Franchise praktijk

Fysiotherapie Zeeland

De specialisten van fysiotherapie Zeeland zijn uniek in het verhelpen van jouw pijnklachten.

  • Je kunt binnen 24 uur bij ons terecht
  • Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars

Adres

Fysiotherapie Zeeland
Landweer 1
5411LV Zeeland

Openingstijden

  • Maandag t/m vrijdag 08:00 tot 18:00
  • Zaterdag 09:00 tot 12:00

Heb je een vraag?

0412 - 401 081

De werkwijze van Fysiotherapie Zeeland

Meer over fysiotherapie Zeeland

Fysiotherapie Zeeland is gevestigd in de sportschool van Yor's Gym op Landweer 1, in Zeeland (Noord-Brabant). Wij zijn zeer goed te bereiken met veel (gratis) parkeergelegenheden voor zowel de auto als fiets. Deze parkeergelegenheden bevinden zich aan de achterkant van het gebouw. Het gebouw is gemakkelijk te betreden. Bij binnenkomst kun je jezelf melden bij de receptie. Hier kun je aangeven met welke fysiotherapeut en hoe laat je een afspraak hebt. Het receptiepersoneel helpt je dan verder. De praktijk is voornamelijk gericht op mensen met langdurige en/of terugkomende (pijn)klachten. U kunt hier terecht op maandag, woensdag en vrijdag tussen 08:00-18:00, daarnaast is het in overleg mogelijk om buiten deze tijden een afspraak te maken. Fysiotherapie Zeeland heeft met alle zorgverzekeraars dus jouw behandelingen worden vergoed vanuit jou aanvullende verzekering.

Fysiotherapeuten

Maikel Korbmacher

Maikel heeft veel ervaring met het behandelen van fysiotherapeutische behandelingen en pre- en postoperatieve behandeltrajecten. Daarnaast heeft hij gewerkt binnen de muren van NEC in Nijmegen, waar hij veel ervaring heeft opgedaan in het behandelen en begeleiden van topsporters. Van 2009 tot op heden werkt Maikel in zijn eigen fysiotherapiepraktijk als (sport)fysiotherapeut en dry needling specialist. Ik werk hoofdzakelijk bij op de locatie fysiotherapie Zeeland.

Specialismen

Dry needling therapie
Fysiotherapie
Revalidatie
Sportfysiotherapie
Triggerpoint therapie

Niels Paters

In 2016 is Niels afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Fontys in Eindhoven. Daarna heeft hij zich meteen gespecialiseerd als MSc manueel therapeut op de SOMT in Amersfoort. Binnen de fysiotherapie behandeld hij voornamelijk orthopedische klachten aan de wervelkolom zoals hoofd, nek en rug. Maar ook de gewrichten zoals schouder, heup, knie, enkel en elleboog behoren tot zijn aandachtsgebied. In de afgelopen jaren heeft hij veel ervaring opgedaan met sporters van verschillende sportclubs waarbij sport dan ook behoord tot zijn interesses. Daarnaast heeft hij een cursus gevolgd voor echografie als aanvulling op de diagnostiek bij klachten aan de enkel, knie, schouder en spierblessures. Klachten kunnen ontstaan tijdens het sporten, werkzaamheden en/of met een acuut moment in het dagelijks leven. Samen met de patiënt wil Niels werken aan het herstel en er ter preventie voor zorgen dat klachten zich niet weer opnieuw ontwikkelen. Niels is alleen werkzaam op de locatie Zeeland.

Specialismen

Fysiotherapie
Manueel therapie
Sportfysiotherapie
Triggerpoint therapie

Timo Arts

Timo Arts is afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Voor de opleiding tot fysiotherapeut heeft hij zich gefocust op verschillende takken binnen de sportwereld zoals (medische) fitness, bewegingsagogiek en verschillende wintersporten. Gedurende zijn opleiding is hij intern aan de slag gegaan binnen de medische fitness en heeft hij zich bezig gehouden met een succesvol rugonderzoek en pre- wintersporttraining. Als fysiotherapeut zit hij aangesloten bij een voetbalvereniging en ligt zijn interesse bij alle takken van (sport) revalidatie. Buiten deze opleidingen heeft hij verschillende cursussen gevolgd; Dry Needling, ShockWave en Medical Taping. Ik werk met heel veel plezier bij fysiotherapie4all.

Specialismen

Fysiotherapie
Revalidatie
Dry needling therapie
Sportfysiotherapie
Triggerpoint therapie

Veelgestelde vragen

Ja. Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars afgesloten. Zo bent u altijd verzekerd dat uw behandelingen vergoed worden vanuit het aanvullend pakket. Heeft u geen aanvullend pakket? Dan betaalt u onze eigen gehanteerde tarieven.
Wij staan garant voor kwalitatieve zorg die afgestemd is op de wensen en behoeften van de patiënt. Fysiotherapie Zeeland is CKR (Centraal Kwaliteit Register) en BIC geregistreerd.
Wij streven ernaar om iedereen binnen 24 uur te zien. Indien dit niet lukt is er altijd binnen 3 dagen plaats voor een behandeling. Wanneer je snel terecht wilt kunt u het beste telefonisch contact met ons opnemen.
Wij geloven dat iedereen pijnvrij kan worden ongeacht wat de blessure is. Wij kijken met een brede visie naar pijnklachten, door middel van het 6-domeinen model. Dit model heeft als doel het zelfherstellend vermogen van het lichaam aan te spreken. Naast de fysieke behandeling, coachen wij u ook zodat u zelf controle krijgt op de pijnklachten.
Ja, wij passen dry needling toe. Fysiotherapie Zeeland is gespecialiseerd in het onderzoeken en behandelen van triggerpoints. Triggerpoints zijn het beste te behandelen door middel van dry needling. Door de naald kunnen we de kern van het probleem aanpakken.
Fysiotherapie Zeeland is een franchise van Fysiotherapie4all. Dit betekent dat deze praktijk onze naam draagt en wij verantwoordelijk zijn voor de praktijkvoering. Hieronder valt onder andere: verwerking van declaraties, telefoonservice, contracten met zorgverzekeraars, klachtenregeling, etc. Zo zorgen we ervoor dat ze werken volgens onze hoge standaarden en bieden we ondersteuning om de best mogelijke zorg te garanderen.

Onze specialismen

Dry needling therapie

Fysiotherapie

Manueel therapie

Revalidatie

Triggerpoint therapie

Shockwave therapie

Onze reviews

Via de Feedback Company

Bij welke fysiotherapeut je ook terecht komt, wij bieden jou de hoogste service en kwaliteit. Wij garanderen je altijd een fysiotherapie in de buurt die voldoet aan onze kwaliteitsnorm.

4.5 / 5 uit 1135 reviews

Anoniem

  5 / 5

14-07-24

Rustige uitstraling, serieus, luistert naar de klacht en oprecht meedenkt. Met een goed eindresultaat

Lees meer

Anoniem

  4.5 / 5

13-07-24

Gaf goede uitleg en nam de blessure serieus, goede behandeling. Ik had niet verwacht dat er dry needling toegepast zou worden. voor mijn gevoel gaf dit wel toegevoegde waarde aan de behandeling. Het is nog afwachten hoe het gaat met tennissen, maar ik ben positief [...]

Lees meer

Anoniem

  4.5 / 5

11-07-24

Goed bezig met hun vak

Lees meer