Jouw eigen fysiotherapiepraktijk starten

Wij bieden je een unieke mogelijkheid: direct je eigen fysiotherapiepraktijk starten!

Twijfel dan niet langer! Wij zijn onze community gestart met maar één doel: ‘Samen makkelijker te ondernemen, dingen doen die je leuk vindt en met ook nog eens een hoger rendement’. Dit is onze missie sinds de oprichting van ons bedrijf ‘Fysiotherapie4All’ in 12 jaar.

Ben jij ondernemend en fysiotherapeut? Alleen twijfel je over de kosten, de investering, het genereren van nieuwe patiënten en de haalbaarheid?

fysiotherapiepraktijk

Ontdek hoe jouw fysiopraktijk uniek wordt en het beste rendeert

  • Timo en ik gaan je laten zien waarom het in deze tijd van essentieel belang is om samen te werken.
  • Wij hebben een programma ontwikkeld waarbij jouw fysiotherapie praktijk compleet ontzorgd wordt.
  • Zodat jij jezelf bezig kunt houden met de dingen die je echt leuk vindt!

Wat bieden wij jou

✅ Jouw eigen fysiotherapiepraktijk starten binnen een week

✅ Maak gebruik van al onze content, contracten & visie

✅ Wij zorgen ervoor dat je echt de dingen kunt doen die je leuk vindt

✅ Complete ontzorging, dus meer vrije tijd

✅ Een hoger rendement en praktijkwaarde

✅ Je wint het van je concurrenten in jouw regio

Van ploeteren naar stappen zetten

Jouw eigen fysiotherapiepraktijk starten doen we met maar één doel: ‘Samen makkelijker te ondernemen, dingen doen die je leuk vindt en met een hoger rendement’. Dit is onze missie sinds de oprichting van ons bedrijf ‘Fysiotherapie4All’ in 12 jaar.

Dit komt doordat we hebben gezien dat er nog teveel fysiotherapeuten zijn die niet weten waar ze moeten beginnen en niet weten hoe ze de praktijkvoering veel winstgevender kunnen maken. Ook ik deed dit eerst FOUT.

De meeste fysiotherapiepraktijkeigenaren declareren te lage tarieven, hebben geen kennis van praktijkvoering en schakelen dure marketingbureau’s in die geen verstand hebben van het werkveld. Daarnaast zien ze hun website als mooi visitekaartje in plaats van een marketingsysteem dat actief bezig is met verkopen. Dat is de reden dat wij onze community hebben opgericht, zodat we samen een super winstgevende business kunnen bouwen!

In de afgelopen 12 jaar hebben we met onze eigen fysiotherapiepraktijken een bedrijf opgebouwd met een omzet van twee miljoen euro per jaar. Nu is het ook voor jou tijd om echt stappen te zetten.

Wat zijn de voordelen van een eigen fysiotherapiepraktijk?

✅  Wil jij het werk doen wat je echt leuk vindt?

Doordat we samenwerken kunnen wij de alle dingen uit handen nemen waar je niet gelukkig van wordt. Denk aan praktijkvoering, PR, declaraties en telefonie uit handen nemen. Je bespaart geld en personele zorgen. 

✅  Ben je klaar met concurreren en vindt je het moeilijk om een continustroom aan patiënten binnen te krijgen? 

Zou je het nu gewoon eens gemakkelijk willen en zonder gedoe? Wij doen de marketing en techniek zodat jij je op belangrijke zaken kunt richten!

✅  Wil jij het nu goed aanpakken?

En heb je geen zin (meer) om eerst maanden zelf te moeten ploeteren om vervolgens niets te bereiken?

Dan is het nu tijd voor jou om actie te ondernemen door onder goede begeleiding stap voor stap aan de slag te gaan met de Partner Community!

Alles staat voor je klaar

✅  Ondersteuning en advies in praktijkvoering

✅  Complete website en leadpages gevuld met de beste marketingtools

✅  Salesfunnels & e-mailmarketing strategie

✅  Facebook en Google Adwords (SEA) advertenties zetten we voor je in

✅  Geavanceerde zoekmachine optimalisatie functies (SEO)

✅  Een complete visie op pijn die je kunt gebruiken ter ondersteuning van jouw eigen behandelinterventies.

✅  Mensen die voor jou de declaraties en telefonie uit handen nemen (mogelijke optie)

Franchiseformule

Een franchiseformule in de fysiotherapie houdt in dat je een bestaand merk, bedrijfsconcept en bedrijfsmodel gebruikt om je eigen fysiotherapiepraktijk te starten. In plaats van volledig zelfstandig te opereren, sluit je je aan bij een franchiseorganisatie en profiteer je van hun gevestigde naam, systemen, processen en ondersteuning.

Hier zijn enkele kenmerken en voordelen van het starten van een fysiotherapiepraktijk via een franchiseformule:

