Praktijk

Fysiotherapie Barendrecht

De specialisten van fysiotherapie Barendrecht zijn uniek in het verhelpen van jouw pijnklachten.

  • Je kunt binnen 24 uur bij ons terecht
  • Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars

Adres

Fysiotherapie Barendrecht
Achterom 1A
2991 CP Barendrecht

Openingstijden

  • Maandag tot en met vrijdag 08:00 tot 18:00

Heb je een vraag?

Bel ons

Meer over fysiotherapie Barendrecht

Fysiotherapie Barendrecht (partner Fysiotherapie4all) biedt fysiotherapie in regio Barendrecht/Carnisselande en Rotterdam. Wij bevinden ons in een modern fysiotherapiepraktijk midden in het centrum van Barendrecht (Achterom 1A Barendrecht). Onze fysiotherapiepraktijk beschikt over een prima oefenzaal en kan indien nodig uitwijken naar Aad van Loon Sport. Hierdoor zijn alle facetten aanwezig om je zo goed mogelijk te behandelen. Fysio in basispakket? Wij hebben contracten met alle verzekeraars! Onze fysiopraktijk is gespecialiseerd in de traditionele fysiotherapie, maar ook in manuele therapie, dry needling-therapie, golffysio, claudicatio en medisch trainen. Op zoek naar een professionele fysio in Barendrecht? Maak dan gemakkelijk een afspraak!

Fysiotherapeuten

Patrick Danny van Hoof

Patrick is een ervaren fysiotherapeut bij Fysiotherapie Barendrecht. Hij heeft zich naast algemene fysiotherapie gespecialiseerd in Dry needling therapie, Claudicatio en golffysio. Naast zijn grote passie fysiotherapie liggen zijn interesses binnen de sport. Zo heeft Patrick bij verschillende sportverenigingen in Barendrecht inloopspreekuren gehouden en daarnaast blessure preventieve trainingen verzorgd.

Specialismen

Dry needling therapie
Fysiotherapie
Manueel therapie
Sportfysiotherapie

Francy Crielaars

Francy is een echte sportieve alleskunner. Na in 2016 haar diploma fysiotherapie te behalen heeft ze niet stilgezeten. Ze heeft zich naast algemene fysiotherapie en manuele therapie gespecialiseerd in Dry needling therapie en Medical Taping. Door haar ervaring als fysiotherapeut in een verzorgingstehuis is ze zeer geschikt om ouderen te behandelen. Maar daarnaast heeft ze een grote passie voor sport, ze heeft zelf een periode bij het Nederlandse korfbalteam gespeeld! Fancy staat graag klaar voor jong en oud en kan door haar aangeleerde specialismen iedere patiënt goed van dienst zijn. Ik werk met veel plezier bij fysiotherapie Barendrecht en zie je graag in onze praktijk.

Specialismen

Dry needling therapie
Fysiotherapie
Manueel therapie
Sportfysiotherapie

Veel gestelde vragen

Onze specialismen

Dry needling therapie

Fysiotherapie

Manueel therapie

Sportfysiotherapie

Onze reviews

Via de Feedback Company

Bij welke fysiotherapeut je ook terecht komt, wij bieden jou de hoogste service en kwaliteit. Wij garanderen je altijd een fysiotherapie in de buurt die voldoet aan onze kwaliteitsnorm.

4.5 / 5 uit 676 reviews

Anoniem

  5 / 5

16-01-22

Zeer betrokken!

Lees meer

Anoniem

  5 / 5

14-01-22

Eerlijk-, duidelijk-, en doelgerichtheid.

Lees meer

Anoniem

  5 / 5

14-01-22

Deskundig en vriendelijk

Lees meer