“Ik had PIJN aan beide armen en voeten, kon NIET meer lopen en zag het leven niet meer zitten”!

Siep is 23 jaar en net klaar met zijn bachelor in biologie. Hij had ambities om bij defensie te gaan, maar kreeg complicaties. Op zijn 21e kreeg hij last van zijn voetzolen. Ze dachten aan hielspoor of een ontsteking. Daarna kreeg Siep last van een verzuurd gevoel in zijn armen.

De afgelopen jaren heeft Siep veel behandelingen ondergaan. Als eerst begon hij met fysiotherapie. Hij heeft 4 verschillende trajecten gevolgd, maar niets hielp. Toen is hij doorgestuurd naar het ziekenhuis. Hij is bij de neuroloog, sportgeneeskunde, zenuwonderzoeken, echo’s, veel second opinions geweest maar niets hielp. Siep kreeg geen diagnose. Hij kreeg te horen dat hij er maar mee moest leren leven.

Via via is Siep bij Maikel terecht gekomen. Siep was opzoek naar iemand die dry needling kon, want hij wilde zijn pijn verlichten. Hij had het verhelpen al opgegeven. Tijdens het gesprek kwamen ze erachter dat de pijnklachten door een andere oorzaak zijn gekomen. Siem kwam erachter dat hij moeite heeft met het uiten van emoties. Hij heeft de overtuiging gekregen dat emoties lastig zijn.

In zijn studententijd is hij veel bezig geweest met studeren en dan daarna in de late uurtjes met vrienden. Dit ging zo 3 jaar lang door. Daarna ging hij naar Australië, hier ging het er hetzelfde aan toe. Toen kwam Corona en moest Siem weer terug naar Nederland. In een keer viel het stil, alles viel weg en hij voelde ineens in zijn lichaam wat hij al die jaren aan het opbouwen was. Sindsdien begonnen de klachten. De klachten waren heel fluctuerend, maar de klachten waren altijd aanwezig.

Het ergste moment was dat Siep anderhalve maand bijna niet uit bed kon komen. Hij kwam alleen uit bed om even te eten. Siep zag geen perspectief meer. Hij was altijd die sportieve jongen, maar kon nu niets meer.

Siep is zich gaan verdiepen in TMS. Het feit dat tegen hem gezegd werd, er is nog hoop, gaf hem weer vertrouwen. Dit is iets anders dan een fysieke behandeling.

Na 2,5 jaar had Siep weer perspectief en ging solliciteren. Zijn klachten gingen steeds beter en hij had weer zelfvertrouwen om te gaan werken. Siep werd aangenomen, hij ging zijn verhaal vertellen en zijn toekomstige baas zei dat het hier ophoudt door zijn pijnklachten. Diezelfde dag kon hij ineens niet meer lopen en kon hij zijn telefoon niet eens meer vasthouden. Door stress en emoties kreeg Siep verstoring van het autonome zenuwstelsel.

Na deze tegenslag heeft Siep zichzelf weer herpakt door de informatie die hij in de Pijn Reset Community heeft geleerd. Doordat Siep zijn emoties laat gaan waardoor de spanning uit zijn zenuwstelsel gaat.

Wil jij net als Siep jouw pijnklachten onder controle krijgen? Met de Pijn Reset Community leer jij ook jouw pijnklachten onder controle te houden op een 100% natuurlijke manier.

Maikel Korbmacher

Fysiotherapeut & Pijnspecialist

Al meer dan 15 jaar ben ik Fysiotherapeut en pijnspecialist. Ik heb vele boeken gelezen, artikelen geschreven en trainingen ontwikkeld om mensen klachtenvrij te krijgen. Ik geloof dat iedereen klachtenvrij kan worden ongeacht wat de oorzaak is van jouw (pijn)klachten. Ik heb al honderden mensen effectief behandeld middels mijn/onze visie (Pijn Reset Methode). Inmiddels is Fysiotherapie4all een van de grootste en bekendste organisatie op het gebied van Fysieke en Mentale klachten in Nederland.

Zoek praktijk

Maak hier direct een afspraak bij een praktijk bij jou in de buurt.

Woon je te ver weg?

Wij kunnen je op afstand verder helpen om pijnvrij te worden.

Boek - De Oplossing Voor Pijn

Ontdek hoe alle (pijn)klachten op te lossen zijn! NU gratis verzending

Onze reviews

Via de Feedback Company

Bij welke fysiotherapeut je ook terecht komt, wij bieden jou de hoogste service en kwaliteit. Wij garanderen je altijd een fysiotherapie in de buurt die voldoet aan onze kwaliteitsnorm.

4.5 / 5 uit 1129 reviews

Anoniem

  4.5 / 5

20-06-24

Vriendelijk, denkt mee, deskundig, flexibel.

Lees meer

Anoniem

  4.5 / 5

18-06-24

Als een bekende of ik een goede fijne fysiotherapeut weet

Lees meer

Anoniem

  5 / 5

06-06-24

Goede behandeling en snel terecht kunnen

Lees meer