‘Mijn fibromyalgie en Reuma zijn weg en zit niet meer in mijn rolstoel’

Heidy komt uit Antwerpen is 78 jaar, getrouwd, kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen. Ze heeft de diagnose fibromyalgie gekregen, zelf heeft ze hier vraagtekens bij. Daarnaast heeft ze spierreuma en in februari 2022 is ze geopereerd aan een hernia. In maart is ze een week opgenomen geweest voor een longembolie. In oktober is ze voor haar spierreuma in behandeling, hiervoor heeft ze cortisone gekregen. Heidy kon haarzelf niet meer wassen en zat in een rolstoel.

Ze is in contact gekomen met het programma van Maikel. Ze is in november 2023 gestart met de Pijn Reset Community. De resultaten die ze tot nu toe heeft bereikt zijn dat Heidy niet meer in een rolstoel zit en haar pijnstilling is helemaal afgebouwd en ze wordt niet meer wakker van de pijn s’ nachts.

Wat is nou zo succesvol aan dit programma? Heidy geeft aan dat het de combinatie is van de verschillende domeinen waar je aan moet werken. Ze kwam erachter dat ze weinig bewoog en niet altijd goed ademhaalde. Doordat ze bewust is geworden, krijgt ze meer inzicht. Door deze strategie toe te passen krijgt ze haar pijnklachten onder controle.  Daarnaast heeft Heidy ook wat traumatische ervaringen gehad, wat invloed had op haar pijnklachten.

Ze is pas kort bezig met de Pijn Reset Community, maar heeft al veel succes geboekt. Ze doet andere dingen dan die ze altijd deed. Hierdoor heeft Heidy haar pijnklachten onder controle.

Ze gaat zeker door met het programma. Daarnaast gaat ze haar hobby’s weer oppakken. Dit geeft haar plezier in het leven.

Wil jij net als Heidy van jouw pijnklachten afkomen? Bekijk hier onze pagina over de Pijn Reset Community voor meer informatie!

Maikel Korbmacher

Fysiotherapeut & Pijnspecialist

Al meer dan 15 jaar ben ik Fysiotherapeut en pijnspecialist. Ik heb vele boeken gelezen, artikelen geschreven en trainingen ontwikkeld om mensen klachtenvrij te krijgen. Ik geloof dat iedereen klachtenvrij kan worden ongeacht wat de oorzaak is van jouw (pijn)klachten. Ik heb al honderden mensen effectief behandeld middels mijn/onze visie (Pijn Reset Methode). Inmiddels is Fysiotherapie4all een van de grootste en bekendste organisatie op het gebied van Fysieke en Mentale klachten in Nederland.

Zoek praktijk

Maak hier direct een afspraak bij een praktijk bij jou in de buurt.

Woon je te ver weg?

Wij kunnen je op afstand verder helpen om pijnvrij te worden.

Boek - De Oplossing Voor Pijn

Ontdek hoe alle (pijn)klachten op te lossen zijn! NU gratis verzending

Onze reviews

Via de Feedback Company

Bij welke fysiotherapeut je ook terecht komt, wij bieden jou de hoogste service en kwaliteit. Wij garanderen je altijd een fysiotherapie in de buurt die voldoet aan onze kwaliteitsnorm.

4.5 / 5 uit 1115 reviews

Anoniem

  4.5 / 5

06-04-24

Spontane en goede fysiotherapeut.

Lees meer

Anoniem

  4.5 / 5

06-04-24

ik kon snel terecht,en snel van de klachten af

Lees meer

Anoniem

  5 / 5

06-04-24

In alles super tevreden

Lees meer