dus een nieuwe heup, meniscus of spierproblematiek? Bij ons kun voor alle blessures en klachten terecht.
Ja, alle therapeuten die op deze locaties werken zijn gespecialiseerd in Dry-Needling therapie. Met deze therapievorm kunnen we triggerpoints diep in de spier behandelen. Het is zeer adequate en effectieve manier om pijnklachten te verhelpen. Uiteraard wordt dit op veilige en hygiënische manier uitgevoerd.
Ja, de locatie is uiterst geschikt voor revalidatie na bijvoorbeeld een operatie, CVA, hartinfarct, reuma of andere (chronische) ziekten. Fysio Oss is gevestigd binnen een sportschool, waardoor er zowel behandelingen mogelijk zijn in de behandelkamer als in de oefenzaal. Revalidatie in alle opzichten is dus mogelijk.
Een fysiotherapie behandeling duurt bij fysiotherapie Oss ook echt 30 minuten. De meeste fysiotherapiepraktijken maken steeds meer gebruik van de 20 of 25 minuten behandelingen. Waarin u eerst nog 5 minuten bezig bent met het praten en het invullen van het dossier, vervolgens uitkleden en maximaal 15 minuten behandelen, daarna weer aankleden, dossier weer invullen en nieuwe afspraak maken. In deze praktijk wordt er echt weer geluisterd en behandeld. Hands on fysiotherapie.
Heeft u het coronavirus opgelopen en heeft u nog restklachten? Een groot deel van de mensen die een infectie hebben doorgemaakt hebben restklachten. Het is van wezenlijk belang dat je op tijd je klachten laat behandelen omdat de kans bestaat dat deze anders chronisch kunnen worden. Bij Fysio Oss zijn wij gespecialiseerd in het revalideren na een corona-infectie.
Nee, u heeft zelf de keuze om naar een fysiotherapeut te gaan. De fysiotherapeut kijkt dan of hij u kan behandelen. Als hij van mening is dat u toch eerst langs de huisarts moet, zal hij dit samen met u bespreken. Mocht hij u wel kunnen behandelen, dan kunt u direct aan de slag en zal er samen in overleg een behandelplan worden opgesteld.
Fysiotherapie Oss is een franchise van Fysiotherapie4all. Dit betekent dat deze praktijk onze naam draagt en wij verantwoordelijk zijn voor de praktijkvoering. Hieronder valt onder andere: verwerking van declaraties, telefoonservice, contracten met zorgverzekeraars, klachtenregeling, etc. Zo zorgen we ervoor dat ze werken volgens onze hoge standaarden en bieden we ondersteuning om de best mogelijke zorg te garanderen.

Onze specialismen

Fysiotherapie

Manueel therapie

Sportfysiotherapie

Shockwave therapie

Revalidatie

Onze reviews

Via de Feedback Company

Bij welke fysiotherapeut je ook terecht komt, wij bieden jou de hoogste service en kwaliteit. Wij garanderen je altijd een fysiotherapie in de buurt die voldoet aan onze kwaliteitsnorm.

4.5 / 5 uit 1129 reviews

Anoniem

  4.5 / 5

20-06-24

Vriendelijk, denkt mee, deskundig, flexibel.

Lees meer

Anoniem

  4.5 / 5

18-06-24

Als een bekende of ik een goede fijne fysiotherapeut weet

Lees meer

Anoniem

  5 / 5

06-06-24

Goede behandeling en snel terecht kunnen

Lees meer