Franchise praktijk

Fysiotherapie Heesch

De specialisten van fysiotherapie Heesch zijn uniek in het verhelpen van jouw pijnklachten.

  • Je kunt binnen 24 uur bij ons terecht
  • Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars

Adres

Fysiotherapie Heesch
Gildestraat 1
5384 JC Heesch

Openingstijden

  • Maandag tot en met vrijdag 08:00 tot 18:00

Heb je een vraag?

0412–404035

De werkwijze van Fysiotherapie Heesch

Meer over fysiotherapie Heesch

Fysiotherapie Heesch biedt fysiotherapie in en de omliggende regio. Binnen onze fysiotherapiepraktijk in Heesch zijn ‘kwaliteit’ en ‘specificiteit’ twee belangrijke begrippen. Wij bieden kwalitatief goede behandelingen aan, die specifiek zijn afgestemd op de wensen, behoeften en omstandigheden van de patiënt. Wij zijn gespecialiseerd in het behandelen van orthopedische patiënten waar we ons met name richten op ketenproblematiek. Onze fysiotherapeuten zijn BIG-geregistreerd en zijn altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelen binnen het vak.

Fysiotherapeuten

Raoul van Gerven

Raoul van Gervenis in 2014 afgestudeerd als fysiotherapeut op de hoge school Arnhem en Nijmegen (HAN). Hij is direct begonnen als fysiotherapeut en masseur en zichzelf gaan richten op dry needling in het gehele lichaam met als specialisatie hoofd, hals en kaak. Voor zijn opleiding fysiotherapie heeft hij Sport en Bewegen Tilburg gestudeerd. Hij is nu nog steeds actief als personal trainer en is bekend met fitvak A, B, PT, radmilo soda en LAPT. Hierdoor heeft hij ervaring in coachen, voeding, revalideren en trainen. In 2016 is hij zich gaan focussen op pijnvrije gewrichtsmobilisaties volgens het Mulligan Concept en op fasciale technieken zoals fisioscissione en cupping om m.n. fascie (huid/bindweefsel) en spieren te behandelen. In 2017 is hij zich gaan verdiepen in acute en chronische pijn middels TENS. Vanaf 2018 ben ik werkzaam bij fysiotherapie Heesch, ik zal u proberen te helpen om uw pijn of doelstelling aan te pakken. Mijn doel is om u in de toekomst te helpen met echo en shockwave, wat zijn die van u?

Specialismen

Dry needling therapie
Fysiotherapie
Revalidatie
Triggerpoint therapie

Lotte Verheijen

Ik, Lotte Verheijen werk als fysiotherapeut bij fysiotherapie Heesch. Ik ben 26 jaar oud en woon ook in het dorp Uden. In februari 2018 ben ik afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut. Na mijn afstuderen als fysiotherapeut ben ik bij verschillende particuliere praktijken en instellingen werkzaam geweest en heb daar ervaring opgedaan met het werken met ouderen. In september 2019 ben ik gestart met de Master geriatriefysiotherapeut. Tijdens de master ga ik mijn kennis en kunde rondom de geriatrie fysiotherapie vergroten.

Specialismen

Geriatrie fysiotherapie
Fysiotherapie
Revalidatie

Veelgestelde vragen

Bij Fysio Heesch kunt u terecht voor al jouw fysieke klachten. Of je nu een spierklacht of een operatie hebt ondergaan. Onze therapeuten hebben allemaal hun eigen discipline, waardoor we alle klachten gericht kunnen behandelen.
Wanneer jij het coronavirus hebt opgelopen en u ervaart restklachten dan is het raadzaam om zo snel mogelijk contact op te nemen met een fysiotherapeut. Zo zorg je ervoor dat je klachten niet chronisch worden. Onze fysiotherapeuten van fysiotherapie Heesch zijn gespecialiseerd in de revalidatie na een corona-infectie.
Nee, iedereen heeft de vrije keuze om naar de fysiotherapeut te gaan. De fysiotherapeut kijkt samen met u of hij u kan behandelen. Wanneer de fysiotherapeut het noodzakelijk vindt om toch eerst langs de huisarts te gaan, dan zal hij dit samen met u bespreken. Mocht hij u wel kunnen behandelen dan kunt u direct aan de slag en zal er samen in overleg een behandelplan worden opgesteld.
Fysiotherapie Heesch is een franchise van Fysiotherapie4all. Dit betekent dat deze praktijk onze naam draagt en wij verantwoordelijk zijn voor de praktijkvoering. Hieronder valt onder andere: verwerking van declaraties, telefoonservice, contracten met zorgverzekeraars, klachtenregeling, etc. Zo zorgen we ervoor dat ze werken volgens onze hoge standaarden en bieden we ondersteuning om de best mogelijke zorg te garanderen.

Onze specialismen

Dry needling therapie

Fysiotherapie

Revalidatie

Manueel therapie

Shockwave therapie

Sportfysiotherapie

Triggerpoint therapie

Onze reviews

Via de Feedback Company

Bij welke fysiotherapeut je ook terecht komt, wij bieden jou de hoogste service en kwaliteit. Wij garanderen je altijd een fysiotherapie in de buurt die voldoet aan onze kwaliteitsnorm.

4.5 / 5 uit 1129 reviews

Anoniem

  4.5 / 5

20-06-24

Vriendelijk, denkt mee, deskundig, flexibel.

Lees meer

Anoniem

  4.5 / 5

18-06-24

Als een bekende of ik een goede fijne fysiotherapeut weet

Lees meer

Anoniem

  5 / 5

06-06-24

Goede behandeling en snel terecht kunnen

Lees meer