Na 40 JAAR rugpijn eindelijk pijnvrij! ‘Pijn zit in het brein’.

Pierre heeft zijn rugklachten eindelijk onder controle

Pierre is 65 jaar, 45 jaar getrouwd, vader van twee kinderen en opa van twee kleinkinderen. Pierre is al 40 jaar aan het tobben met zijn rug. Hij heeft op een hoog niveau gesport en heeft daarna rugklachten gekregen. Deze klachten zijn eigenlijk nooit meer weggegaan. Pierre heeft veel verschillende behandelingen en therapieën gehad zoals: manuele technieken, maar ook medicatie. In 2018 is er bij Pierre kanker geconstateerd. Hij heeft allemaal verschillende behandelingen gehad zoals, chemo, bestralingen en operaties. Daarna is het alleen maar bergafwaarts gegaan. Ze konden Pierre’s rug alleen nog maar vastzetten werd hem verteld. Hier ging hij natuurlijk niet mee akkoord.

De diagnose van Pierre was: een stenose, artrose en verschoven ruggenwervels. Sporten lukte niet meer. Pierre kon nauwelijks 100 meter lopen of zijn benen blokkeerde. Hij zegt: ‘’Ik liep als een man van 90 jaar.’’ Fietsen ging heel goed, maar zodra hij rechtop ging zitten blokkeerde hij totaal. De ommekeer kwam nadat hij niet behandelt kon worden in het ziekenhuis door tijdgebrek en hij naar een privékliniek werd gestuurd. In de privékliniek werd hem verteld dat ze de operatie niet gingen uitvoeren omdat ze geen 10% garantie konden geven dat ze zijn pijn konden oplossen. Met ruggenprikken werd Pierre’s pijn bestreden. Dit hielp hartstikke goed, alleen mocht Pierre maar 3 ruggenprikken per jaar krijgen. Hij moest een andere weg inslaan.

Op het juiste moment kwam de mail over de Wim Hof Workshop binnen. Pierre wist dat hij alternatieven moest zoeken om uit het medische circuit te blijven. Het gesprek met Maikel sprak hem erg aan waarin duidelijk werd dat pijn in je hoofd zit. Pierre heeft meegedaan met de Wim Hof Workshop. Hij heeft hier veel profijt van gehad. Tijdens de workshop ging Pierre met zijn handen in een ijsbad zonder dat hij er last van had omdat hij niet met zijn handen bezig was. Elke ochtend doet Pierre ademhalingsoefeningen waardoor hij helemaal kalmeert. Hierdoor denkt hij niet meer aan de pijn.

Pierre heeft deelgenomen aan de Wim Hof Workshop en de Pijn Reset Methode. En kan weer 8 kilometer wandelen! Hij heeft veel gehad aan de theorie van Dr. Sarno. Dit is hij op zichzelf gaan toepassen. Door de diagnose was Pierre natuurlijk helemaal platgeslagen. Hij dacht: heb ik dit allemaal? De specialisten willen dit met een medicijn of een spuitje oplossen, maar hij vroeg zich af of hij daar wel bij gebaat was. Met een pilletje los je het probleem niet op, je moet breder kijken.

Dankzij de Pijn Reset Methode is Pierre bewust geworden dat hij zichzelf kan beter maken. Hij heeft hierdoor veel vertrouwen gekregen en heeft zijn pijnklachten onder controle. Wil jij net als Pierre ook pijnvrij worden? Bekijk dan onze Pijn Reset Methode voor meer informatie.

Maikel Korbmacher

Fysiotherapeut & Pijnspecialist

Al meer dan 15 jaar ben ik Fysiotherapeut en pijnspecialist. Ik heb vele boeken gelezen, artikelen geschreven en trainingen ontwikkeld om mensen klachtenvrij te krijgen. Ik geloof dat iedereen klachtenvrij kan worden ongeacht wat de oorzaak is van jouw (pijn)klachten. Ik heb al honderden mensen effectief behandeld middels mijn/onze visie (Pijn Reset Methode). Inmiddels is Fysiotherapie4all een van de grootste en bekendste organisatie op het gebied van Fysieke en Mentale klachten in Nederland.

Zoek praktijk

Maak hier direct een afspraak bij een praktijk bij jou in de buurt.

Woon je te ver weg?

Wij kunnen je op afstand verder helpen om pijnvrij te worden.

Boek - De Oplossing Voor Pijn

Ontdek hoe alle (pijn)klachten op te lossen zijn! NU gratis verzending

Onze reviews

Via de Feedback Company

Bij welke fysiotherapeut je ook terecht komt, wij bieden jou de hoogste service en kwaliteit. Wij garanderen je altijd een fysiotherapie in de buurt die voldoet aan onze kwaliteitsnorm.

4.5 / 5 uit 1135 reviews

Anoniem

  5 / 5

14-07-24

Rustige uitstraling, serieus, luistert naar de klacht en oprecht meedenkt. Met een goed eindresultaat

Lees meer

Anoniem

  4.5 / 5

13-07-24

Gaf goede uitleg en nam de blessure serieus, goede behandeling. Ik had niet verwacht dat er dry needling toegepast zou worden. voor mijn gevoel gaf dit wel toegevoegde waarde aan de behandeling. Het is nog afwachten hoe het gaat met tennissen, maar ik ben positief [...]

Lees meer

Anoniem

  4.5 / 5

11-07-24

Goed bezig met hun vak

Lees meer