  1. Naamsbekendheid en reputatie: Door deel uit te maken van een bekend franchisebedrijf in de fysiotherapie, profiteer je van de naamsbekendheid en reputatie die ze hebben opgebouwd. Dit kan helpen om potentiële patiënten aan te trekken en vertrouwen te wekken.
  2. Bewezen bedrijfsmodel: Franchiseorganisaties hebben doorgaans een bewezen bedrijfsmodel ontwikkeld dat succesvol is gebleken in meerdere locaties. Ze hebben processen, systemen en operationele richtlijnen vastgesteld die je kunt volgen om je fysiotherapiepraktijk efficiënt te runnen.
  3. Ondersteuning en training: Franchisegevers bieden vaak uitgebreide ondersteuning en training aan franchisenemers. Dit kan bestaan uit initiële training bij het opzetten van je fysiotherapiepraktijk, doorlopende training en educatie, marketingondersteuning, operationele begeleiding en andere vormen van ondersteuning om je te helpen succesvol te zijn.
  4. Inkoopvoordelen: Als onderdeel van een franchiseorganisatie kun je profiteren van inkoopvoordelen, zoals gereduceerde kosten voor apparatuur, benodigdheden en andere zakelijke uitgaven. Franchisegevers hebben vaak gevestigde relaties met leveranciers en kunnen gunstige voorwaarden bedingen.
  5. Netwerk en samenwerking: Het aansluiten bij een franchiseformule stelt je in staat om deel uit te maken van een netwerk van andere fysiotherapiepraktijken binnen dezelfde franchiseorganisatie. Dit biedt mogelijkheden voor samenwerking, uitwisseling van best practices en het delen van ervaringen met andere franchisenemers.

Bonussen

Sluit jij je bij ons aan? Dan ontvang je deze gratis bonussen (t.w.v. €8091,-)

Bonus 1: 5 boeken voor jouw fysiotherapiepraktijk

De oplossing voor pijn | t.w.v. €125,-

Laat je personeel en patiënten kennis maken met onze visie. Wij sturen 5 boeken naar je op zodat jij onze visie leert kennen en kunt gebruiken in jouw fysiotherapiepraktijk. Ook krijg je levenslang toegang tot het E-book & audioboek in onze community. Daarnaast kan jij dit boek delen met jouw patiëntengroep. Wanneer jij meer boeken zou willen voor jouw patiënten kun jij deze altijd tegen inkoopprijs aanschaffen. 

Bonus 2: gebruik onze content & visie

Gratis content | onbeperkt | t.w.v. €4497,-

Zolang je onderdeel blijft van onze partner community mag je gratis gebruik maken van onze artikelen, afbeeldingen, infographics en video’s. Deze kun je gebruiken voor je eigen website of social media kanalen. 

Daarnaast kun je onze visie uitdragen naar jouw patiënten wat resulteert in transparantie, duidelijkheid en verbetering van jouw behandelresultaat. 

Bonus 3: gratis online workshops

Trainingen | 4 x per jaar | t.w.v. €1997,-

Een x aantal keer per jaar organiseren we live trainingen van verschillende specialisten op gebieden die invloed hebben op (chronische) pijn. Hierbij kun je denken aan de verschillende domeinen: slaap, ademhaling, stress, brein, beweging, voeding en immuunsysteem.

Wij maken opnames en deze kun je volgen in onze community. Pas deze kennis toe en maak echt impact op jouw patiënt. Verbeter je resultaten en verkort je behandelduur.

Bonus 4: Pijn Reset Methode

Individuele training | 12 weken cursus | t.w.v. €394,- (live training €1997,-)

Je krijgt gratis toegang tot de Pijn Reset Methode. Deze methode is gebaseerd op wetenschapper Dr. Moseley, Dr. Sarno, Timo Hans (6 domeinen model) en mijn eigen ervaring en expertise op pijn.

Deze cursus is gemaakt ter preventie van klachten en om de (chronische) pijn patiënt de kwaliteit van leven terug te geven. Deze cursus kunnen jullie gebruiken voor eigen kennis, expertise en kan ingezet worden voor de patiënt. De cursus is perfect om naast de reguliere behandeling in te zetten.

Bonus 5: marketing cursus

Individuele training | 8 sessies | t.w.v. €397,-

Merk jij dat je meer focus nodig hebt op dat wat echt belangrijk is, omdat je niet goed weet waar je moet beginnen en met wat? In deze marketing cursus ga ik alle technieken laten zien die ik de afgelopen 14 jaar heb geleerd. Ik ga je uitleggen hoe je jouw website moet inrichten (SEO), Facebook ads, retargeting, e-mailmarketing en nog veel meer. Je blijft levenslang up-to-date van alle nieuwe marketing technieken.  

Heb je moeite met je fysiotherapiepraktijk te managen? Dan helpen wij jouw van A tot Z. Je kunt gebruik maken van onze adviseurs, contracten (huur/personeel), handboek en nog veel meer. 

fysiotherapiepraktijk

Bonus 6: genereer extra omzet

Affiliatie training | 8 sessies | t.w.v. €97,-

Wij hebben onze systemen zo gebouwd dat je al onze producten kunt promoten en verkopen door één simpele link te delen. Voor alle verkopen krijg je 50% commissie. 

Als mensen in de toekomst ander producten kopen krijg je ook deze commissie toegeschreven tot jouw account. Makkelijk toch?

Zoek praktijk

Maak hier direct een afspraak bij een praktijk bij jou in de buurt.

Woon je te ver weg?

Wij kunnen je op afstand verder helpen om pijnvrij te worden.

Boek - De Oplossing Voor Pijn

Ontdek hoe alle (pijn)klachten op te lossen zijn! NU gratis verzending

Onze reviews

Via de Feedback Company

Bij welke fysiotherapeut je ook terecht komt, wij bieden jou de hoogste service en kwaliteit. Wij garanderen je altijd een fysiotherapie in de buurt die voldoet aan onze kwaliteitsnorm.

4.6 / 5 uit 1099 reviews

Anoniem

  5 / 5

13-02-24

Zijn professionaliteit, geduld en neemt mijn klachten serieus, past indien nodig de behandelingen aan.

Lees meer

Anoniem

  5 / 5

07-02-24

Hele goede fysiotherapeut met veel kennis en kunde

Lees meer

Anoniem

  4.5 / 5

07-02-24

Het is een fijne praktijk met een goed sfeer

Lees meer