‘Ik kan weer wandelen en heb geen hoofdpijn meer!’

Angelie (51) moeder van een dochter met autisme, ze is na 16 jaar gescheiden en haar baan verloren door haar lichamelijke -en geestelijke klachten. De migraine klachten zijn begonnen in haar huwelijk, ongeveer 25 jaar geleden. De hoofdpijnklachten werden steeds erger, zelfs zo erg dat ze niet meer uit bed kon komen. Ze heeft een traumatisch verleden, maar 7 jaar geleden was ze aan het fietsen en stopte haar lichaam ermee. Totale verzuring in haar bovenbenen. Na deze gebeurtenis kreeg Angelie slapeloosheid, dit was het begin van het einde. Ze werd vergeetachtig, angstig, woorden niet meer goed kunnen uitspreken, maar ook lichamelijke pijnklachten zoals rugklachten, migraine, spanningshoofdpijn, schouderpijn enzovoorts.

De pijnklachten maakte Angelie kapot, ze was haar zelf niet meer. Het was zo erg dat ze op het punt heeft gestaan een euthanasieverklaring vast te laten leggen. Ze was zo zwak van het niet slapen. Het contrast tussen vroeger en nu is zo groot. Eerst sportte ze elke dag, en nu heeft ze zoveel klachten.

Angelie is vaak over haar grenzen gegaan, omdat ze perfectionistisch is. Daarnaast is ze in haar huwelijk mentaal en fysiek mishandelt. Haar bedrijfspsycholoog ging verder graven en kwam erachter dat ze dit al van jongs af aan heeft. Haar moeder was overspannen omdat ze ook mishandelt was en daarnaast ook nog een kind verloren. Deze stress heeft Angelie meegenomen.

Angelie dacht in eerste instantie dat haar pijnklachten kwamen van haar sterilisatie van haar eilijders. Ze heeft dit implantaat laten weghalen, maar nog steeds verdwenen niet al haar klachten. Ze kreeg zelfs zoveel haar uitval dat ze bijna kaal was. Ze is naar verschillende specialisten geweest, waar bleek dat ze een tumor achter haar oog had. Deze is verwijderd, en ze kreeg medicatie die ze heel haar leven moest slikken. Daarnaast heeft ze ook onderzoeken gehad voor haar slapeloosheid. Ze kreeg de diagnose chronische hyperventilatiesyndroom. Hiervoor heeft ze ademtherapie gehad.

Ze is bij Maikel terecht gekomen via een webinar, en heeft daarna het boek De Oplossing Voor Pijn gelezen en is begonnen aan de Pijn Reset Methode. Dit was het laatste was Angelie ging proberen. Angelie wist dat dit bij haar paste. Door haar mindset te veranderen heeft Angelie de meeste winst behaalt. Eerst dacht ze heel negatief, en nu staat ze veel positiever in het leven. Ze weet dat ze beter gaat worden. Daarnaast heeft ze veel baat bij verschillende ademhalingstechnieken.

Eerst kon Angelie de straat nog niet uitlopen, later hielt ze het een half uur vol en nu zelfs een uur! Ze had eerst dagelijks migraineaanvallen, en nu heeft ze er in een aantal weken maar 2 gehad. Daarnaast is ze ook niet meer duizelig. Angelie heeft heel erg veel winst behaalt, en kan weer genieten van het leven.

Met de Pijn Reset Community leer jij ook jouw pijnklachten onder controle te houden op een 100% natuurlijke manier. Zodat jij net als Angelie pijnvrij wordt!

Maikel Korbmacher

Fysiotherapeut & Pijnspecialist

Al meer dan 15 jaar ben ik Fysiotherapeut en pijnspecialist. Ik heb vele boeken gelezen, artikelen geschreven en trainingen ontwikkeld om mensen klachtenvrij te krijgen. Ik geloof dat iedereen klachtenvrij kan worden ongeacht wat de oorzaak is van jouw (pijn)klachten. Ik heb al honderden mensen effectief behandeld middels mijn/onze visie (Pijn Reset Methode). Inmiddels is Fysiotherapie4all een van de grootste en bekendste organisatie op het gebied van Fysieke en Mentale klachten in Nederland.

Zoek praktijk

Maak hier direct een afspraak bij een praktijk bij jou in de buurt.

Woon je te ver weg?

Wij kunnen je op afstand verder helpen om pijnvrij te worden.

Boek - De Oplossing Voor Pijn

Ontdek hoe alle (pijn)klachten op te lossen zijn! NU gratis verzending

Onze reviews

Via de Feedback Company

Bij welke fysiotherapeut je ook terecht komt, wij bieden jou de hoogste service en kwaliteit. Wij garanderen je altijd een fysiotherapie in de buurt die voldoet aan onze kwaliteitsnorm.

4.5 / 5 uit 1135 reviews

Anoniem

  5 / 5

14-07-24

Rustige uitstraling, serieus, luistert naar de klacht en oprecht meedenkt. Met een goed eindresultaat

Lees meer

Anoniem

  4.5 / 5

13-07-24

Gaf goede uitleg en nam de blessure serieus, goede behandeling. Ik had niet verwacht dat er dry needling toegepast zou worden. voor mijn gevoel gaf dit wel toegevoegde waarde aan de behandeling. Het is nog afwachten hoe het gaat met tennissen, maar ik ben positief [...]

Lees meer

Anoniem

  4.5 / 5

11-07-24

Goed bezig met hun vak

Lees meer