Praktijk

Fysiotherapie Berghem

De specialisten van fysiotherapie Berghem zijn uniek in het verhelpen van jouw pijnklachten.

  • Je kunt binnen 24 uur bij ons terecht
  • Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars

Adres

Fysiotherapie Berghem
Koolzaadweg 1
5351 LP Berghem

Openingstijden

  • Maandag t/m vrijdag 08:00 tot 18:00
  • Zaterdag van 09:00 tot 13:00

Heb je een vraag?

0412–404 035

De werkwijze van Fysiotherapie Berghem

Meer over fysiotherapie Berghem

Fysiotherapie Berghem zich gevestigd op Koolzaadweg 1, net buiten een nieuwe woonwijk in Berghem. De praktijk ligt ongeveer 10 minuten van de A59 en A50 (Knooppunt Paalgraven af). Kom je vanaf de A50, dan neem je afslag 16 en vervolgt de weg richting Oss (N329). Kom je vanaf de A59 dan neem je afslag 53 en vervolg je weg richting Oss (N329). Op de N329 neem je de eerste afslag en gaat bij de stoplichten rechtsaf. Daarna volg je de weg tot de derde afslag. Hier ga je recht de straat in. Na 50 meter zie je het pand van Fysiotherapie4All en Fitness4All Berghem aan de rechterkant staan. Wij zijn zeer goed te bereiken met veel (gratis) parkeergelegenheden voor zowel de auto als fiets. Deze parkeergelegenheden bevinden zich aan de achterkant van het gebouw. Het gebouw is gemakkelijk te betreden. Bij binnenkomst kun je jezelf aan de linkerkant melden bij de receptie. Hier kun je aangeven met welke fysiotherapeut en hoe laat je een afspraak hebt. Het receptiepersoneel helpt je dan verder.

Fysiotherapeuten

Ivo 't Lam

Ivo 't Lam is in 1996 afgestudeerd als fysiotherapeut in Utrecht. Hierna heeft hij een vervolgopleiding sportfysiotherapeut gevolgd en afgerond. Naast deze opleiding heeft Ivo ook de opleiding tot Echografist afgerond. Ivo is hiermee de enige fysiotherapeut van Fysiotherapie4all die deze opleiding heeft gevolgd. Naast al deze opleidingen heeft Ivo meerdere cursussen gevolgd (Medical Taping, Manueel Therapie en Revalidatie training). Sinds korte tijd is Ivo gecertificeerd in Dry Needling therapie. Ivo heeft naast al zijn specialisaties veel ervaring in de (top)sportfysiotherapie. Hij is werkzaam geweest in zowel binnen- als buitenland, zoals Duitsland, Japan en Oekraïne. Het meeste is Ivo werkzaam geweest in het betaald voetbal bij diverse club en onze Nationale teams van de KNVB. Verder heeft hij 5 ½ jaar het Nationaal Volleybal team (Heren) begeleidt tijdens EK’s, WK’s World League toernooien en de Olympische Spelen. Sinds maart 2012 is Ivo met zeer veel plezier werkzaam bij Fysiotherapie4All op de locaties Berghem en Oss. Alleen in deze locatie (Berghem) is het mogelijk om gebruik te maken van Echografie. Verder is Ivo nog als sportfysiotherapeut verbonden aan Olympisch Netwerk Brabant voor het behandelen en begeleiden van Topsporters en aan betaald voetbal club Metallurg Donetsk in de Oekraïne. Ik werk voornamelijk op de locatie fysiotherapie Berghem.

Specialismen

Dry needling therapie
Fysiotherapie
Manueel therapie
Revalidatie
Shockwave therapie
Sportfysiotherapie
Triggerpoint therapie

Timo Arts

Timo Arts is afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Hij werkt momenteel volledig op de locatie in Berghem. Voor de opleiding tot fysiotherapeut heeft hij zich gefocust op verschillende takken binnen de sportwereld zoals (medische) fitness, bewegingsagogiek en verschillende wintersporten. Gedurende zijn opleiding is hij intern aan de slag gegaan binnen de medische fitness en heeft hij zich bezig gehouden met een succesvol rugonderzoek en pre- wintersporttraining. Als fysiotherapeut zit hij aangesloten bij een voetbalvereniging en ligt zijn interesse bij alle takken van (sport) revalidatie. Buiten deze opleidingen heeft hij verschillende cursussen gevolgd; Dry Needling, ShockWave en Medical Taping. Ik werk met heel veel plezier bij fysiotherapie Berghem.

Specialismen

Dry needling therapie
Fysiotherapie
Manueel therapie
Revalidatie
Shockwave therapie
Sportfysiotherapie
Triggerpoint therapie

Maikel Korbmacher

Maikel Korbmacher is afgestudeerd als fysiotherapeut op de hogeschool Arnhem en Nijmegen (HAN). Hij is zich gaan specialiseren op het behandelen van pijn en triggerpoints. In 2010 heeft Maikel de opleiding tot dry needling therapeut behaald. Maikel heeft veel ervaring met het behandelen van fysiotherapeutische behandelingen en pre- en postoperatieve behandeltrajecten. Daarnaast heeft hij gewerkt binnen de muren van NEC in Nijmegen, waar hij veel ervaring heeft opgedaan in het behandelen en begeleiden van topsporters. Van 2009 tot op heden werkt Maikel in zijn eigen fysiotherapiepraktijk als (sport)fysiotherapeut en dry needling specialist. Ik werk hoofdzakelijk bij op de locatie fysiotherapie Berghem.

