‘Mijn reuma is weg en slik geen zware medicatie meer!’

Paul (46) heeft veel dingen in zijn leven meegemaakt. Als eerst liep zijn huwelijk stuk, wat veel impact op hem heeft gemaakt. Hij beschrijft dit als een traumatische ervaring. Hij heeft dit proberen te verwerken om terug te gaan naar Bonaire, de plek waar hij was getrouwd. Dit trauma gaf Paul stress. Ook had Paul niet een hele hechting band met zijn moeder, dit doet veel met hem. Na zijn scheiding is Paul opnieuw getrouwd en heeft met zijn huidige vrouw twee kinderen gekregen. Na de geboorte van zijn eerste kind, waren ze na 2 uur al van de roze wolk af. Zijn zoontje was ziek door een voedselintolerantie, waardoor Paul hem 2 keer voor dood in zijn armen gehad. Elke keer moesten ze blijven vechten, dit gaf Paul weer veel stress. Met de geboorte van zijn dochter hebben Paul en zijn vrouw weer een negatieve ervaring meegemaakt, door een ongeluk met een kruik.

Deze opeenstapeling van gebeurtenissen heeft in de loop van zijn leven veel stress opgeleverd. Paul heeft zichzelf veel weggecijferd. Hierdoor heeft hij ook reumatische klachten gekregen. Voor herstel is hij bij Fysiotherapie4all terecht gekomen. Paul is veel gaan bewegen en is hierdoor 21 kilo afgevallen. Hij heeft zijn levensstijl aangepast en zit lekker in zijn vel. Hij gebruikt zelfs geen medicatie meer!

Met de Pijn Reset Community leer jij ook jouw pijnklachten onder controle te houden op een 100% natuurlijke manier. Zodat jij net als Paul pijnvrij wordt!

Maikel Korbmacher

Fysiotherapeut & Pijnspecialist

Al meer dan 15 jaar ben ik Fysiotherapeut en pijnspecialist. Ik heb vele boeken gelezen, artikelen geschreven en trainingen ontwikkeld om mensen klachtenvrij te krijgen. Ik geloof dat iedereen klachtenvrij kan worden ongeacht wat de oorzaak is van jouw (pijn)klachten. Ik heb al honderden mensen effectief behandeld middels mijn/onze visie (Pijn Reset Methode). Inmiddels is Fysiotherapie4all een van de grootste en bekendste organisatie op het gebied van Fysieke en Mentale klachten in Nederland.

Zoek praktijk

Maak hier direct een afspraak bij een praktijk bij jou in de buurt.

Woon je te ver weg?

Wij kunnen je op afstand verder helpen om pijnvrij te worden.

Boek - De Oplossing Voor Pijn

Ontdek hoe alle (pijn)klachten op te lossen zijn! NU gratis verzending

Onze reviews

Via de Feedback Company

Bij welke fysiotherapeut je ook terecht komt, wij bieden jou de hoogste service en kwaliteit. Wij garanderen je altijd een fysiotherapie in de buurt die voldoet aan onze kwaliteitsnorm.

4.5 / 5 uit 1009 reviews

Anoniem

  4.5 / 5

01-06-23

Deskundig, professioneel en behandeling op maat geboden. Luistert goed en geeft gericht advies en behandeling

Lees meer

Anoniem

  4.5 / 5

31-05-23

Hij is goed bereikbaar hij is erg vriendelijk en denkt mee

Lees meer

Anoniem

  4.5 / 5

31-05-23

Ij dezelfde klachten dan ik had.

Lees meer