‘Mijn fibromyalgie is opgelost en ik gebruik geen medicatie meer!’

Nyssa is moeder van twee kindjes, een van 1 jaar en een van 4 jaar. Op haar 23e begonnen haar pijnklachten en kreeg ze de diagnose fibromyalgie. Het begon met nek, rug en heupklachten. Ze werkt in de catering en haar werk werd ook steeds zwaarder. Ze dacht in eerste instantie dat haar klachten door haar werk ontstaan zijn. Nyssa is daarom ander werk gaan zoeken, maar haar klachten bleven. Ze heeft toen contact opgenomen met de huisarts. Ze heeft verschillende fysio’s en behandelingen geprobeerd. Na deze vele behandelingen is ze terecht gekomen bij het ziekenhuis, hier hebben ze de diagnose vastgesteld. Ze kreeg medicatie hiervoor en dat was het.

Nyssa had dagelijks pijn, maar liet haar niet belemmeren. Ze had soms dagen dat ze zelfs haar bed niet meer uit kon. Zelfs naar een dagje wandelen in de dierentuin kreeg Nyssa veel last van haar heupen. De trigger voor haar pijnklachten was de relatie met haar vader. De relatie was in die periode op een diepte punt en Nyssa ervaarde veel boosheid.

De aanleiding dat ze is begonnen aan de Pijn Reset Community was dat Nyssa een postnatale depressie kreeg. Daarnaast had ze ook een angststoornis en kreeg ze tinnitus. Hiervoor kreeg ze antidepressiva. Nyssa ging de bijsluiter met bijwerkingen doorlezen en hier stond dat tinnitus een bijwerking kan zijn. Door haar angststoornis durfde Nyssa de straat niet meer op.

Nyssa is bij het TMS verhaal van Dr. Sarno terecht gekomen. Hierdoor kwam ze erachter dat fibromyalgie en tinnitus vaak geestelijke klachten zijn. Zo is Nyssa bij Maikel terecht gekomen. Persoonskenmerken zoals: perfectionisme, please-gedrag, zorgzaamheid en de beste willen zijn komen vaak voort uit trauma’s uit het verleden. Hierdoor worden de stressoren opgebouwd waardoor er steeds meer spanning komt.

Nyssa is begonnen met mediteren en ademhalingsoefeningen. Door de ademhalingsoefeningen toe te passen heeft ze veel minder nekklachten. Daarnaast is Nyssa ook gaan fitnessen om fysiek sterk in haar schoenen te staan. Ze is ook begonnen met intermittent fasting. Door bewustwording krijgt Nyssa haar fibromyalgie klachten onder controle.

Nyssa is van bijna van al haar medicatie af en kan weer genieten van haar gezin. De methode werkt niet alleen voor haar pijnklachten, maar ook voor haar depressie.

Met de Pijn Reset Community leer jij ook jouw pijnklachten onder controle te houden op een 100% natuurlijke manier. Zodat jij net als Nyssa pijnvrij wordt!

Maikel Korbmacher

Fysiotherapeut & Pijnspecialist

Al meer dan 15 jaar ben ik Fysiotherapeut en pijnspecialist. Ik heb vele boeken gelezen, artikelen geschreven en trainingen ontwikkeld om mensen klachtenvrij te krijgen. Ik geloof dat iedereen klachtenvrij kan worden ongeacht wat de oorzaak is van jouw (pijn)klachten. Ik heb al honderden mensen effectief behandeld middels mijn/onze visie (Pijn Reset Methode). Inmiddels is Fysiotherapie4all een van de grootste en bekendste organisatie op het gebied van Fysieke en Mentale klachten in Nederland.

Zoek praktijk

Maak hier direct een afspraak bij een praktijk bij jou in de buurt.

Woon je te ver weg?

Wij kunnen je op afstand verder helpen om pijnvrij te worden.

Boek - De Oplossing Voor Pijn

Ontdek hoe alle (pijn)klachten op te lossen zijn! NU gratis verzending

Onze reviews

Via de Feedback Company

Bij welke fysiotherapeut je ook terecht komt, wij bieden jou de hoogste service en kwaliteit. Wij garanderen je altijd een fysiotherapie in de buurt die voldoet aan onze kwaliteitsnorm.

4.5 / 5 uit 1129 reviews

Anoniem

  4.5 / 5

20-06-24

Vriendelijk, denkt mee, deskundig, flexibel.

Lees meer

Anoniem

  4.5 / 5

18-06-24

Als een bekende of ik een goede fijne fysiotherapeut weet

Lees meer

Anoniem

  5 / 5

06-06-24

Goede behandeling en snel terecht kunnen

Lees meer