‘Na 6 jaar ben ik PIJNVRIJ’.

Thomas herstelt van zijn heup/liesklachten

Thomas is 36 jaar, getrouwd en heeft twee kinderen. Hij heeft een drukke baan als softwareprogrammeur met veel verantwoordelijkheid. 6 jaar geleden kreeg Thomas pijnklachten in zijn lies. Hij dacht zelf dat het een liesbreuk was en ging naar de huisarts. Thomas is toen doorverwezen naar het ziekenhuis. Hij heeft veel artsen en specialisten gezien, maar niemand kon iets vinden. Na al die trajecten en revalidatieprocessen ging de pijn nog niet weg. Hij heeft zelfs operaties gehad waarbij ze zijn zenuwen hebben doorgesneden.

Het begon met liesklachten, dit was een stekend gevoel. In de jaren daarna kreeg Thomas beenklachten en tintelingen in handen en voeten. Daarnaast kreeg hij ook rugklachten en krachtverlies in zijn rechterbeen. Thomas dacht: ik heb pijn in mijn lies, dus daar zal wel het probleem zitten. Hierdoor werd er niet gekeken naar het gehele plaatje. Mentaal heeft Thomas wel de nodige ups en downs gekend. Hij raakte in een neerwaartse spiraal, waarbij hij zich steeds meer verloor.

De trigger van de pijnklacht is dat hij zichzelf is voorbijgelopen. Thomas heeft niet geluisterd naar zijn lichaam. Hij heeft zijn lichaam onvoldoende rust gegeven. Na deze verschillende behandelingen, is Thomas zich gaan verdiepen in TMS. Hij heeft veel boeken over Dr. Sarno gelezen en dacht dat dit het probleem wel eens zou kunnen zijn. TMS is het Tension Myoneural Syndrome, dit wil zeggen dat emoties zorgen voor verstoring van het autonome zenuwstelsel.

Thomas heeft de Pijn Reset Methode met succes doorlopen. Hij kreeg erkenning van zijn pijnklachten. Het heeft een positieve uitwerking gehad omdat hij steeds bewuster is van zijn eigen lichaam, waardoor hij zijn pijnklachten onder controle kan houden. Doordat de cursus opgedeeld is in 12 weken, heb je een goede leidraad en kun je het op je eigen tempo doorlopen. Ook jij kan net als Thomas pijnvrij worden van jouw chronische pijnklachten!

Maikel Korbmacher

Fysiotherapeut & Pijnspecialist

Al meer dan 15 jaar ben ik Fysiotherapeut en pijnspecialist. Ik heb vele boeken gelezen, artikelen geschreven en trainingen ontwikkeld om mensen klachtenvrij te krijgen. Ik geloof dat iedereen klachtenvrij kan worden ongeacht wat de oorzaak is van jouw (pijn)klachten. Ik heb al honderden mensen effectief behandeld middels mijn/onze visie (Pijn Reset Methode). Inmiddels is Fysiotherapie4all een van de grootste en bekendste organisatie op het gebied van Fysieke en Mentale klachten in Nederland.

Zoek praktijk

Maak hier direct een afspraak bij een praktijk bij jou in de buurt.

Woon je te ver weg?

Wij kunnen je op afstand verder helpen om pijnvrij te worden.

Boek - De Oplossing Voor Pijn

Ontdek hoe alle (pijn)klachten op te lossen zijn! NU gratis verzending

Onze reviews

Via de Feedback Company

Bij welke fysiotherapeut je ook terecht komt, wij bieden jou de hoogste service en kwaliteit. Wij garanderen je altijd een fysiotherapie in de buurt die voldoet aan onze kwaliteitsnorm.

4.5 / 5 uit 1120 reviews

Anoniem

  4.5 / 5

19-05-24

Goede behandeling, goede begeleiding en goede adviezen. Vroeg ook een vollega mee te kijken en deze heeft verschillende technieken gebruikt. Helaas met weinig vooruitgang, op haar advies heb ik een afspraak gemaakt bij een therapeut die gespecialiseerd is in dat gebied

Lees meer

Anoniem

  5 / 5

18-05-24

Deskundig, effectief en aardig!

Lees meer

Anoniem

  5 / 5

07-05-24

Doet het goed

Lees meer