Specialismen

Dry needling therapie
Fysiotherapie
Manueel therapie
Revalidatie
Shockwave therapie
Sportfysiotherapie
Triggerpoint therapie

Raoul van Gerven

Raoul van Gerven is in 2014 afgestudeerd als fysiotherapeut op de hoge school Arnhem en Nijmegen (HAN). Sinds 2018 ben ik werkzaam bij fysiotherapie Berghem. Hij is direct begonnen als fysiotherapeut en masseur en zichzelf gaan richten op dry needling in het gehele lichaam met als specialisatie hoofd, hals en kaak. Voor zijn opleiding fysiotherapie heeft hij Sport en Bewegen Tilburg gestudeerd. Hij is nu nog steeds actief als personal trainer en is bekend met fitvak A, B, PT, radmilo soda en LAPT. Hierdoor heeft hij ervaring in coachen, voeding, revalideren en trainen. In 2016 is hij zich gaan focussen op pijnvrije gewrichtsmobilisaties volgens het Mulligan Concept en op fasciale technieken zoals fisioscissione en cupping om m.n. fascie (huid/bindweefsel) en spieren te behandelen. In 2017 is hij zich gaan verdiepen in acute en chronische pijn middels TENS. Ik zal u proberen te helpen om uw pijn of doelstelling aan te pakken. Ik werk voornamelijk op de locatie fysiotherapie Berghem en Heesch

Specialismen

Dry needling therapie
Fysiotherapie
Manueel therapie
Revalidatie
Shockwave therapie
Sportfysiotherapie
Triggerpoint therapie

Veel gestelde vragen

Ja, geen zorgen. Fysiotherapie Berghem heeft met alle zorgverzekeraars contracten afgesloten. Zo bent u altijd verzekerd dat al u behandelingen vergoed worden vanuit uw aanvullend pakket. Mocht u geen aanvullende verzekering hebben betaald u onze eigen gehanteerde tarieven.
Wij staan garant voor kwalitatieve zorg die afgestemd is op de wensen en behoefte van de patiënt. Fysiotherapie Berghem is CKR (centraal kwaliteit register) en BIC geregistreerd. Zo garanderen we de beste zorg voor u als patiënt.
Wij streven er naar om iedereen met noodzaak binnen 24 uur te zien. Wanneer het langer kan wachten is er altijd binnen 3 dagen plaats voor een behandeling. Hiermee onderscheid fysiotherapie Berghem zich te ten opzichte van andere praktijken.
Wij geloven dat iedereen pijnvrij kan worden ongeacht de blessure of aandoening iemand heeft. Hiervoor moet je alleen met een brede visie naar pijnklachten kijken. Binnen onze praktijk behandelen we pijn middels het 6 domeinen-model. Dit model heeft als doel het zelfherstellend vermogen van het lichaam aan te spreken. Dus wij behandelen u niet alleen fysiek maar coachen u ook zodat u zelf de controle krijgt op uw pijnklachten.
Wij hebben verschillende medische fitness groepen. We maken hier onderscheid in 2 groepen. De ene groep is voornamelijk om conditie en stress te verbeteren (algemene vitaliteit). De andere groep is voornamelijk gericht op: COPD, reuma, Q-koorts, Corona en fibromyalgie. Wil jij meedoen met een van onze trajecten? Vraag dan naar de voorwaarden.
Jazeker, wij hebben drie therapeuten die gespecialiseerd zijn in dry needling. Fysio Berghem is gespecialiseerd in het onderzoeken en behandelen van triggerpoints. Deze triggerpoints zijn het beste te behandelen middels dry needling, omdat we met een naald echt de kern van het probleem kunnen aanpakken. Wanneer we dit manueel met onze handen doe is dit in veel gevallen minder effectief.
Wij hebben twee therapeuten in Berghem die de specialisatie echografie hebben. Middels een echo-apparaat kunnen we een nog beter beeld krijgen van uw probleem. Hierdoor kunnen we nog beter anticiperen op uw klachten. Een echografie behandeling valt gewoon binnen het domein van de fysiotherapeut en wordt dus gewoon vergoed door jouw zorgverzekeraar.

Onze specialismen

Dry needling therapie

Fysiotherapie

Manueel therapie

Revalidatie

Shockwave therapie

Sportfysiotherapie

Triggerpoint therapie

Onze reviews

Via de Feedback Company

Bij welke fysiotherapeut je ook terecht komt, wij bieden jou de hoogste service en kwaliteit. Wij garanderen je altijd een fysiotherapie in de buurt die voldoet aan onze kwaliteitsnorm.

4.5 / 5 uit 1115 reviews

Anoniem

  4.5 / 5

06-04-24

Spontane en goede fysiotherapeut.

Lees meer

Anoniem

  4.5 / 5

06-04-24

ik kon snel terecht,en snel van de klachten af

Lees meer

Anoniem

  5 / 5

06-04-24

In alles super tevreden

Lees meer