Praktijk

Fysiotherapie Alblasserdam

De specialisten van fysiotherapie Alblasserdam zijn uniek in het verhelpen van jouw pijnklachten.

Je kunt binnen 24 uur bij ons terecht
Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars

Adres

Fysiotherapie Alblasserdam
Ohmweg 5
2952 BD Alblasserdam

Heb je een vraag?

0180-849 257

De werkwijze van Fysiotherapie Alblasserdam

Meer over fysiotherapie Alblasserdam

Fysiotherapie Alblasserdam (partner van Fysiotherapie4all) is gevestigd in sportcomplex “SportingFit Alblasserdam”. De moderne praktijk beschikt over een diverse oefenzaal met ruimte in overvloed. Wij staan klaar bij verminderde bewegingsvrijheid, (sport)blessures, revalidatie, pijn en overige klachten die behandelt worden met fysiotherapie. Bij Fysiotherapie Alblasserdam zijn ‘persoonlijkheid’ en ‘kwaliteit’ twee belangrijke begrippen. Wij bieden kwalitatief goede behandelingen aan, die specifiek zijn afgestemd op de wensen, behoeften en omstandigheden van elke individuele patiënt. Je kunt maandag tot en met vrijdag terecht van 8:00 tot 18:00, weekenden en avonden zijn mogelijk op afspraak. Fysiotherapie Alblasserdam is gelegen op de Ohmweg 5 in Alblasserdam en is uitstekend bereikbaar met de auto, fiets en/of het openbaar vervoer. De praktijkruimten bevinden zich op de begane grond en zijn voor iedereen toegankelijk. Onze fysiotherapeuten zijn BIG-geregistreerd en zijn altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelen binnen het vak. Ook hebben wij contracten met alle zorgverzekeraars in Nederland.

Fysiotherapeuten

Patrick Danny van Hoof

Patrick Danny is een ervaren alleskunner bij Fysiotherapie Alblasserdam. Hij heeft zich naast algemene fysiotherapie en manuele handelingen gespecialiseerd in Triggerpoint therapie, Dry Needling, (Covid-19) revalidatie, golffysio en claudicatio. Naast zijn passie voor fysiotherapie liggen zijn interesses binnen de sport. Patrick staat voor iedereen klaar, wat de klacht of leeftijd ook is!

Specialismen

Dry needling therapie
Fysiotherapie
Triggerpoint therapie
Sportfysiotherapie
Manueel therapie
Revalidatie

Veel gestelde vragen

Wij behandelen een breed scala aan klachten en blessures. Wij staan klaar voor pijn, verminderde bewegingsvrijheid, blessures, revalidatie na bijvoorbeeld een operaties of ongeluk en nog veel meer klachten of problemen
Jazeker! Fysiotherapie Alblasserdam biedt zowel Dry Needling als Triggerpoint therapie.
Ja! Ook bij langdurige revalidatie ondersteunen wij jou graag.
Ja! Onze praktijk heeft contracten met alle zorgverzekeraars in Nederland.
Een behandeling duurt zo'n 30 minuten.
Uiteraard ligt dit aan de specifieke klacht, aandoening, blessure, maar in veel gevallen is dit 50/50 te verdelen. 50% in de behandelkamer en 50% in de oefenzaal.
Ja, wij nemen nieuwe patiënten aan!
Nee, een verwijzing is niet nodig om een afspraak te maken. De fysiotherapeut kijkt samen met u of hij uw klachten kan behandelen. Wanneer de fysiotherapeut het noodzakelijk vindt om toch eerst langs de huisarts te gaan, dan zal hij dit samen met u bespreken. Mocht hij u wel kunnen behandelen dan kunt u direct aan de slag en zal er samen in overleg een behandelplan worden opgesteld.
Nee. Als je echt specifiek op zoek bent naar een sportmassage, raden wij een massagestudio aan.
Ja dat kan, bel voor meer informatie naar 0180849257

Onze specialismen

Dry needling therapie

Fysiotherapie

Triggerpoint therapie

Sportfysiotherapie

Manueel therapie

Revalidatie

Onze reviews

Via de Feedback Company

Bij welke fysiotherapeut je ook terecht komt, wij bieden jou de hoogste service en kwaliteit. Wij garanderen je altijd een fysiotherapie in de buurt die voldoet aan onze kwaliteitsnorm.

4.5 / 5 uit 1115 reviews

Anoniem

  4.5 / 5

06-04-24

Spontane en goede fysiotherapeut.

Lees meer

Anoniem

  4.5 / 5

06-04-24

ik kon snel terecht,en snel van de klachten af

Lees meer

Anoniem

  5 / 5

06-04-24

In alles super tevreden

Lees meer