‘Mijn MS is verbetert, ik squat op één been en slik zelfs geen medicatie meer!’

Margot 54 jaar en moeder van twee kinderen. Na de geboorte van haar jongste kind werd er bij Margot MS vastgesteld. Ze lijdt aan relapsing remitting. Dit wil zeggen dat je een aanval krijgt en daar herstel je weer van, maar je zult nooit meer helemaal de oude worden. Dus langzaam ga je steeds verder achteruit. Een jaar of 7 geleden heeft Margot een flinke terugval gehad. Ze liep erg slecht, daar moest zelfs een rolstoel en krukken aan te pas komen. Op eigen verzoek is ze door haar neuroloog doorverwezen naar revalidatie in het ziekenhuis. Ze kreeg steeds te horen: ‘’leer er maar mee leven.’’ Dit wilde Margot niet accepteren.

Tijdens haar revalidatie leerde Margot alleen maar hoe ze met krukken moest lopen. Haar werd alleen maar geleerd hoe ze zich moest aanpassen aan haar ziekte. Zonder de gedachten dat ze ooit zonder die krukken kon gaan lopen. Na 2 maanden revalidatie moest ze naar haar eigen fysio. Op aanraden van haar man kwam ze terecht bij Fysiotherapie4all.

Na 7 jaar is Margot eindelijk weer in staat om zonder krukken te lopen. Ze kan zelfs op een been squatten! Margot heeft ook deelgenomen aan de Wim Hof Workshop. Sindsdien doucht ze iedere dag koud af. Ademhaling heeft Margot veel verder gebracht. Naast ademhaling heeft Margot ook haar voeding aangepast. Zo eet ze geen vlees meer, wat haar fitter maakt. Deze domeinen worden allemaal in de Pijn Reset Methode toegelicht. Wil jij net als Margot van jouw pijnklachten afkomen? Neem dan contact met ons op!

Maikel Korbmacher

Fysiotherapeut & Pijnspecialist

Al meer dan 12 jaar ben ik Fysiotherapeut en pijnspecialist. Ik heb vele boeken gelezen, artikelen geschreven en trainingen ontwikkeld om mensen pijnvrij te krijgen. Ik geloof dat iedereen pijnvrij kan worden ongeacht wat de oorzaak is van jouw pijnklachten. Ik heb al honderden mensen effectief behandeld middels mijn/onze visie (Pijn Reset Methode). Inmiddels is Fysiotherapie4all een van de grootste en bekendste organisatie op het gebied van PIJN in Nederland.

Zoek praktijk

Maak hier direct een afspraak bij een praktijk bij jou in de buurt.

Woon je te ver weg?

Wij kunnen je op afstand verder helpen om pijnvrij te worden.

Boek - De Oplossing Voor Pijn

Ontdek hoe alle (pijn)klachten op te lossen zijn! NU gratis verzending

Onze reviews

Via de Feedback Company

Bij welke fysiotherapeut je ook terecht komt, wij bieden jou de hoogste service en kwaliteit. Wij garanderen je altijd een fysiotherapie in de buurt die voldoet aan onze kwaliteitsnorm.

4.6 / 5 uit 835 reviews

Anoniem

  5 / 5

18-08-22

Heel prettig in zijn communicatie en uitstraling. Ervaren in dry needling en manuele massage. Hij analyseerde de klachten goed en haalde effectief de pijnpunten weg. Hij hield bij dry needling ook mijn pijngrens goed in de gaten.

Lees meer

Anoniem

  5 / 5

13-08-22

Hij neemt me altijd serieus en heeft tot nu toe goed geholpen.

Lees meer

Anoniem

  5 / 5

12-08-22

Mijn fysiotherapeut staat altijd voor mij klaar

Lees meer