‘Petra had 30 JAAR hoofdpijnklachten, nu is ze PIJNVRIJ!’

Petra had 30 jaar lang last van spierspanningen, hier kwam ook migraine en hoofdpijnklachten bij. Dit werd de laatste jaren steeds erger. Petra had per maand 3 of 4 dagen geen hoofdpijn. Op een gegeven moment ben je radeloos. Ze kon niet meer normaal leven, alles draaide om de hoofdpijn.

Na een periode waar het met haar ouders heel moeilijk was en ze een zorg rol aangenomen had ontstond de hoofdpijn. Dit was de trigger 30 jaar geleden. Het begon met stijve spieren en later is de hoofdpijn ontstaan. Het lijf van Petra is verstijfd geraakt. Ze heeft deelgenomen aan de Pijn Reset Community. De eye-opener voor Petra was het interview met Anita. Dit verhaal was precies haar verhaal. Ze heeft gekeken wat Anita hier aan gedaan heeft, en kwam zo bij Maikel terecht.

Eerst begon het met spierspanningen en later kwam hier ook steeds vaker hoofdpijn bij. Petra is hier nooit mee naar de huisarts gegaan omdat ze dacht dat het erbij hoorde. Petra heeft heftige dingen meegemaakt in haar leven, zoals ziekte. Ze was ook te veel bezig met het zorgen voor andere dan dat ze voor zichzelf zorgde. Dit gaat ten koste van je eigen energie. Petra is gaan praten, het is belangrijk dat je dieper gaat nadenken waarom je bent zoals je bent. Als je je realiseert wat je aan het doen bent, kun je er aan werken.

Naast zorgzaamheid, is perfectionisme een ander persoonskenmerk van Petra. Het moest allemaal goed zijn. Dit heeft ook te maken met hoe je opgevoed bent en wat je dus als voorbeeld hebt gezien. Het duurt een hele tijd tot dat je jezelf kan veranderen. Want je moet het eerst herkennen en dan erkennen. Meestal heb je het niet zo in de gaten. Petra heeft het veranderd omdat ze merkte dat ze daardoor veel relaxter werd.

Petra heeft veel toegepast uit de 6 domeinen. Ze is bezig met voeding door middel van intermittent fasting. Daarnaast doet ze aan koudetraining en ademhaling. Aan elk van de 6 domeinen heeft Petra iets gehad wat ze in haar dagelijks leven kan toepassen.

Petra had redelijk snel het gevoel dat het haar iets opleverde. Als je dit merkt geeft het je de bevestiging dat je pijnvrij kunt worden. Ze heeft alleen nog wat last van haar nek en schouders, dat is het laatste stukje om haar pijnklachten op te lossen.

Met de Pijn Reset Community leer jij ook jouw pijnklachten onder controle te houden op een 100% natuurlijke manier. Zodat jij net als Petra pijnvrij wordt!

Maikel Korbmacher

Fysiotherapeut & Pijnspecialist

Al meer dan 15 jaar ben ik Fysiotherapeut en pijnspecialist. Ik heb vele boeken gelezen, artikelen geschreven en trainingen ontwikkeld om mensen klachtenvrij te krijgen. Ik geloof dat iedereen klachtenvrij kan worden ongeacht wat de oorzaak is van jouw (pijn)klachten. Ik heb al honderden mensen effectief behandeld middels mijn/onze visie (Pijn Reset Methode). Inmiddels is Fysiotherapie4all een van de grootste en bekendste organisatie op het gebied van Fysieke en Mentale klachten in Nederland.

Zoek praktijk

Maak hier direct een afspraak bij een praktijk bij jou in de buurt.

Woon je te ver weg?

Wij kunnen je op afstand verder helpen om pijnvrij te worden.

Boek - De Oplossing Voor Pijn

Ontdek hoe alle (pijn)klachten op te lossen zijn! NU gratis verzending

Onze reviews

Via de Feedback Company

Bij welke fysiotherapeut je ook terecht komt, wij bieden jou de hoogste service en kwaliteit. Wij garanderen je altijd een fysiotherapie in de buurt die voldoet aan onze kwaliteitsnorm.

4.5 / 5 uit 1009 reviews

Anoniem

  4.5 / 5

01-06-23

Deskundig, professioneel en behandeling op maat geboden. Luistert goed en geeft gericht advies en behandeling

Lees meer

Anoniem

  4.5 / 5

31-05-23

Hij is goed bereikbaar hij is erg vriendelijk en denkt mee

Lees meer

Anoniem

  4.5 / 5

31-05-23

Ij dezelfde klachten dan ik had.

Lees meer