Praktijk

Fysiotherapie Diessen

De specialisten van fysiotherapie Diessen helpen jouw om van je pijnklachten af te komen.

  • Je kunt binnen 24 uur bij ons terecht
  • Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars

Adres

Fysiotherapie Diessen
Lombartsstraat 22a
5087 KG Diessen

Openingstijden

  • Maandag tot en met vrijdag 08:00 tot 18:00

Heb je een vraag?

Bel ons

De werkwijze van Fysiotherapie Diessen

Meer informatie over Fysiotherapie Diessen

Fysiotherapie Diessen is de specialist in de regio Hilvarenbeek voor jouw pijnklachten. Ben jij op zoek naar een plek waar jij je thuisvoelt, je de beste begeleiding en persoonlijke aandacht krijgt en waar jij je doelen haalt? Dan is fysiotherapie Diessen de fysiopraktijk voor jou! Naast fysiotherapie bieden we ook fitness (Milon Cirkel) aan en zijn we gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met overgewicht/obesitas. Hiervoor hebben we en leefstijlcoach en voedingsdeskundige in dienst om mensen te begeleiden bij het bereiken en behouden van een gezond gewicht en een gezonde leefstijl. Wij bevinden ons in een medisch trainingscentrum aan de Lombartsstraat 22a in Diessen. Alles is hier aanwezig om je zo goed mogelijk te ondersteunen tijdens je revalidatie. Onze praktijk is naast traditionele fysiotherapie gespecialiseerd in longrevalidatie, sportfysiotherapie, arbeidsfysiotherapie, dry needling therapie en personal training. We richten ons vooral op mensen met pijnklachten, sporters, chronisch zieken en postoperatieve mensen.

Fysiotherapeuten

Frans Breuers

Mijn naam is Frans Breuers en ik ben woonachtig in Diessen. In 1998 heb ik de opleiding fysiotherapie afgerond. Als fysiotherapeut heeft mijn interesse altijd gelegen in het actief revalideren en begeleiden van sporters. De uitdaging binnen mijn werk ligt bij mensen helpen en adviseren om de kwaliteit van leven intact te houden of te verbeteren. Bij fysiotherapie Diessen ben ik op maandag en vrijdagochtend aanwezig. In januari 2019 heb ik de opleiding neurorevalidatie gevolgd, waardoor ik gespecialiseerd ben in de aandoeningen Parkinson, dementie, MS en het revalideren na een beroerte. Mijn specialisaties: algemeen fysiotherapeut, multidisciplinaire revalidatie, fysiotherapie bij werkhervatting en re-integratie, COPD (chronische longaandoeningen), dry needling, neurorevalidatie In mijn vrije tijd ben ik af en toe actief bezig met het beoefenen van fitness of een potje golfen.

Specialismen

Dry needling therapie
Fysiotherapie
Revalidatie
Sportfysiotherapie
Triggerpoint therapie
Manueel therapie

Dide van Riel-Kroot

Mijn naam is Dide van Riel-Kroot. Ik ben in 2012 afgestudeerd als fysiotherapeute aan de Avans Hogeschool te Breda. Sinds 2013 ben ik begonnen als algemeen fysiotherapeute bij fysiotherapie Diessen. In de afgelopen jaren heb ik verschillende scholingen en cursussen gevolgd, waaronder medical taping en de Yvlo Zwanger/Mamafit opleiding. In de toekomst wil ik me graag nog verder gaan specialiseren door het volgen van een masteropleiding. Aangezien ik bewegen erg belangrijk vind, ben ik in mijn vrije tijd graag actief bezig in de vorm van fietsen, fitness en wandelen.

Specialismen

Dry needling therapie
Fysiotherapie
Revalidatie
Sportfysiotherapie
Triggerpoint therapie
Manueel therapie

Günther Spapens

In 1992 ben ik afgestudeerd aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven. Na verschillende waarnemingen heb ik 2,5 jaar in Duitsland en Oostenrijk gewerkt. Van 1996 tot 2007 ben ik werkzaam geweest in een praktijk in Hapert en in 2007 ben ik gestart met fysiotherapie Diessen. Omdat ik zelf longpatiënt ben heb ik me (vanzelfsprekend) verdiept in COPD en astma. Vanuit de chronische zorg kwam hieruit ook de interesse voor diabetes en leefstijl voort. Omdat er steeds meer chronische patiënten komen wordt preventie van klachten steeds belangrijker. Daarom ben ik in 2020 met de opleiding voor leefstijlcoach begonnen en heb deze afgerond. Naar mijn mening is dat een gebied waar nog veel winst behaald kan worden: we moeten met z’n allen weer beter omgaan met ons lichaam. En goed omgaan met de vele verleidingen. Vanwege mijn voorliefde voor sport heb ik grote interesse in revalidatie van sportblessures. Hiervoor ook de nodige opleidingen gedaan. In 2005 heb ik de opleiding tot arbeidsfysiotherapeut gevolgd en als praktijk werken we al jaren samen met STEP en BeLife. Ik ben getrouwd en heb 4 kinderen en een hond. Ik ben graag buiten (wandelen en fietsen) en houd van de bergen. Mijn sport is waterpolo en als trainer heb ik verschillende teams onder mijn hoede gehad. Mijn specialisaties zijn: COPD / ademhalingstraining, diabetes, leefstijl, arbeidsfysiotherapie, medical fitness dryneedling.

Specialismen

Dry needling therapie
Fysiotherapie
Revalidatie
Sportfysiotherapie
Triggerpoint therapie
Manueel therapie

Onze specialismen

Dry needling therapie

Fysiotherapie

Revalidatie

Sportfysiotherapie

Triggerpoint therapie

Manueel therapie

Onze reviews

Via de Feedback Company

Bij welke fysiotherapeut je ook terecht komt, wij bieden jou de hoogste service en kwaliteit. Wij garanderen je altijd een fysiotherapie in de buurt die voldoet aan onze kwaliteitsnorm.

4.5 / 5 uit 1121 reviews

Anoniem

  4.5 / 5

19-05-24

Goede behandeling, goede begeleiding en goede adviezen. Vroeg ook een vollega mee te kijken en deze heeft verschillende technieken gebruikt. Helaas met weinig vooruitgang, op haar advies heb ik een afspraak gemaakt bij een therapeut die gespecialiseerd is in dat gebied

Lees meer

Anoniem

  5 / 5

18-05-24

Deskundig, effectief en aardig!

Lees meer

Anoniem

  5 / 5

07-05-24

Doet het goed

Lees meer