‘Brigitta heeft haar fibromyalgie helemaal opgelost’

Brigitta is eindelijk van haar Fibromyalgie klachten af!

Brigitta (61), getrouwd, trotse moeder en oma. Vanaf haar 19e doet Brigitta aan yoga en geeft ze ook yogales. Dit is haar grote passie. Deze passie is ontstaan omdat ze graag mensen verder helpt om hun lichaam beter te leren kennen. In 2000 kreeg ze de diagnose fibromyalgie. Dit betekent letterlijk: pijn in spieren en bindweefsel. Bij Brigitta uitte het in krachtverlies. Ze kon niet meer lopen of bewegen, dit was zeer beangstigend. Ze kreeg snel de diagnose Fibromyalgie. Dat was haar geluk, omdat ze hierdoor geen lang traject door hoefde. De kliniek vertelde haar dat ze er maar mee moest leren leven. Alles in haar zei nee, ik bepaal zelf dat ik beter kan worden. Brigitta kon het niet accepteren.

Haar Fibromyalgie klachten zijn ontstaan door een patroon van onderdrukte emoties. Het lichaam van Brigitta werkte altijd waardoor ze niet bewust was van haar eigen lichaam. Tot op een dag haar lichaam niet meer werkte. De klachten zijn onder andere gekomen doordat haar dochter ziek werd toen Brigitta 24 jaar oud was. Op 1-jarige leeftijd heeft de dochter van Brigitta hersenvliesontsteking gekregen. Dit werd niet herkend in het ziekenhuis, en later sloeg de medicatie niet aan. Brigitta is toen in een overlevingsstand gegaan en heeft haar emoties onderdrukt. Op 34-jarige leeftijd heeft Brigitta een kindje verloren in haar 26e week zwangerschap. Een aantal jaar later maakt ze op haar werk een overval mee. Een week na de overval was Brigitta thuis aan het studeren voor haar examen en kon ineens niet meer opstaan. Mentaal en fysiek ging het licht uit. Ze had geen kracht meer in haar lichaam. Alles deed pijn.

Brigitta is een opleiding identiteitskunde begonnen. Tijdens de opleiding werd er muziek aangezet om emoties te triggeren. Brigitta merkte dat ze hier beweging van kreeg. Hierdoor kreeg zij inzicht in dat brein en pijn met elkaar in verbinding staan. Als Brigitta ging bewegen kreeg ze energie waardoor haar pijnklachten minder werden. Zo leerde ze dat zij de pijn kon dragen en verdragen. Ondanks dat je pijn hebt is het belangrijk om te blijven bewegen om je pijnsysteem te onderdrukken.

Een trigger voor chronische pijn en Fibromyalgie zijn persoonskenmerken zoals perfectionisme. Er zijn twee persoons soorten die fibromyalgie hebben. Dat zijn pijnvermijders en pijn provoceerders. Brigitta wilde mensen met fibromyalgie helpen pijnvrij te worden, maar werd niet geloofd. Ze geloofde niet dat haar diagnose klopte. Alleen degene die echt willen vinden een weg om beter te worden.

Brigitta heeft haar fibromyalgie klachten onder controle, zodra ze weer klachten krijgt weet ze dat ze weer rustig aan moet doen. Er is altijd een weg na herstel!

Met de Pijn Reset Methode leer jij ook jouw pijnklachten onder controle te houden op een 100% natuurlijke manier. Zodat jij net als Brigitta pijnvrij wordt!

Maikel Korbmacher

Fysiotherapeut & Pijnspecialist

Al meer dan 15 jaar ben ik Fysiotherapeut en pijnspecialist. Ik heb vele boeken gelezen, artikelen geschreven en trainingen ontwikkeld om mensen klachtenvrij te krijgen. Ik geloof dat iedereen klachtenvrij kan worden ongeacht wat de oorzaak is van jouw (pijn)klachten. Ik heb al honderden mensen effectief behandeld middels mijn/onze visie (Pijn Reset Methode). Inmiddels is Fysiotherapie4all een van de grootste en bekendste organisatie op het gebied van Fysieke en Mentale klachten in Nederland.

Zoek praktijk

Maak hier direct een afspraak bij een praktijk bij jou in de buurt.

Woon je te ver weg?

Wij kunnen je op afstand verder helpen om pijnvrij te worden.

Boek - De Oplossing Voor Pijn

Ontdek hoe alle (pijn)klachten op te lossen zijn! NU gratis verzending

Onze reviews

Via de Feedback Company

Bij welke fysiotherapeut je ook terecht komt, wij bieden jou de hoogste service en kwaliteit. Wij garanderen je altijd een fysiotherapie in de buurt die voldoet aan onze kwaliteitsnorm.

4.5 / 5 uit 1135 reviews

Anoniem

  5 / 5

14-07-24

Rustige uitstraling, serieus, luistert naar de klacht en oprecht meedenkt. Met een goed eindresultaat

Lees meer

Anoniem

  4.5 / 5

13-07-24

Gaf goede uitleg en nam de blessure serieus, goede behandeling. Ik had niet verwacht dat er dry needling toegepast zou worden. voor mijn gevoel gaf dit wel toegevoegde waarde aan de behandeling. Het is nog afwachten hoe het gaat met tennissen, maar ik ben positief [...]

Lees meer

Anoniem

  4.5 / 5

11-07-24

Goed bezig met hun vak

Lees meer