Praktijk

Fysiotherapie Breda

Heb je een vraag?

Bel ons

Openingstijden

  • Maandag tot en met vrijdag 08:00 tot 18:00

Adres

Fysiotherapie Breda
Allerheiligenweg 83
4834 TN Breda

Meer over fysiotherapie Breda

Fysiotherapie Breda is de specialist in de regio voor jouw pijnklachten. Wij bevinden ons in een medisch trainingscentrum aan de Allerheiligenweg. Hierdoor zijn alle facetten aanwezig om je zo goed mogelijk te ondersteunen tijdens je revalidatie. Heb je graag persoonlijke training gedurende je revalidatie, dan bent je bij ons aan het goede adres. Door de aanwezigheid van het medisch trainingscentrum staat er altijd een deskundige fysiotherapeut voor je klaar. Onze praktijk is natuurlijk gespecialiseerd in de traditionele fysiotherapie, maar ook in de manuele therapie, dry needling-therapie en personal training. Onze praktijk richt zich naast de traditionele fysiotherapeutische behandelingen ook op sporters, chronisch zieken en postoperatieve mensen. Bij fysiotherapie Breda kun je voor al jouw pijnklachten of beperkingen terecht.

Maak afspraak

Fysiotherapeuten

Louis van den Bergh

Ik ben Louis van den Bergh, In 2005 ben ik in Breda afgestudeerd aan wat nu Avans Hogeschool heet. Sindsdien heb ik me al op meerdere vlakken binnen ons vakgebied gespecialiseerd. Naast mijn specialisatie als oedeemtherapeut werk ik al zeer geruime tijd veel met triggerpoint behandelingen, door middel van het toepassen van dry needling. Dit is binnen ons vakgebied een grote en welkome aanvulling in ons behandelaanbod geworden waar ik graag en vaak, indien van toepassing, mee werk. Ook ben ik gespecialiseerd in het onderzoeken, behandelen en coachen van patiënten met astma en/of COPD en sinds april 2020 ook (ex)covid-19 patiënten. Hiervoor ben ik ook aangesloten en gecertificeerd bij Chronisch Zorgnet. Een optimale kwaliteit van leven is voor iedereen het streven als het aan mij ligt. Maar zeker bij deze patiëntengroep zie ik vaak nog veel uitdagingen, en kansen, die nog niet helemaal optimaal benut worden. Samen werken aan een optimaal herstel, en een optimale kwaliteit van leven is waar ik voor sta. Voor zover mijn vak kennis reikt sta ik voor u klaar, en ben ik werkzaam bij Fysiotherapie4All op onder andere hun locatie in Breda.

Geert van der Burg

Geert van der burg studeerde in 2006 af aan de ALO (Academie Lichamelijke Opvoeding) en heeft aansluitend de opleiding fysiotherapie afgerond om uiteindelijk als fysiotherapeut aan de slag te kunnen. Geert heeft op verschillende plekken en vlakken ervaring op mogen doen als onder andere praktijkmanager en fysiotherapeut binnen praktijk in Rosmalen, Rijen en 's-Hertogenbosch. Zo was Geert binnen het hoofdkantoor van 'Heijmans' verantwoordelijk voor de bedrijfsfysiotherapie en fitness. Naast zijn ervaringen in de praktijk heeft Geert zijn kennis uitgebreid middels verschillende scholingen, zoals: Medische trainings therapie, Cardio Vasculair Risico Management, Diabetes 2, Klinimetrie, Arbeidsgerelateerde klachten & Triggerpoints, Manuele Technieken, COPD & Astma en Dry needling therapie. Geert zijn kijk op het menselijk lichaam is veranderd door Dry Needling Therapie. het combineren van deze behandeltechniek met het MDBB model zorgt voor hele nieuwe mogelijkheden binnen de fysiotherapie. Geert is een fanatieke sporter, die met basketbal op eredivisie niveau getraind heeft en zelfs een jaar in Amerika heeft gebasketbald. Verder heeft hij al meer dan 15 jaar ervaring met krachttraining. Met mij kun je een afspraak maken bij Fysiotherapie Breda.

Raymon Lodewijks

Mijn naam is Raymon Lodewijks, afgestudeerd fysiotherapeut aan de Avans Hogeschool in Breda sinds 2016 en ik ben sinds die tijd werkzaam als fysiotherapeut bij Fysiotherapie Breda. Tijdens mijn laatste jaar fysiotherapie heb ik de minor “wervelkolom” afgerond, tijdens deze minor heb ik mezelf verder gespecialiseerd in onderzoek en behandeling van wervelkolom gerelateerde klachten. Ondertussen heb ik mijn kennis uitgebreid met twee van de drie dry needling-cursussen. Verder ben ik ook werkzaam bij Fitness4All Breda als personal trainer, fitnessinstructeur en groepslesinstructeur. In mijn vrije tijd doe ik aan fitness en ben ik ook een fanatiek wintersporter (skiën, snowboarden, snowbiken, enz). Volgend jaar wil ik mijn kennis uitbreiden met de cursus tapen volgens de 4xT methode en in 2020 wil ik beginnen aan de masteropleiding manuele therapie.

Julie Vermeeren

Mijn naam is Julie Vermeeren, afgestudeerd als fysiotherapeute aan de Avans Hogeschool in Breda sinds 2018. Sindsdien ben ik werkzaam bij Fysiotherapie4All in Breda. Tijdens mijn opleiding heb ik de minor “studeren buitenland” gevolgd op Bonaire. Tijdens deze minor heb ik protocollen geschreven voor patiënten met een neurologische aandoening. Naast mijn werk als fysiotherapeute ben ik ook werkzaam bij Fitness4All Breda als personal trainer, fitnessinstructrice en groepslesinstructrice. In mijn vrije tijd basketbal ik op niveau en ben ik ook vrijwillig fysiotherapeute van mijn eigen team. Ik hoop begin volgend jaar te beginnen met de dry needling-cursus en hierna nog andere cursussen te volgen om mezelf te ontwikkelen. Ik ben behandel mensen bij Fysiotherapie Breda.

Onze specialismen

Dry needling therapie

Fysiotherapie

Geriatrie fysiotherapie

Manueel therapie

Revalidatie

Sportfysiotherapie

Triggerpoint therapie

Onze reviews

Via de Feedback Company

Bij welke fysiotherapeut je ook terecht komt, wij bieden jou de hoogste service en kwaliteit. Wij garanderen je altijd een fysiotherapie in de buurt die voldoet aan onze kwaliteitsnorm.

9.1/10 uit 153 reviews

Marga

  10/10

Hij legt alles goed duidelijk uit. Hij heeft een rustige uitstraling en komt niet gejaagd over, waardoor dat je je op je gemak voelt bij hem. Verder geeft hij je de...

Lees meer

Marcel

  10/10

Behandeld met het doel zsm zonder klachten met goed resultaat

Lees meer

Gwendo

  10/10

Hij neemt de tijd er voor. Hij is zeer geintresseerd over mij en de klacht. Voel me op me gemak zeer snel. En de sessies helpen hij weet het ook goed te doen.

Lees meer