Partner praktijk

Fysiotherapie Barendrecht

De specialisten van fysiotherapie Barendrecht zijn uniek in het verhelpen van jouw pijnklachten.

  • Je kunt binnen 24 uur bij ons terecht
  • Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars

Adres

Fysiotherapie Barendrecht
Achterom 1A
2991 CP Barendrecht

Openingstijden

  • Maandag tot en met vrijdag 08:00 tot 18:00

Heb je een vraag?

0180-849 257

De werkwijze van Fysiotherapie Barendrecht

Meer over fysiotherapie Barendrecht

Fysiotherapie Barendrecht (partner Fysiotherapie4all) biedt fysiotherapie aan in de regio Barendrecht/Carnisselande en Rotterdam. Wij bevinden ons in een moderne fysiotherapiepraktijk midden in het centrum van Barendrecht (Achterom 1A Barendrecht). Onze fysiopraktijk beschikt over een veelzijdige oefenzaal. Hierdoor zijn alle facetten aanwezig om je zo goed mogelijk te kunnen behandelen. Bij Fysiotherapie Barendrecht zijn ‘persoonlijkheid’ en ‘kwaliteit’ twee belangrijke begrippen. Wij bieden kwalitatief goede behandelingen aan, die specifiek zijn afgestemd op de wensen, behoeften en omstandigheden van elke individuele patiënt. Je kunt maandag tot en met vrijdag terecht van 8:00 tot 18:00, weekenden en avonden zijn mogelijk op afspraak. Fysio in basispakket? Wij hebben contracten met alle verzekeraars! Onze fysiotherapiepraktijk is gespecialiseerd in traditionele fysiotherapie, maar ook in manuele therapie, dry needling-therapie, golffysio, claudicatio en medisch trainen. Op zoek naar een professionele fysio in Barendrecht?

Fysiotherapeuten

Patrick Danny van Hoof

Patrick is een ervaren fysiotherapeut bij Fysiotherapie Barendrecht. Hij heeft zich naast algemene fysiotherapie gespecialiseerd in Dry needling therapie, Claudicatio en golffysio. Naast zijn grote passie fysiotherapie liggen zijn interesses binnen de sport. Zo heeft Patrick bij verschillende sportverenigingen in Barendrecht inloopspreekuren gehouden en daarnaast blessure preventieve trainingen verzorgd.

Specialismen

Fysiotherapie
Revalidatie
Triggerpoint therapie

Nikkie Kooiman

Nikki is een echte sportieve alleskunner. Nadat ze haar diploma fysiotherapie heeft weten te behalen heeft ze niet stilgezeten. Ze heeft zich naast algemene fysiotherapie en manuele therapie gespecialiseerd in sportfysiotherapie en Medical Taping. Daarnaast heeft Nikki een grote passie voor sport; ze heeft zelf een periode op hoog niveau geturnd! Nikki staat graag klaar voor jong en oud en kan door haar verschillende specialismen iedere patiënt goed van dienst zijn. Ze werkt met veel plezier bij Fysiotherapie Barendrecht en ziet je graag terug in onze praktijk.

Specialismen

Fysiotherapie
Triggerpoint therapie
Revalidatie

Mees Versluis

Mees heeft zijn fysiotherapie diploma behaald aan de Hogeschool Rotterdam. Hij is zich daarna gaan verdiepen in revalidatie en het behandelen van pijnpunten. Door zijn verdieping in Dry Needling en Mulligan (manual therapy concept) kan hij heel gericht mensen behandelen aan triggerpoints en patenten veilig en effectief mobiliseren. Verder ligt zijn passie in een revalidatietraject dat behandelen en trainen combineert. Mees wil binnenkort starten aan zijn master manuele therapie en zich focussen op schouder-revalidatie. Mees staat klaar voor elk persoon die behoefte aan en baat heeft bij fysiotherapie, van jong tot oud.

Specialismen

Fysiotherapie
Revalidatie
Triggerpoint therapie

Veelgestelde vragen

Wij zijn er voor iedereen! In praktijk in Barendrecht behandelen wij een breed scala aan klachten en blessures. Wij staan klaar voor pijn, verminderde bewegingsvrijheid, blessures, revalidatie na bijvoorbeeld een operatie of ongeluk en nog veel meer klachten of problemen.
Ja! Wij bieden zowel dry needling als triggerpoint therapie aan
Ja! Ook bij langdurige revalidatie ondersteunen wij jou graag.
Ja! Onze praktijk in Barendrecht heeft contracten met alle zorgverzekeraars
Een behandeling duurt 30 minuten.
Uiteraard ligt dit aan de specifieke klacht, aandoening of blessure, maar in de meeste gevallen is dit 50/50 te verdelen. 50% in de behandelkamer en 50% in de oefenzaal.
Ja! Jij bent bij ons van harte welkom.
Nee, een verwijzing is niet nodig om een afspraak te maken.
Nee.
Ja dat kan!
Fysiotherapie Barendrecht is een trotse partner van Fysiotherapie4all. Dit partnerschap betekent dat de praktijk zelfstandig de praktijkvoering, telefonie en declaraties beheert. Ze zijn dus volledig verantwoordelijk voor hun eigen operaties. Wij van Fysiotherapie4all verzorgen de vermelding op onze website en zorgen ervoor dat ze werken volgens onze visie. Daarnaast bieden wij waardevolle adviezen voor de patiënt om zo de best mogelijke zorg te garanderen.

Onze specialismen

Dry needling therapie

Fysiotherapie

Manueel therapie

Sportfysiotherapie

Triggerpoint therapie

Revalidatie

Onze reviews

Via de Feedback Company

Bij welke fysiotherapeut je ook terecht komt, wij bieden jou de hoogste service en kwaliteit. Wij garanderen je altijd een fysiotherapie in de buurt die voldoet aan onze kwaliteitsnorm.

4.5 / 5 uit 1129 reviews

Anoniem

  4.5 / 5

20-06-24

Vriendelijk, denkt mee, deskundig, flexibel.

Lees meer

Anoniem

  4.5 / 5

18-06-24

Als een bekende of ik een goede fijne fysiotherapeut weet

Lees meer

Anoniem

  5 / 5

06-06-24

Goede behandeling en snel terecht kunnen

Lees meer