Partner praktijk

Fysiotherapie Almere

De specialisten van fysiotherapie Almere helpen jou om van je pijnklachten af te komen.

  • Je kunt binnen 24 uur bij ons terecht
  • Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars

Adres

Fysiotherapie Almere
Edvard Munchweg 39
1328 MB Almere

Openingstijden

  • Maandag tot en met vrijdag 08:00 tot 18:00

Heb je een vraag?

062130 4113

De werkwijze van Fysiotherapie Almere

Meer over fysiotherapie Almere

JD Fysio & Reset Coach in Almere (partner van Fysiotherapie4all) is gevestigd in huisartsenpraktijk “De Waterlelie”. De praktijk is voornamelijk gericht op mensen met langdurige en/of terugkomende (pijn)klachten. U kunt hier terecht op maandag, woensdag en vrijdag tussen 10:00-18:00, daarnaast is het in overleg mogelijk om buiten deze tijden een afspraak te maken. De locatie van deze praktijk is gelegen op de Edvard Munchweg 39 in Almere. De praktijkruimte bevindt zich op de 3de verdieping, er is een lift aanwezig. Fysiotherapie Almere heeft met alle zorgverzekeraars contracten.

Fysiotherapeuten

Jos Dekker

Ik ben Jos Dekker, geboren in Nieuwegein en woonachtig in Almere. Ik ben 2010 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool Utrecht. Ik ben sinds mijn afstuderen steeds verder blijven ontwikkelen. Zo heb ik onder andere de volgende cursussen gevolgd over Dry Needling, Medical Taping, Fasciaal Distorsie Model, Mylogenics, Functional Patterns, Triggerpoints Reset Methode en het 6 domeinen model. Dit alles heeft ertoe geleid dat ik een bredere kijk op (pijn)klachten heb gekregen dan de gemiddelde fysiotherapeut. Zo neem ik naast het domein “bewegen” ook de volgende domeinen mee in mijn behandelingen, namelijk slaap, ademhaling, voeding, immuunsysteem en stress. Dit is vooral bij langdurige en/of terugkerende pijnklachten belangrijk, omdat de pijn vaak een gevolg is van een diepliggend probleem. Tijdens mijn consulten begeleid ik mensen op de Jos Dekker-manier: eerlijk, confronterend inspirerend, positief motiverend en met een gezonde dosis humor, en bovenal resultaatgericht! Ik hoop u snel in mijn praktijk fysiotherapie Almere te verwelkomen zodat we samen de daadwerkelijke oorzaak kunnen vinden en oplossen.

Specialismen

Fysiotherapie
Revalidatie
Triggerpoint therapie

Veelgestelde vragen

Ja, geen zorgen. Fysiotherapie Almere heeft met alle zorgverzekeraars contracten afgesloten. Zo bent u altijd verzekerd dat al u behandelingen vergoed worden vanuit uw aanvullend pakket. Mocht u geen aanvullende verzekering hebben betaald u onze eigen gehanteerde tarieven.
Wij staan garant voor kwalitatieve zorg die afgestemd is op de wensen en behoefte van de patiënt. Fysiotherapie Almere is CKR (centraal kwaliteit register) en BIC geregistreerd. Zo garanderen we de beste zorg voor u als patiënt.
Wij streven er naar om iedereen met noodzaak binnen 24 uur te zien. Wanneer het langer kan wachten is er altijd binnen 3 dagen plaats voor een behandeling. Hiermee onderscheid fysiotherapie Almere zich te ten opzichte van andere praktijken.
Wij geloven dat iedereen pijnvrij kan worden ongeacht de blessure of aandoening iemand heeft. Hiervoor moet je alleen met een brede visie naar pijnklachten kijken. Binnen onze praktijk behandelen we pijn middels het 6 domeinen-model en de Pijn Reset Methode. Dit model heeft als doel het zelfherstellend vermogen van het lichaam aan te spreken. Dus wij behandelen u niet alleen fysiek maar coachen u ook zodat u zelf de controle krijgt op uw pijnklachten.
Fysiotherapie Almere is een trotse partner van Fysiotherapie4all. Dit partnerschap betekent dat de praktijk zelfstandig de praktijkvoering, telefonie en declaraties beheert. Ze zijn dus volledig verantwoordelijk voor hun eigen operaties. Wij van Fysiotherapie4all verzorgen de vermelding op onze website en zorgen ervoor dat ze werken volgens onze visie. Daarnaast bieden wij waardevolle adviezen voor de patiënt om zo de best mogelijke zorg te garanderen.

Onze specialismen

Dry needling therapie

Fysiotherapie

Triggerpoint therapie

Manueel therapie

Revalidatie

Shockwave therapie

Sportfysiotherapie

Onze reviews

Via de Feedback Company

Bij welke fysiotherapeut je ook terecht komt, wij bieden jou de hoogste service en kwaliteit. Wij garanderen je altijd een fysiotherapie in de buurt die voldoet aan onze kwaliteitsnorm.

4.5 / 5 uit 1129 reviews

Anoniem

  4.5 / 5

20-06-24

Vriendelijk, denkt mee, deskundig, flexibel.

Lees meer

Anoniem

  4.5 / 5

18-06-24

Als een bekende of ik een goede fijne fysiotherapeut weet

Lees meer

Anoniem

  5 / 5

06-06-24

Goede behandeling en snel terecht kunnen

Lees meer