Franchise praktijk

Fysiotherapie Wijchen

De specialisten van fysiotherapie Wijchen zijn uniek in het verhelpen van jouw pijnklachten.

  • Je kunt binnen 24 uur bij ons terecht
  • Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars

Adres

Fysiotherapie Wijchen
Laantje 9A
6602 AA Wijchen

Openingstijden

  • Maandag tot en met vrijdag 08:00 tot 18:00
  • Zaterdag van 09:00 tot 13:00

Heb je een vraag?

0412-404035

De werkwijze van Fysiotherapie Wijchen

Meer informatie over Fysiotherapie Wijchen

Fysiotherapie Wijchen biedt fysiotherapie in Wijchen en de regio. Fysiotherapie4all Wijchen is gevestigd op het Laantje 9A in Wijchen samen met Verloskundigen Praktijk Wijchen. De praktijk ligt aan het centrum van Wijchen en is zeer goed te bereiken voor zowel de auto als de fiets, met veel gratis parkeergelegenheden. Zowel voor de praktijk als achter de praktijk is parkeergelegenheid (zeer grote parkeerplaats achter de praktijk). Bij binnenkomst kan je plaatsnemen in de wachtkamer, deze wordt gedeeld met de verloskundigen praktijk. In de ochtend is er ook een praktijk receptioniste aanwezig.

Fysiotherapeuten

Bram Leijssenaar

Bram Leijssenaar is in 2012 afgestudeerd als fysiotherapeut met specialisatie in de sport aan de Hanzehogeschool in Groningen. Bram is gespecialiseerd in verschillende spier en gewrichtsproblematiek. Daarnaast heeft Bram veel ervaring in sportspecifieke begeleiding en revalidatie door jarenlang werkzaam te zijn geweest in de topsport op nationaal en internationaal niveau, zowel als fysiotherapeut als trainer/coach (volleybal). Bram maakt gebruik van verschillende (manuele) technieken in de fysiotherapie en heeft zich in de afgelopen jaren kunnen specialiseren in triggerpoint therapie, dry-needling en medical taping.

Specialismen

Fysiotherapie
Revalidatie
Sportfysiotherapie
Triggerpoint therapie

Veelgestelde vragen

Fysiotherapie Wijchen is een franchise van Fysiotherapie4all. Dit betekent dat deze praktijk onze naam draagt en wij verantwoordelijk zijn voor de praktijkvoering. Hieronder valt onder andere: verwerking van declaraties, telefoonservice, contracten met zorgverzekeraars, klachtenregeling, etc. Zo zorgen we ervoor dat ze werken volgens onze hoge standaarden en bieden we ondersteuning om de best mogelijke zorg te garanderen.

Onze specialismen

Manueel therapie

Revalidatie

Dry needling therapie

Fysiotherapie

Triggerpoint therapie

Sportfysiotherapie

Onze reviews

Via de Feedback Company

Bij welke fysiotherapeut je ook terecht komt, wij bieden jou de hoogste service en kwaliteit. Wij garanderen je altijd een fysiotherapie in de buurt die voldoet aan onze kwaliteitsnorm.

4.5 / 5 uit 1129 reviews

Anoniem

  4.5 / 5

20-06-24

Vriendelijk, denkt mee, deskundig, flexibel.

Lees meer

Anoniem

  4.5 / 5

18-06-24

Als een bekende of ik een goede fijne fysiotherapeut weet

Lees meer

Anoniem

  5 / 5

06-06-24

Goede behandeling en snel terecht kunnen

Lees meer