Praktijk

Fysiotherapie Breda

De specialisten van fysiotherapie Breda zijn uniek in het verhelpen van jouw pijnklachten.

  • Je kunt binnen 24 uur bij ons terecht
  • Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars

Adres

Fysiotherapie Breda
Allerheiligenweg 83
4834 TN Breda

Openingstijden

  • Maandag tot en met vrijdag 08:00 tot 18:00

Heb je een vraag?

0412-404035

De werkwijze van Fysiotherapie Breda

Meer over fysiotherapie Breda

Fysiotherapie Breda is de specialist in de regio voor jouw pijnklachten. Wij bevinden ons in een medisch trainingscentrum aan de Allerheiligenweg. Hierdoor zijn alle facetten aanwezig om je zo goed mogelijk te ondersteunen tijdens je revalidatie. Heb je graag persoonlijke training gedurende je revalidatie, dan bent je bij ons aan het goede adres. Door de aanwezigheid van het medisch trainingscentrum staat er altijd een deskundige fysiotherapeut voor je klaar. Onze praktijk is natuurlijk gespecialiseerd in de traditionele fysiotherapie, maar ook in de manuele therapie, dry needling-therapie en personal training. Onze praktijk richt zich naast de traditionele fysiotherapeutische behandelingen ook op sporters, chronisch zieken en postoperatieve mensen. Bij fysiotherapie Breda kun je voor al jouw pijnklachten of beperkingen terecht.

Fysiotherapeuten

Geert van der Burg

Geert van der Burg studeerde in 2006 af aan de ALO (Academie Lichamelijke Opvoeding) en heeft aansluitend de opleiding fysiotherapie afgerond om uiteindelijk als fysiotherapeut aan de slag te kunnen. Geert heeft op verschillende plekken en vlakken ervaring op mogen doen als onder andere praktijkmanager en fysiotherapeut binnen praktijk in Rosmalen, Rijen en 's-Hertogenbosch. Zo was Geert binnen het hoofdkantoor van 'Heijmans' verantwoordelijk voor de bedrijfsfysiotherapie en fitness. Naast zijn ervaringen in de praktijk heeft Geert zijn kennis uitgebreid middels verschillende scholingen, zoals o.a : Medische trainings therapie, Arbeidsgerelateerde klachten & Triggerpoints, Manuele Technieken, COPD & Astma, Dry needling therapie (extremiteiten, wervelkolom, hoog cervicaal en kaak) en Fascia Therapie. Geert zijn kijk op het menselijk lichaam is veranderd door Dry Needling therapie en Fascia therapie. Het combineren van deze behandeltechniek met het MDBB model zorgt voor hele nieuwe mogelijkheden binnen de fysiotherapie. Geert is een fanatieke sporter, die met basketbal op eredivisie niveau getraind heeft en zelfs een jaar in Amerika heeft gebasketbald. Met mij kun je een afspraak maken bij Fysiotherapie Breda.

Specialismen

Dry needling therapie
Fysiotherapie
Geriatrie fysiotherapie
Manueel therapie
Revalidatie
Sportfysiotherapie
Triggerpoint therapie

Raymon Lodewijks

Mijn naam is Raymon Lodewijks, afgestudeerd fysiotherapeut aan de Avans Hogeschool in Breda sinds 2016 en ik ben sinds die tijd werkzaam als fysiotherapeut bij Fysiotherapie Breda. Tijdens mijn laatste jaar fysiotherapie heb ik de minor “wervelkolom” afgerond, tijdens deze minor heb ik mezelf verder gespecialiseerd in onderzoek en behandeling van wervelkolom gerelateerde klachten. Ondertussen heb ik mijn kennis uitgebreid met twee van de drie dry needling-cursussen. Verder ben ik ook werkzaam bij Fitness4All Breda als personal trainer, fitnessinstructeur en groepslesinstructeur. In mijn vrije tijd doe ik aan fitness en ben ik ook een fanatiek wintersporter (skiën, snowboarden, snowbiken, enz). Volgend jaar wil ik mijn kennis uitbreiden met de cursus tapen volgens de 4xT methode en in 2020 wil ik beginnen aan de masteropleiding manuele therapie.

Specialismen

Dry needling therapie
Fysiotherapie
Geriatrie fysiotherapie
Manueel therapie
Revalidatie
Sportfysiotherapie
Triggerpoint therapie

Julie Vermeeren

Mijn naam is Julie Vermeeren, afgestudeerd als fysiotherapeute aan de Avans Hogeschool in Breda sinds 2018. Sindsdien ben ik werkzaam bij Fysiotherapie4All in Breda. Tijdens mijn opleiding heb ik de minor “studeren buitenland” gevolgd op Bonaire. Tijdens deze minor heb ik protocollen geschreven voor patiënten met een neurologische aandoening. Naast mijn werk als fysiotherapeute ben ik ook werkzaam bij Fitness4All Breda als personal trainer, fitnessinstructrice en groepslesinstructrice. In mijn vrije tijd basketbal ik op niveau en ben ik ook vrijwillig fysiotherapeute van mijn eigen team. Ik hoop begin volgend jaar te beginnen met de dry needling-cursus en hierna nog andere cursussen te volgen om mezelf te ontwikkelen. Ik ben behandel mensen bij Fysiotherapie Breda.

Specialismen

Dry needling therapie
Fysiotherapie
Geriatrie fysiotherapie
Manueel therapie
Revalidatie
Sportfysiotherapie
Triggerpoint therapie

Onze specialismen

Dry needling therapie

Fysiotherapie

Geriatrie fysiotherapie

Manueel therapie

Revalidatie

Sportfysiotherapie

Triggerpoint therapie

Onze reviews

Via de Feedback Company

Bij welke fysiotherapeut je ook terecht komt, wij bieden jou de hoogste service en kwaliteit. Wij garanderen je altijd een fysiotherapie in de buurt die voldoet aan onze kwaliteitsnorm.

4.5 / 5 uit 942 reviews

Anoniem

  5 / 5

02-02-23

Lotte heeft me ontzettend goed geholpen door goed te luisteren naar de klachten en doelgericht te behandelen. Daarnaast ook goed advies en tips gegeven over hoe ik er zelf thuis mee aan de slag kan.

Lees meer

Steeven Gobardhan

  4.5 / 5

02-02-23

Wel, goed gesprek b.v. wat de bedoeling en de behandelen in mij situatie zou ze doen..... tevreden... alleen 2de afspraak nog niet komen opdagen

Lees meer

Anoniem

  5 / 5

01-02-23

Heel goed en netjes geholpen

Lees meer