Praktijk

Fysiotherapie Uden

De specialisten van fysiotherapie Uden helpen jouw om van je pijnklachten af te komen.

  • Je kunt binnen 24 uur bij ons terecht
  • Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars

Adres

Fysiotherapie Uden
Volkelseweg 30
5405 NA Uden

Openingstijden

  • Maandag tot en met vrijdag 08:00 tot 18:00

Heb je een vraag?

Bel ons

De werkwijze van Fysiotherapie Uden

Meer over fysiotherapie Uden

Fysiotherapie4All biedt fysiotherapie in Uden en omgeving. Wij zijn gespecialiseerd in knie-, heup-, rug-, schouder- en nekklachten en voornamelijk ouderenzorg (geriatrie). Fysiotherapie Uden biedt voor de patiënt kwalitatief goede behandelingen aan, welke specifiek zijn afgestemd op de wensen, behoeften en omstandigheden van de patiënt. Dit kan nader worden geïllustreerd door het gegeven dat de praktijk top- en amateursporters de mogelijkheid biedt om op topniveau te revalideren onder sport specifieke omstandigheden, dit alles is gevestigd binnen het retraitehuis in Uden. Daarnaast is fysiotherapie Uden gespecialiseerd in revalidatie voor patiënten die conservatief behandeld worden en waarbij patiënten een operatieve ingreep hebben ondergaan. Op deze manier kunnen zij met bijvoorbeeld voorste kruisband letsel, hernia, nieuwe heup- of knieprothese, etc. Postoperatief onder begeleiding van een fysiotherapeut op een juiste manier revalideren. Door alle faciliteiten, kunnen we de patiënt trainen tot een optimaal niveau. De kans op een recidief is hierdoor vele malen kleiner, dan wanneer er niet getraind wordt.

Fysiotherapeuten

Willem-Jan Sonneveld

Aan de Hogeschool Arnhem en Nijmegen (HAN) is Willem-Jan Sonneveld in 2013 afgestudeerd als fysiotherapeut. Hij is daarna meteen aan de slag gegaan in de praktijk. Hij is ook twee jaar actief geweest als fysiotherapeut binnen het betaald voetbal. Hier heeft hij veel ervaring opgedaan binnen de (sport)revalidatie. Willem-Jan heeft ook altijd les gegeven aan de opleiding fysiotherapie op de HAN naast zijn werkzaamheden binnen de praktijk. Hier heeft hij voor groepen gestaan binnen elke jaarlaag van de opleiding. Naast zijn studie fysiotherapie heeft hij zich gespecialiseerd in o.a. Manuele Therapie, Mulligan Concept, Dry Needling, echografie en diverse cursussen binnen de (sport)revalidatie. Hij is werkzaam als fysiotherapeut bij Fysiotherapie4all in Berghem, Heesch en Uden.

Specialismen

Dry needling therapie
Manueel therapie
Revalidatie
Geriatrie fysiotherapie
Fysiotherapie
Sportfysiotherapie
Triggerpoint therapie

Lotte Verheijen

Ik ben Lotte Verheijen en werk bij Fysiotherapie Uden. In februari 2018 ben ik afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut. Na mijn afstuderen als fysiotherapeut ben ik bij verschillende particuliere praktijken en instellingen werkzaam geweest en heb daar ervaring opgedaan met het werken met ouderen. In 2022 ben ik afgestudeerd aan de master geriatriefysiotherapie en mag ik mezelf Geriatriefysiotherapeut noemen. Tijdens de master heb ik mijn kennis en kunde rondom de ouder wordende mens vergroot en ga samen met de patiënt op zoek naar een manier om de lichamelijke mobiliteit te verbeteren en behouden.

Specialismen

Dry needling therapie
Manueel therapie
Revalidatie
Geriatrie fysiotherapie
Fysiotherapie
Sportfysiotherapie
Triggerpoint therapie

Veel gestelde vragen

Fysiotherapie Uden heeft een unieke locatie en een nauwe samenwerking met de huisartsen in de regio. Door de optimale faciliteiten kunnen we alle klachten gericht behandelen. Of je nu spierklachten ervaart of u heeft een operatie ondergaan. Wij hebben voor alle klachten verschillende discipline in huis, waardoor er altijd een oplossing is voor u probleem.
Nee, een verwijzing van de huisarts is niet nodig. Tegenwoordig is de fysiotherapeut direct toegankelijk waardoor je dus niet eerst langs de huisarts moet. De fysiotherapeuten in Uden gaan u eerst onderzoeken. Wanneer er geen indicatie is voor behandeling stuur de fysiotherapeut u terug naar de huisarts. Wanneer er wel een indictie is voor fysiotherapie zullen we direct de behandeling starten.
Wij hebben therapeuten in Uden die gespecialiseerd zijn in het onderzoeken en behandelen van triggerpoints. Triggerpoints kunnen we behandelen met dry needling therapie. Met deze therapievorm gaan we de triggerpoint in de spier laten ontspannen, waardoor de pijn meestal snel verdwijnt.
Onze fysiotherapeuten zijn ervaren in het behandelen van complexe problemen

Onze specialismen

Dry needling therapie

Manueel therapie

Revalidatie

Geriatrie fysiotherapie

Fysiotherapie

Sportfysiotherapie

Triggerpoint therapie

Onze reviews

Via de Feedback Company

Bij welke fysiotherapeut je ook terecht komt, wij bieden jou de hoogste service en kwaliteit. Wij garanderen je altijd een fysiotherapie in de buurt die voldoet aan onze kwaliteitsnorm.

4.5 / 5 uit 1050 reviews

M de Bruijn

  5 / 5

26-09-23

Hij is erg kundig. En weet precies wat er aan de hand is. En zoekt het desnoods verder uit.

Lees meer

Anoniem

  5 / 5

24-09-23

deskundig, luisterend oor, past therapie aan wanneer daar door mij behoefte aan is, vriendelijk.......

Lees meer

Claire smith

  5 / 5

22-09-23

Hij begrijpt mij met 3 woorden al. Hij kent mij door en door en past het revalidatie traject aan mij aan.

Lees meer