“Geen chaos in mijn hoofd en chronische vermoeidheid meer”

Diana heeft vanaf haar begin 20e chronische vermoeidheidsklachten. Hier heeft ze heel lang mee doorgelopen. 8 jaar geleden is ze hier op vastgelopen en heeft ze 6 jaar thuisgezeten. Ze heeft hier veel therapieën voor gehad, ook voor haar mentale problemen. Dit hielp, alleen haar chronische vermoeidheid bleef. Vorig jaar is ze begonnen met een opleiding en stage, maar bleef toch tegen klachten aanlopen. Toen is ze bij Maikel terecht gekomen.

30 jaar lang heeft Diana last van vermoeidheidsklachten. Deze klachten begonnen in haar begin 20e. Ze was een stuk vermoeider dan haar leeftijdsgenoten, en het voelde meer als overleven. Ze was heel moe en heel onrustig van binnen. Diana was fysiek moe, ze kon niet meer functioneren. Ze voelde zich zo slap, dat ze moest gaan liggen om de dag door te komen. Ze had verzuurde benen. Slapen ging moeilijk, ze had heel veel stress.

Diana was bewust bezig met gezond leven. Ze eet gezond en beweegt, alleen ze kon haar stress niet onder controle krijgen. Haar zenuwstelsel stond altijd aan. Ze is begonnen met bloedprikken bij het de huisarts. Hier kwam niets uit, hetzelfde geldt voor de internist. Ze is bij SOLK terecht gekomen, zij zijn gespecialiseerd in somatische klachten. Dit werkte helaas ook niet. Ze moest hier vooral schema’s maken wat ze op een dag deed. Vooral toen ze de fysiotherapie kreeg, voelde ze veel angst. Niemand kon haar helpen.

Diana is erg streng voor haarzelf en wil de controle hebben. Ze wil het overdreven goed doen. Ze leeft vanuit haar hoofd. Haar grootste overwinning is de angst loslaten. Het is belangrijk dat het totaalplaatje bekeken wordt. Dit wordt in de Pijn Reset Community gedaan.

Met de Pijn Reset Community wordt er naar elk domein gekeken, en hoe je dit in je eigen kunt verbeteren. Het belangrijkste is dat je snapt hoe je systeem werkt. Diana heeft het meest geleerd over haar zenuwstelsel en hoe alles met elkaar verbonden is.

Wil jij net als Diana van jouw pijnklachten afkomen? Bekijk hier onze pagina over de Pijn Reset Community voor meer informatie!

Maikel Korbmacher

Fysiotherapeut & Pijnspecialist

Al meer dan 15 jaar ben ik Fysiotherapeut en pijnspecialist. Ik heb vele boeken gelezen, artikelen geschreven en trainingen ontwikkeld om mensen klachtenvrij te krijgen. Ik geloof dat iedereen klachtenvrij kan worden ongeacht wat de oorzaak is van jouw (pijn)klachten. Ik heb al honderden mensen effectief behandeld middels mijn/onze visie (Pijn Reset Methode). Inmiddels is Fysiotherapie4all een van de grootste en bekendste organisatie op het gebied van Fysieke en Mentale klachten in Nederland.

Zoek praktijk

Maak hier direct een afspraak bij een praktijk bij jou in de buurt.

Woon je te ver weg?

Wij kunnen je op afstand verder helpen om pijnvrij te worden.

Boek - De Oplossing Voor Pijn

Ontdek hoe alle (pijn)klachten op te lossen zijn! NU gratis verzending

Onze reviews

Via de Feedback Company

Bij welke fysiotherapeut je ook terecht komt, wij bieden jou de hoogste service en kwaliteit. Wij garanderen je altijd een fysiotherapie in de buurt die voldoet aan onze kwaliteitsnorm.

4.5 / 5 uit 1115 reviews

Anoniem

  4.5 / 5

06-04-24

Spontane en goede fysiotherapeut.

Lees meer

Anoniem

  4.5 / 5

06-04-24

ik kon snel terecht,en snel van de klachten af

Lees meer

Anoniem

  5 / 5

06-04-24

In alles super tevreden

Lees meer