Na 10 JAAR pijnvrij van bil- & heupklachten

Elena is eindelijk van haar bil- en heupklachten af!

Elena heeft in 2011 een skiongeluk gehad. Ze heeft hierdoor al 10 jaar last van bilklachten en uitstralende pijn naar de knie en enkel. Elena heeft veel verschillende behandelingen gehad zoals: fysiotherapie en oefeningen. Naast de behandelingen heeft Elena ook onderzoeken gehad in het ziekenhuis. Ze hebben een MRI uitgevoerd, maar er werd verteld dat ze haar niet verder konden helpen.

Via Facebook is Elena in contact gekomen met Fysiotherapie4all. Ze heeft gebeld en een afspraak gemaakt bij Maikel. De klachten zijn voor 80% verholpen. Als Elena gestresst is krijgt ze iets meer klachten. Eerst kon ze nog geen 15 minuten wandelen, en nu houdt ze het 1,5 uur vol!

Ontdek de Pijn Reset Methode

Wil jij meer weten over ons online programma? Bekijk dan onze Pijn Reset Methode!

Pijn Reset Methode

Maikel Korbmacher

Fysiotherapeut & Pijnspecialist

Al meer dan 15 jaar ben ik Fysiotherapeut en pijnspecialist. Ik heb vele boeken gelezen, artikelen geschreven en trainingen ontwikkeld om mensen klachtenvrij te krijgen. Ik geloof dat iedereen klachtenvrij kan worden ongeacht wat de oorzaak is van jouw (pijn)klachten. Ik heb al honderden mensen effectief behandeld middels mijn/onze visie (Pijn Reset Methode). Inmiddels is Fysiotherapie4all een van de grootste en bekendste organisatie op het gebied van Fysieke en Mentale klachten in Nederland.

Zoek praktijk

Maak hier direct een afspraak bij een praktijk bij jou in de buurt.

Woon je te ver weg?

Wij kunnen je op afstand verder helpen om pijnvrij te worden.

Boek - De Oplossing Voor Pijn

Ontdek hoe alle (pijn)klachten op te lossen zijn! NU gratis verzending

Onze reviews

Via de Feedback Company

Bij welke fysiotherapeut je ook terecht komt, wij bieden jou de hoogste service en kwaliteit. Wij garanderen je altijd een fysiotherapie in de buurt die voldoet aan onze kwaliteitsnorm.

4.5 / 5 uit 1135 reviews

Anoniem

  5 / 5

14-07-24

Rustige uitstraling, serieus, luistert naar de klacht en oprecht meedenkt. Met een goed eindresultaat

Lees meer

Anoniem

  4.5 / 5

13-07-24

Gaf goede uitleg en nam de blessure serieus, goede behandeling. Ik had niet verwacht dat er dry needling toegepast zou worden. voor mijn gevoel gaf dit wel toegevoegde waarde aan de behandeling. Het is nog afwachten hoe het gaat met tennissen, maar ik ben positief [...]

Lees meer

Anoniem

  4.5 / 5

11-07-24

Goed bezig met hun vak

Lees meer