‘Ik woog 150 KG, nu weeg ik 79 en mijn crohn en diabetes is onder controle!’

Jeroen heeft sinds zijn 17e last van de ziekte van Crohn. De klachten begonnen met krampen tijdens het avondeten. Hij is naar de dokter geweest en heeft veel medicijnen gekregen. Eigenlijk zou Jeroen een prednison kuur van twee weken krijgen, maar dit werd twee jaar! Dit was een hele strijd.

Jeroen heeft ook meerdere operaties moeten onder gaan waar ze een stuk darm hebben verwijderd om zijn Crohn te verhelpen. De doktoren vertelden hem dat zijn ziekte hierna verholpen zou zijn. Hij heeft erg veel pijn gehad na deze ingreep. Een maand later was de Crohn weer terug. Dit gaf Jeroen natuurlijk heel veel stress, het was zijn hoop op beterschap. Hij ging het hierdoor mentaal opgeven. Hij was vanwege zijn prednison veel gaan snacken, waardoor hij veel was aangekomen wat hem weinig zelfvertrouwen gaf. Hierdoor kwam hij in een vicieuze cirkel terecht van negatieve gedachten.

Na een lang traject van behandelingen en onderzoeken heeft niets geholpen. Zijn moeder heeft een second opinion aangevraagd. Op zijn zwaarst woog Jeroen 150 kilo. Jeroen is bij ons terecht gekomen via onze fysiotherapie praktijk waar hij onder behandeling was bij Timo. Timo heeft Jeroen aangeraden om de Pijn Reset Methode te gaan volgen. Zo is Jeroen een gesprek aan gegaan met Maikel om te kijken of dit iets voor hem was. Timo heeft Jeroen als eerst geholpen om aan zijn gewicht te werken.

Naast Crohn heeft Jeroen ook last van diabetes. Dit heeft hij twee jaar geleden gekregen. Toen kwam de wake up call. Na de negatieve gedachten, ging Jeroen positiever denken. Hij kwam via een vriend in aanraking met het Keto dieet. Hier viel hij heel veel van af. Hij ging van 126 kilo naar 106 kilo! Na een maand van insuline spuiten mocht Jeroen al afbouwen en was hij daarna zelfs insuline vrij! Alle klachten die Jeroen had door zijn Crohn had hij na het Keto dieet niet meer. Hij had zoveel meer energie in zijn lichaam. Door vasten toe te passen gaf Jeroen zijn darmen rust, waardoor zijn pijnklachten verdwenen.

Paar jaar geleden was Jeroen nog veel te zwaar, maar nu weegt hij 79 kilo! Hij heeft zijn Crohn en diabetes klachten onder controle. Daarnaast heeft Jeroen veel meer energie. Hij kan weer genieten van het leven! Door zijn positieve mindset heeft hij een nieuwe vriendin gevonden en een nieuwe baan. Jeroen wil meegeven dat ook jij pijnvrij kan worden.

Met de Pijn Reset Methode leer jij ook jouw pijnklachten onder controle te houden op een 100% natuurlijke manier. Zodat jij net als Jeroen pijnvrij wordt!

Maikel Korbmacher

Fysiotherapeut & Pijnspecialist

Al meer dan 15 jaar ben ik Fysiotherapeut en pijnspecialist. Ik heb vele boeken gelezen, artikelen geschreven en trainingen ontwikkeld om mensen klachtenvrij te krijgen. Ik geloof dat iedereen klachtenvrij kan worden ongeacht wat de oorzaak is van jouw (pijn)klachten. Ik heb al honderden mensen effectief behandeld middels mijn/onze visie (Pijn Reset Methode). Inmiddels is Fysiotherapie4all een van de grootste en bekendste organisatie op het gebied van Fysieke en Mentale klachten in Nederland.

Zoek praktijk

Maak hier direct een afspraak bij een praktijk bij jou in de buurt.

Woon je te ver weg?

Wij kunnen je op afstand verder helpen om pijnvrij te worden.

Boek - De Oplossing Voor Pijn

Ontdek hoe alle (pijn)klachten op te lossen zijn! NU gratis verzending

Onze reviews

Via de Feedback Company

Bij welke fysiotherapeut je ook terecht komt, wij bieden jou de hoogste service en kwaliteit. Wij garanderen je altijd een fysiotherapie in de buurt die voldoet aan onze kwaliteitsnorm.

4.5 / 5 uit 1129 reviews

Anoniem

  4.5 / 5

20-06-24

Vriendelijk, denkt mee, deskundig, flexibel.

Lees meer

Anoniem

  4.5 / 5

18-06-24

Als een bekende of ik een goede fijne fysiotherapeut weet

Lees meer

Anoniem

  5 / 5

06-06-24

Goede behandeling en snel terecht kunnen

Lees meer